| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 7425  [Dalších 6665 >>]
TaJ 81121
19.7.2015 23:37:58
Ruth - nikdy neměly nějaké hračky nebo třeba kreslící koutek v obýváku? To si umím představit jenom v bytě, kde je pokojíček hned vedle kuchyně nebo obýváku...ale i tak by tam třeba náš syn sám prostě nebyl, je zásadně tam, co my:-), takže nám přišlo jednodušší udělat mu koutek v obýváku, než každý večer všechno stěhovat nahoru a ráno by to hned zase bylo dole:-)
Ruth 147384
19.7.2015 23:31:32
Jak zastesklo po bezdětný době?
Saam, mám dvě velký děcka, jsou v pohodě, ale dětský koutek v obýváku teda neměli. No ale jestli máte malý byt...
TaJ 81121
19.7.2015 23:26:40
Saamajno, synovi bude 7,5 a doteď má v obýváku jednu skříňku na hračky a pár polic v knihovně, kde má různé věci na malování, hromady nakreslených obrázků, časopisy...na stolku u pohovky je velký stojánek s pastelkami a na zdech spousta jeho obrázků a výtvorů:-)....ale bydlíme v domku a pokojík má nahoře, navíc malinký, takže stejně většinu času tráví dole, nahoru chodí hlavně spát a nebo hrát si s rozloženými mašinkami (aspoň ty už nejsou dole v obýváku~;) )...ale nevadí nám to...v ložnici zase je jedna skříňka plná společenských her...tak nějak prolíná celým barákem:-)
Saamajna 115449
19.7.2015 23:17:01
Dnes jsme zase prestavovali nabytek v obyvaku a dite ma opet k dispozici velkej kus.
Kramko-kuchynka, stolecek na stolovani a vyrabeni vsehomoznyho, kocarek a maxicosi pro panenky atd. atd...

Byly ji zrovna 3.

Tentokrat je to ale relativne oddelene - obyvat je podlouhly a mame jej ted rozdeleny pomyslnou "delici carou".
No a pri pohledu na ten "nas" koutek s gaucem a bez hracek se mi zastesklo po bezdetne dobe...

Kdy to zase bude?
Jak jste to meli/ mate Vy?
Kopřiva Dvoudomá 34182
15.7.2015 12:29:24
Hele, to mě zajímá!
Ony jsou židle, co se na ně dá nasednout a pak se vypumpovat nahoru?? Já totiž řeším, že rostoucí židli typu Jitro si prvňák sám ke stolu nepřisune a sedí na tom šejdrem.

Nehodil byste někdo odkaz, prosím? ~x~~x~~x~
Puma 54527
14.7.2015 20:35:21
Vypadá pohodlně a funkčně.
Liliana
  • 
14.7.2015 16:46:03
Tak na tu Stokke je polstr dobrý, ale furt ho sundávali. Já myslím že je to tím, že se přidělává za opěrku, takže na tom sedáku není "napevno", nedá se k němu přivázat, takže se hýby, asi jim vadí že se to "zvedá". Prostě polstr vydrží připevný chvilku, pak to sundají :) I když tvrdý zadky by vyřešilo ať to prostě nedělají, když jim o vadí.

Ale mně fakt malá šmejdilka z ní několikrát spadla. A syn je klidnější, a ten je naprosto unešený ze své jezdící židle a když se učí tak na tom sedí pořádně, ničemu to u nás neva. Ale chce to fakt tuhle "bytelnou".
TaJ 81121
14.7.2015 16:24:33
Liliano, synovi taky ta dřevěná připadala tvrdá, ten polstr, co k ní prodávali v Domestavu byl takový moc tlustý a nesednul na tu židli moc dobře, tak jsme to nakonec vyřešili, že jsme si polstr udělali doma - tenčí molitan a na to potah se šňůrkami na zavázání a je to akorát:-)
Levné sedací soupravy na Favi.cz - top výběr
Liliana
  • 
14.7.2015 15:00:10
Máme oboje.
Otáčecí jezdící dětskou FREAKY a dřevěnou rostoucí Stokke.

A neposedný pytel blech mi právě padá z té dřevěné. Jako je dobrá, ale máme ji u jídelního stolu.
Nevýhodu vidím, že se nedá přisouvat a odsouvat, a jak je na ní přece jen výš, tedy po tom schůdku, tak mi z ní 5leťanda už párkrát slítla (nečekala jsem to, ale fakt nevím jak to dělá). Prostě rychle pro něco dolů, pak nahoru, sedne si na to na "půl zadku" a jak se nemůže sama pořádně přisunout tak je tam prostor pro to sletět dolů. Už párkrát se stalo. A fakt jim u toho nemám v úmyslu být za asistenta přisunovače.
Ale je to typem dítěte, syn ji prvák taktéž na ní sedá a ze začátku školy ji měl i na učení a ten nespad nikdy, ale ten není takový zbrklý ztřeštěnec.

Pak jsem koupila rostoucí stoly a otáčení židle Freaky. Taktéž jsme měla obavy, i na základě diskuzí tady, z toho že se nebude na té otáčecí soustředit a bude spíš jezdi apod.
Ale ne. Ona je taková "bytelná", takže jezdí tak "akorát" přiměřeně, i to otáčení je takové prostě tužší, ale prostě tak akorát právě aby děti na tom seděly dobře.

Takže z této nepadá ani zbrkloň, páč dosáhne na zem. Prvňák na ní úplně v pohodě dělá úkoly, nejezdí na ní a netočí se. A to on potřebuje fakt klid a snadno se rozptýlí.

Myslím tomu ježdění se dá zabránit že se tam dají nějaké nožky místo koleček dočasně, zvažovala jsem že případně dokoupím, ale nakonec fakt není potřeba.

Pokud máš pochybnosti, chce to vidět, ono se to těžko popisuje, ale ono to prostě "nerejdí" tak snadno ta židle. A to jsou na plovoučce, na koberci už vůbec ne. Tedy ty naše. Ale klasické "kancelářské" asi budou. Já myslím že to chce prostě tu opravdu dětskou, ale zas cena žádná láce, to jo. Mně přijde že je tak dělaná, aby byla "stabilní".
jo a děti jsou z ní nadšené.

Al u té dřevěné si tedy stěžují že je tvrdá, takže na delší sezení jim nepasuje. Ale zas ty polstry na ni sundávají. Prostě líp se jim fak u psacío stolu oběma sedí na Freaky. A dřevěné rostoucí mají tedy v jídelně.
TaJ 81121
14.7.2015 14:15:49
Přesně, jak píše Puma, na tu dřevěnou leze trochu ze strany, takže ji nemusí celou odsouvat, zvlášť ten náš hubeňourek~;)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 7425  [Dalších 6665 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.