Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mishula | 130062 |
|
|
15.7.2014 15:25:44
Tak naštěstí ho nebudu dělat pro tebe
![]() Starší už se hrozně těší, ukazovala jsem jí návrhy a ta má právě smysl pro estetiku, moc se jí líbí, jak to k sobě bude ladit. Mimino má se svým názorem smůlu ![]() |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
15.7.2014 15:17:27
Já jsem ocenila radu kámošky ohledně židle. Cituji: "Hlavně mu nekupuj na kolečkách točící. Představ si, jak si na ni sedne, točí se a u toho má dělat rovnoběžný čárky a vlnovky." No a ukázalo se, že měla naprostou pravdu. Na dřevěné židli bez koleček (máme rostoucí z Domestavu) vydrží víc v klidu. a psaní je lepší než když se usadí u mého stolu na "točicí" židli.
|
| Puma | 54527 |
|
15.7.2014 14:20:26
Jinak tenhle stůl opravdu vydrží. U židlí mám zkušenost jen s Tripp trapp - kamarádka je má jako jídelní pro děti asi 6 let a pořád jsou jak nové. Později je dá k psacímu stolu.
|
| Puma | 54527 |
|
15.7.2014 14:14:02
Kamarádka má rostoucí stůl od Haba a je parádní. Je to takový typ stolu, že se hodí i pro dospělého. Nevýhoda je, že stojí ranec.
![]() |
| 00 | 130816 |
|
15.7.2014 14:04:48
Zdravím. Syn půjde příští rok do 1.tridy,zacinam obhlizet nabytek. Zaujal me rostoucí stůl a židle. Opravdu vydrží od prvnaka az třeba na střední školu? Co si mám při výběru pohlidat? Je lepší židle s podruckami nebo bez, co všechno jste u rost.nábytku využili nebo podcenili? Děkuji.
|
| jentak |
| • |
15.7.2014 13:58:47
Reaguji jen na Tvůj příspěvek - nechápu něčí posedlost něco ve svém okolí pořád měnit - tedy myslím nábytek, uspořádání apod. Já to mám tak, že když zařizuji, tak s tím hýbu často a když se mi nějaké uspořádání osvědčí, tak neměním, dokud nevznikne akutní potřeba.
|
| radka |
| • |
15.7.2014 13:57:54
souvisí to asi tak, že mít 2 stejné stoly je zcela zbytečné
že když starší bude něco dělat, u čeho se bude muset soustředit, tak tam stejně bude sám, takže stůl stačí jeden batoleti je stůl úplně k ničemu ale jestli Mishula chce mít stejný nábytek a má strach, že pak by stejný nesehnala, tak je logické, aby si ty stoly pořídila rovnou dva |
| radka |
| • |
15.7.2014 13:54:49
nepřežila bych žít ve vystajlovaném dětském pokoji
![]() |
| radka |
| • |
15.7.2014 13:52:05
pro mě je zas úplně nereálná představa, že mám stejný nábytek 10 let v kuse
musím aspoň jednou do roka přestavět nebo něco dokoupit proto mi asi připadá nepochopitelné, proč chceš psací stůl pro mimčo ale máš to asi jinak, jak jsem pochopila z dalších příspěvků, tak nic ve zlém jinak byt máme skoro celý (kromě postelí, sedačky a kuchyně) z Ikei a spokojenost |
| radka |
| • |
15.7.2014 13:48:33
pro mimino je psací stůl trošku brzo, ne?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.