Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
6.1.2016 12:27:19
To je pravda, i když ten celoplošný mi přijde praktičtější, třeba kdybych dala velký koberec doprostřed obýváku, tak nám asi kvůli němu půjde špatně odsouvat židle od pracovního stolu, nebo i stolkem u pohovky často posunujeme podle potřeby, tak bychom pořád zachytávali o ty okraje koberce....a i na úklid mi to přijde lepší, jenom to celé vysaju a je to, když tam je podlaha a ještě koberec, tak to chce občas i vytřít, po té hladké podlaze ten prach naopak víří, takže pro alergiky je to pak spíš horší, než když zůstane v tom koberci, který se často vysává....nevím....měli jsme takhle tu plovoučku a na tom kobereček, ale bylo to spíš k zlosti, tak jsme dali celoplošný a jsme spokojení...
|
| sylvaina | 77406 |
|
|
6.1.2016 12:25:13
Co třeba korek? Nebo plovoučku, ale s dřevěným povrchem? Koberec je nejlevnější, funguje dobře, jen se blbě udržuje.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
6.1.2016 12:07:00
Děti mají levný metrážový koberec, je to na pár let, není ani přilepený, jen položený a zalištovaný (kupodivu drží).
Pod koberec jde určitě položit ještě nějaké zateplení. |
| radka |
| • |
6.1.2016 11:40:00
stopro koberec, je spousta druhů
nebo podkladový a na to ještě kusovky, třeba i s dětskými motivy |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
6.1.2016 11:22:37
Koberce jsou zase plné roztočů ,které lidi postupně roky sžírají zevnitř.( jejich výkaly apod.) To by člověk asi musel žít v nějaké bublině?
Nábytek z dřevotřísky zase plný formaldehydu... |
| Julie |
| • |
6.1.2016 11:20:37
Tvrzený podlahový polystyren, a pak si tam můžete dát, co chcete. Koberec přes celé nebo podlahové topení.
|
|
|
6.1.2016 11:19:17
moje děti nelezou a nic si neolizujou.
|
| Fren | 117315 |
|
6.1.2016 11:17:54
vinyl je plný chemických sraček-ftalátů. To vám neva v dětských pokojících nebo i všude jinde,kde po zemi lezou děti, následně si olizují ty packy,se kterýma matlali tu jedovatou podlahu...no paráda přeci, když moda,tak i přes mrtvoly
![]() |
|
|
6.1.2016 9:29:56
my kupovali vinyl a jsme spokojení.
Plovoucí je hrozně studená, to nedoporučuji... |
| Liliana |
| • |
6.1.2016 8:48:38
Nemusíš dát kusový, můžeš nechat obšít metrážový. My jsme měli jak předtím na bytě, tak teď v celém domě plovoučku a jsem s ní spokojená.
Dětem jsem do pokoje kde si hrají, v podstatě přes polovinu pokoje, nechala dát normální metrážový koberec. Lze nechat zastřihnout na míru a nechat obšít, to mi udělali přímo v prodejně. Mají ho jen na hrací ploše, není pod skříněmi a postelemi. V předešlém pokoji ho měli na hrací ploše a pod postelí, aby to byla jednolitá plocha a nekrčil se, ono záleží jaká je dispozice pokoje. Takže je výhoda až ho budu chtít sundat, tak nemusím nic moc stěhovat. Před postelemi mají kusové koberce. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.