Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jaana2 | 62013 |
|
|
20.7.2015 6:30:10
nevím, jestli Tě to potěší nebo zarmoutí, ale syn - co se pamatuji - do nějakých 11 ti let. Měl tedy strašně moc lega, pořád si s tím stavěl a pořád bylo v obyváku, mělo to takový docela velký kus na koberci, jedinou podmínku jsem měla, že kostičky musí být za určitou hranicí průchodu, protože kdo si šlápnul na Lego - ví.
Výtvory byly všude i v tom obyváku. VŠUDE. Teď má lego úhledně srovnané v krabicích a já jsem přešťastná, když si alespoň jednou za čas něco postaví místo čučení na placku . Už vlastně nemám doma dítě, už se tu žádné hračky nikde neválí. Což na jednu stranu je úleva, to přiznám, na druhou stranu puberťák s děsně inteligentníma názorama na trapnou matku taky stojí za to ![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
20.7.2015 5:15:46
Kuchyňku tam má doteď, a to jí bude 7. Vybrali jsme ji záměrně v barvách obýváku, aby tam neřvala nějaká růžová.
Ale i kdyby - asi jsme jinak založení a stýskat se nám bude spíš, až v obýváku žádné hračky nebudou. Malá tahá všude něco, jen když jsem ráno odcházela do práce - v kuchyni na stole leží mořská panna, na konferenčním stolku máme 10 autíček, v ložnici knížku Žraloci a jiní mořští živočichové. Mně to právě přijde hezké, tahle etapa. ![]() |
| Saamajna | 115449 |
|
20.7.2015 0:11:01
Mimino uz nebude, mame jeste velkou (skoro 9) a jsme radi, ze se v nasem veku jeste zadarilo s malou.
Velke veci uz nekompromisne posilam nahoru do jejiho pokoje ale mala je mala a je i jina - zavislak na mne.. |
| TaJ | 81121 |
|
|
19.7.2015 23:51:49
Dari, u nás není výjimkou ani ten záchod, máme ho společný s koupelnou
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
19.7.2015 23:49:56
Saamajno, tak nám třeba veselé barvy nevadí, to zařízení, co popisuješ by nám přišlo smutné...ale je fakt, že občas se mi taky zasteskne po době, kdy to tu vydrželo uklizené celý den...
|
| Monika | 123907 |
|
19.7.2015 23:48:55
Pokud má dítě pokojíček v jiném patře, určitě bych nechala hračky v obýváku ještě dlouho. I když zcela chápu Tvé pocity. A navíc, možná budete mít ještě další mimino? My máme děti 8 a 5 a "jednoúrovňový" byt a dětské "krámy" z obýváku (většinou leporela, plyšáci apod) byc už mohla odstranit (napadlo mě to poprvé loni), ale nějak nemám moc kam, pokojík je také plný
Jak jsou děti různého věku, nemám teď moc co vyřazovat, v podstatě vše je v provozu. Velký zlom chystám za rok, kdy půjde do školy mladší dcera ... |
| Dari79 | 114243 |
|
19.7.2015 23:46:09
naše dítě má ve 4 letech hračky ve všech místnostech, vč. koupelny a pokoje staršího bráchy, výjimkou je fakt jen záchod.
Starší syn, pokud si dobře pamatuju, tak v 9ti letech už neměl v obýváku nic, jen nějaký to playstation či podobnou věc a DVDčka s pohádkama. Hračky jako takové už ne. Moc dřív to podle mě nebylo. |
| TaJ | 81121 |
|
|
19.7.2015 23:42:20
Foxyno, přesně, my máme ložnici, on pokojíček a obývák je všech dohromady, takže tam máme každý něco...
|
| Saamajna | 115449 |
|
19.7.2015 23:42:15
No po dobe, kdy jsi si uklidila a bylo uklizeno na hodiny az dny.
Kdy si moje oci mohli odpocinout pohledem na neutralni tlumeny barvy bez barevnych strikancu. A tak... Treba dneska: delalo mi tak dobre, divat se na ten kout s cernym kozenym gaucem, k tomu sedej koberec a tmave hnedy kresilka spolu s tmave hnedou skrinkou. Uplne to zabolelo, kdyz manzel odlozil na gauc detskou zelenou deku se sovickama. Ta MUSELA okamzite z nasi pulky zmizet ..Prekvapilo me, jak silna je moje potreba oddechu od detskych veci. A mame dum, pokojicek ma nahore ale jeste neni uplne zarizeny. A samozrejme chce byt porad v moji blizkosti... |
| foxyna | 80272 |
|
|
19.7.2015 23:39:02
Ja zase nechapu, proc by dite nemelo mit v obyvacim pokoji sve veci? Obyvaci je snad od toho, ze ho rodina obyva... rodina, tedy i deti. Nebo jsou deti jako psi, co patri do boudy/detskeho pokoje?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.