| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 7425  [Dalších 6685 >>]
Adelinkaa 1 dítě. 75195
20.7.2015 8:59:18
Do tří let jsem bydlela v garosonce, tam nebylo co řešit. Potom ve větším měl vlastní pokoj, nikdy nebyl v obývaku dětský kout..když jsem si chtěla hrát s ním nebo on se mnou, tak jsem šla k němu do pokojíčku.
Citronove koliesko 7937
20.7.2015 8:42:30
Presne, mám deti 15 a 9 a dodnes majú veci v obývačke (knihy, notebook, wii, krabicu s legom...) Máme dole v podstate len jednu veľkú izbu - obývačku tak by mi to prišlo divné, že ich mám vykázať na poschodie do ich izieb. My sme vacsinou spolu tak logicky sme v najvacsej izbe.
Tizi 106716
20.7.2015 8:35:51
U nás se to změnilo asi s nástupem do školy, to už jsme určitě vyhodili z obýváků jeho dětský stůl na sezení a kreslení, protože měl velký ve svém pokojíku. Koberec tedy máme celoplošný, takže tam nebylo co řešit. My bydlíme v bytě, takže pokojík má hned vedle, i tak samozřejmě někdy přitáhne do obýváku lego a hraje si tam.
Sam01 129844
20.7.2015 8:35:04
Oficiální koutek na hračky v obýváku jsem nepěstovala nikdy. Dokud bylo dítě v ohrádce mělo je tam. První batolecí věk mělo pár hraček na koberci a později už jenom v pokojíčku.
Obývák není herna. Stačilo nechat otevřené dveře do pokojíčku naproti a bylo to pořešené. Nemusela jsem uklízet krámy po celém bytě.
Anni&Annika 50178
20.7.2015 8:28:04
koutek jsem meli asi do jejich 4 let...ale ac klasicky koutek uz nema, stale si rozklada veci v obyvaku a porad tu mame cast obyvaku s jejima kramama....a to ji bude 9~k~
janna001 59890
20.7.2015 8:23:52
Má ho ještě teď, bude mu osm. Je jedináček, společenský a družný, být sám v pokoji bere jako trest. Má tu hrací koberec, to je jeho prostor, žádný bordel okolo.
zerat 18305
20.7.2015 8:04:22
Paradox, tak my máme děti 7,5 let a téměř 12 let a fakt mi nikde dětské hračky nechybí. Stačí, že se často rozčiluji s hračkami psa, který je tahá po celém domě jako koťata ~:-D Často naše holky před vysáváním právě uklízejí psí hračky ~t~ Vůbec není problém a holky to rychle hlavou pobraly, že na své věci mají každá svůj pokojíček. My se s mužem a jeho pracovnou tlačíme v ložnici, tak se nemůžou divit, že jeden nebo druhý máme něco svého odloženého v obýváku... :-)
zerat 18305
20.7.2015 8:01:12
Saamanjo, tohle přece nejde jen tak zodpovědět ~d~

Já si to jednak asi ani přesně nepamatuji, nicméně když jsme bydleli na bytě, tak byl koutek pouze do doby než začaly být schopné si sami donést, přinést, odnést případně uklidit hračku. To byl tipuji věk právě okolo těch 2 -3 let? Obývák jsme měli tehdá poměrně velký, ale proč tam mít dětský koutek když pokojíček byl hned "vedle"?

Před necelými dvěma lety jsme se odstěhovali na RD - řadový domek patrový s pokojíčky v patře. Tady si myslím, že by dětský koutek děti měly určitě do minimálně 4 let? Nicméně už jsme měli větší děti - pětileté, takže v obýváku zůstal pod klecí pouze box s modelínami a takovými těmi soupravami na tvoření a v knihovně mají dětské knížky, alba a máme tam skříň se společenskými hrami - jo a pod schody je taneční podložka a mají tam stojan na noty, flétny, klavír :-) Nevidím sebemenší důvod, proč by v obýváku měly mít autíčka, panenky, kočárky, malování a nevím co ještě ~d~

Ložní povlečení na Favi.cz - největší výběr
Velšice 92803
20.7.2015 7:55:15
Pokud si to pamatuju, tak cca do pěti. Teď už tu máme jen "zdobící" poličku s výtvory ze školy.
Tussi
  • 
20.7.2015 6:46:25
Deti maji 8, 3 a 2, a taky s nadsazkou nekdy prohlasim, ze se tesim na dobu, az budou nekde tise sedet a hledet do tabletu :D . Zatim jsou vsude, hracky taky, prosazuju akorat bezhrackovy prostor na wc a v kuchyni (fakt neminim nesouce horky hrnec uklouznout na auticku). V te kuchyni si muzou hrat, dokonce ke kresleni vodovkama apod je to nejlepe vhodna mistnost (lino), ale kdyz varim, potrebuju prostor. Muzou mi pomahat, ale hracky ven.

Mam takove tuseni, kdybych byla neustupnejsi, meli by hracky jen u sebe (pred a po operaci oci jsem nejakou dobu nevidela, jednou jsem jim cosi rozslapla, a hle, sami si davali na sve hracky pozor a uklizeli je z dosahu) ... Ale asi ani nechci byt. Deti jsou detmi jenom jednou.... Jak rikala stara pani ze sousedstvi - myslela jsem, ze to nikdy neskonci. A ted sedim sama u okna, a divam se, jak si hraji cizi deti...
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 7425  [Dalších 6685 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.