| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 7425  [Dalších 6545 >>]
TaJ 81121
15.7.2014 22:12:31
Mishulo, hlavně, ony ty stoly využijí určitě dřív, než té mladší bude 9~;), přece už kolem 3 let si děti něco malují, tvoří a dělají u stolečku, syn si tam třeba někdy i stavěl ze stavebnice....tak to je pak určitě lepší, když mají každá svůj, kde si to svoje dílo můžou nechat rozpracované a nemusejí to hned sklízet, protože si tam tam druhá potřebuje napsat úkol...tedy teď uvažuji čistě teoreticky, neboť mám jedináčka, ale sama jsem ze dvou dětí a vím, jak to vypadalo na našich stolech:-). A také hodlám syna vést k tomu, že úkoly se budou dělat u stolu v pokojíčku, už jen proto, že má lehčí poruchu pozornosti a dole v kuchyni je to prostě takové rušnější, manžel tam třeba něco dělá, něco se tam vaří...prostě nahoře je větší klid...
TaJ 81121
15.7.2014 22:04:32
Federiko - máme to stejně, syn půjde do první třídy teď v září a v kuchyni u stolu má dřevěnou rostoucí židli z Domestavu, je moc fajn, ale do pokojíku jsme mu jí nedali - jednak tam má koberec a špatně se po tom posunuje, sám se nepřisune, pořád stejně slézá a vylézá... takže v pokojíčku má rostoucí pojízdnou židli Actikid, proti otáčení jsem mu to dočasně trochu zajistila tak, že jsem od jednoho kolečka směrem nahoru k té kostře prostě přivázala tlustou šňůru, není to nijak nápadné a otáčet se to moc nemůže, jen lehce natočit na obě strany, vyhovuje to maximálně, k tomu tam má dřevěný rostoucí stůl s naklápěcí deskou, dostali jsme ho po synovi od známých...a přesně jak píšeš, vidím, jak je synovi příjemné, že ten stůl je nízko, když u něj stojí, tak na všechno krásně dosáhne i vidí, když si k němu sedne, tak má nohy na zemi, nemusí pořád vylézat a slézat, sám se přisune, odsune...zatím má ten stůl na nejnižší pozici a počítám mu ho tam nechat až do doby, dokud nedosáhne nohama na zem u klasické výšky stolu...pak mu tam pořídíme nový, už s tou normální výškou pro dospělého...
Mishula 130062
15.7.2014 21:57:03
No proto chci koupit něco neutrálního, žádný medvídky, ti by asi za 10 let neprošli.
A naše děti teda u stolu pracovat budou, na to dohlídnu ~;)
ChemicalJane + 4 86738
15.7.2014 19:50:44
já neporadím, jsem za A "jedináček" a za B my 3 stoly teda pořizovat fakt nebudeme... nicméně si nejsem zcela úplně jsitá, jestli když koupíš nábytek teď, aby se holkám (starší) líbil, jestli se bude líbit i za těch 10 let?

jo a poznatek - já byť jsem měla psací stůl (sama pro sebe ~:-D) tak jsem u něj úkol nedělala ani jednou!!! na 2. stupni zš jsem je dělala ve škole, na prvním v kuchyni... později už třeba na posteli, atd...
Federika 14090
15.7.2014 17:31:22
a (i když zrovna moje děti celkově na těch židlích u stolu toho času moc nenasedí~:-D ) ono se na tý dřevěný, byť by měla látkovej sedák o hodně hůř sedí než na tý čalouněný,která má navíc ergonomický záda, například...Vykoušeno.
Nicméně-fakt netvrdím,že je to nutnost.
Federika 14090
15.7.2014 17:29:26
a proč je ti to záhadou? U velkýho stolu se malý dítě cítí asi jako ty u barovýho stolu na barový židlčce, já to třeba nemám ráda. Rostoucí stůl si nastavíš i k malý židličce, případně tý rostoucí a dítě má nohy normálně na zemi, nikam do vejšky neleze.
My máme trip trap i Jitro,ale u kuchyňskýho stolu, k psacímu stolu jsem ji nechtěla, nemůžou si ji sami zašoupnout a i když mají nohy podložený, musí do vejšky.
Přičemž netvrdím, že děti musí nutně mít rostoucí stůl a rostoucí židli, jen je to příjemný a pohodlný.
Tragika 61116
15.7.2014 16:39:57
U nás i v širokém okolí se nejvíc osvědčila rostoucí dřevěná židle. Syn ji má od dvou let, teď je mu osm a bude sloužit do puberty. Po prázdninách už odstraníme spodní opěrku na nohy. K čemu by byl školákovi rostoucí stůl je mi záhadou. Stůl máme velký a sloužit bude dalších 30 let. Nikdy bych nekoupila židli na kolečkách, židli s područkami, z plastu, nebo koženky.
Federika 14090
15.7.2014 16:01:07
oba moji kluci mají rostoucí stoly a rostoucí židle od firmy Moll. U nás prodává třeba Delso. Cena byla děsná, ale nenašla jsem ani po letech lepší, takže brzy budu kupovat i pro malou, nastávající školačku, stejnej stůl a stejnou židli, jen jinej design.
A oba kluky mám ADHD, ta židle Maximo forte je jediná jezdící, kterou můžou mít, pootže na tý se fakt vrtět nemůžou. 16 letej ji má od pěti let a pořád je prakticky jako nová, přičemž kluci jsou oba ničitelé.
Krásné konferenční stolky od českých ověřených obchodů
Mishula 130062
15.7.2014 15:53:53
No, brzo ~6~
Mishula 130062
15.7.2014 15:27:12
Batole nebude batole napořád. Taky jednou půjde do školy. A až jedné bude 14 a druhé 9, budou potřebovat stůl obě najednou. Jeden je fakt málo.
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 7425  [Dalších 6545 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.