| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 7425  [Dalších 6875 >>]
susu. 129001
5.4.2016 10:44:18
No, ono se to tam drží, ale kdo by se v tom pak povaloval?
Ještě dotaz, proč tam chceš jak postel, tak rozdělávací gauč? Jako spaní pro návštěvy?
No, pokud máte barvy, tak je vyhráno, hurá do obchodu shánět koberec a závěsy.~:-D
TaJ 81121
5.4.2016 10:41:47
Začala bych tím, jaké by dcera chtěla v pokoji barvy a jaká by měla být barva nábytku...na základě toho bych se pak na netu i v obchodech koukala po různých nábytkových řadách...za postel dát třeba pruh molitanu a na něj udělat sundavací potah z nějaké pěkné látky, co bude ladit s povlečením, nebo se závěsy apod...syn to takhle má - postel má v rohu a jeden pruh má za hlavou a jeden podél zdi...má jednobarevný, sytě modrý a působí to moc příjemně....celoplošný koberec s vyšším vlasem jsme zrovna nedávno dávali do obýváku, kupovali jsme v Brenu, nebyl drahý, je strašně příjemný na došlap a kolečková židle na něm jezdí v pohodě...rozmístění nábytku tak nějak logicky - stůl před oknem, nebo tak aby šlo světlo zleva, postel spíš někde v útulném koutku, skříň tak aby byla co nejméně na očích...záleží na dispozici pokoje...
Citronove koliesko 7937
5.4.2016 10:40:24
Práve meníme pokoj dcery.
Len k tomu gauču...nepoznám gauč na ktorom by sa dobre plnohodnotne spalo, nechceš radšej klasickú posteľ ktorá sa dá rozložiť na manželskú? Máme toto a sme nadmieru spokojní.
http://mvariant.sk/produkty/dd1-9090/
Matrace (vymeniteľné) sú v rovnakej úrovni a ako bonus dva veľké odkladacie šuflíky.

Čo sa týka koberca, zavrhli sme "shaggy" a ideme skôr na mäkké s vyšším vlasom ale ľahko udržiavateľné (majú skrut vlákna tak aby sa ľahko čistili).

Otylka 137962
5.4.2016 10:37:20

Barvy +/- máme vybrané. Teď má nízký koberec a touží po vysokém měkkém, tráví život na zemi a já to mám stejně. Já mám na koberce zcela nelogický názor. Máme ve společných prostorách plovoučku a dlažbu, je to pořád plné prachu v chuchvalcích, létá to všude, denně se to musí luxovat. Je to sice elegantní s nábytkem sladěné i hezké, ale stejně jsme jen v patře, kde jsou koberce. Na té hladké ploše to nikoho nebaví.
U koberce mám pocit, že ten prach nelítá všude kolem, hezky se tam drží a stačí luxovat jednou týdně.~;)

susu. 129001
5.4.2016 10:29:04
Jak moc tvá dcera uklízí? Aby vysoký koberec po celé místnosti nebyl plný prachu. Každý má o útulnosti jiné představy, já mám z toho koberce osypky, jen na to pomyslím.
Ale jinak bych se řídila radami kouličky - buď přímo oslovit studio, anebo začít s dcerou plánovat barvy.

Otylka 137962
5.4.2016 10:27:13
Už jsme jednou něco dělali a zjistila jsem, že každé studio má svůj styl a není ve výsledku moc schopné uhnout jiným směrem. Potřebuji tedy, abychom byli od začátku naladění na stejnou vlnu.
A upřímně, nejdou mi hlavně ty detaily. Když tam bude postel, co dát za ní, aby se neotírala zeď, co dát vedle postele za stolek, aby to bylo sladěné. Udělala jsem si půdorys pokoje, vystřihla rozměry jednotlivých potencionálních kusů nábytku – různé šířky postele, gauče, stolu, ale neumím si to představit v prostoru. Aby ten pokoj zůstal vzdušný, nebyl zastavěný nábytkem, nebyly tam nelogické nevyužitelné kouty atd.

Koulička M 128389
5.4.2016 10:09:46
A zkoušela jsi oslovit studio přímo se svým přáním? Podle mne by ti měli navrhnout co nejlepší pokoj podle tvých představ, když chci koberec a závěsy, tak nechat koberec a závěsy a nabídnout vhodnné materiály, barvy, aby si dcera třeba nevybrala nějakou barevnou kombinaci a do pár týdnů nezjistila, že to na ni působí depresivně.........

Jinak asi bych začala kobercem a závěsy, barvu jakou bych si přála, aby to ladilo. Pak podle toho rozmyslet cca barvy nábytku a výmalby, podle výšky stopu zvážit, zda třeba nepořídit vysokou postel a pod ní ten rozkládací gauč, psací stůl je dobrý pod oknem, pokud je hodně místa tak do L, aby byla jedna plocha na psaní/tvoření a na druhé mohl být roztažený komp. Když vysoký koberec, tak nejde jezdicí židle, jestli by pak nebylo dobré ten pracovní kout mít s jinou krytinou? Nebo to umístit pod tu zvýšenou postel?
Otylka 137962
5.4.2016 9:54:10
Ahoj!
přiznávám – nejsem talent na zařizování bytů domů, nemám z toho potěšení, když už se to jednou udělá, ráda v tom bydlím a nemám žádné tendence něco inovovat.
Nastal den Z, den Zoufalství. Potřebuji dceři z dětského pokoje vytvořit studentský pokoj. Ještě ke všemu máme obě představu útulného pokoje, s vysokým kobercem po celé podlaze, závěsy až na zem, které neprosvítají, velkým psacím stolem, s něčím jako je dvoupostel (třeba 130 až 160 cm šířka) a gaučem, na kterém se dá dobře spát když není rozložený, ale aby se dal rozložit i pro dvě osoby.
Studuji už asi rok časopisy, přestavby interiéru na netu atd, ale sama to asi fakt nedám. Klidně bych šla i do nějakého designového studia, co dělá návrhy interiérů, ale nenašla jsem takové, které dělá útulné pokoje. Nechci plovoucí podlahu a decentní malý koberec.
Dělal jste někdo útulný pokoj? Máte tipy na stránky, studia, cokoli?
Děkuju za rady, tipy.
Sedací soupravy od českých ověřených obchodů na Favi.cz
Gita
  • 
5.2.2016 12:57:00
Prosím vás, chtěla bych nějakou lampičku na noční stolek. Líbila by se mi taková ta trojnožka, jak bývaly dřív. S látkovým potahem. Aby to vydávalo jen tlumenější světlo.když si musím v noci rozsvítit tak aby to nebylo světlo jako ve dne.Co jsem viděla v obchodech tak mají jen plastové nebo skleněné, nevíte kde by se dalo něco sehnat?
zerat 18305
6.1.2016 15:06:08
U nás se osvědčil vinyl a "větší" kusový koberec, který jde vyčistit a hodit v létě na uschnutí ven. ~R^
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 7425  [Dalších 6875 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.