| Slonisko | 65085 |
|
|
5.4.2021 10:37:24
Knedlo, momentálně 29, dívala jsem se do historie, maximum jsem měla 37, ale to už bylo v době kdy jsem nastoupila do práce a pomalu přestávala běhat, před tím jsem neměla Garmina.
|
| Monika | 123907 |
|
5.4.2021 10:37:11
Tak ale to nevypadá, že jsi se "propadla" až po tom covidu, ale že jsi byla dost rozložená už předtím ... Tak kéž by ti ta operace pomohla.
Já tedy např. jsem si zase za ten "covidový rok", kdy jsem si navykla chodit pěšky do práce (5 km) a potom ještě skoro každý den jdu ven na procházku s nějakou kamarádkou večer (taky tak těch 5-7 km), možná vypěstovala základ pro patní ostruhy A to jsem byla s touto svou aktivitou tak spokojená a hlavně si mi jí vůbec nechce vzdávat, ta cesta pěšky do práce mi psychicky dělá strašně dobře, bohužel fyzicky nejspíš ne, hlavně ta část z kopce k Vltavě a vůbec ta chůze po dlažbě ... Po vycházkách v přírodě na měkkém mě nohy ani zdaleka tak nebolí. Vyhledala jsem si na netu nějaká cvičení a taky jsem zjistila, že asi celý život špatně chodím (prý se má našlapovat přes malíkovou hranu nohy?), netuším, jestli se mi to podaří teď změnit ... |
| Mapat | 109192 |
|
|
5.4.2021 10:36:23
Moniko: já to nemyslela tak, že by mě po MSM zázračně přestalo bolet tělo. Spíš že jsem prostě líp zvládala tu zátěž, i dlouhodobou, nebyla jsem po náročném dni vyřízená tak, že bych se tři dny nemohla pohnout, jak to mám jindy. A bylo to mimo jiné znát i na běžných pohybech, třeba sehnutí se pro něco nebo opakované vyběhnutí schodů, že jsem byla taková pružnější. Já mám aktuálně trochu problém s pohybem a energií, nevím, zda je to věkem (táhne mi na pade) nebo jako následek onko léčby, tak každé zlepšení je pro mne přínosné.
|
| K_at | 121378 |
|
5.4.2021 10:34:50
Hele, tak jedna je vypadávající a druhá možná trochu vyrovnává tu první. V tom případě určitě domácí posilovací cviky.
|
| kysnutá knedla | 99495 |
|
5.4.2021 10:33:52
Jak, Ty si ale iný extrém!
![]() Ja mám denne veľmi aktívnych 100-150 (max 200) minút (podľa toho kolko mám času), Ty si ale na úplne iných číslach, chápala by som, keby si nebola zamestnaná. Uff! ![]() |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
5.4.2021 10:32:18
Knedla,právě že to z textu koukalo a já se tam poznala. Neskutečně mě štve, že v povinně odpočinkovém týdnu nemůžu běhat po domě za každou věcí, hopsnout na kuchyňskou linku při lovu mola, rozjet nějaký boží vařící projekt z vietnamské kuchyně, u toho prevliknout 4 postele...praštěná srna
![]() |
|
5.4.2021 10:30:33
Garminy nemám, netuším, akú kondíciu by mi predpovedali, ale váha (Tanita) mi furt lichotí - vraj mám kondíciu 26ročnej
![]() |
|
5.4.2021 10:29:31
Len, ja už dlhé roky po vstaní z postele musím cvičiť, bolia ma veľmi nohy, sotva spravím krok. Dám si krátku jógovú zostavu a som jak srnka.
Možno to súvisí i s krčovými žilami..? (tento mesiac idem na ich odstránenie, som zvedavá...) |
|
5.4.2021 10:27:44
"A myslet si,ze budeš-musíš preci- za 20 let stejně aktivně sportovat jak ve 40 ti, je úsměvné naivni"
No to je jasné, že výkony v 40 a 60 budú úplne iné, len som chcela, aby som stále, tj i za tých 20 rokov mohla fungovať naplno, tj aby som bola limitovaná len časom a obyčajnou únavou, NIE BOLESŤOU. |
| Len | 108740 |
|
|
5.4.2021 10:26:53
Knedlo (super prezdivka
), bratr a svagrova meli problemy podobneho razu mesice po prvnim covidu a to jsou mladsi, oba tricatnici. Asi bych se proste prizpusobila telu, pokud to boli, tak o neco min aktivity, kloubni vyzivu (pozor, ten konsky preparat se nesmi brat dlouhodobe, je karcinogenni) a vice klidu. Kdyz me po chripce bolelo vse cele mesice, tak mi hodne pomahalo polohovani na zemi, nohy vys nez telo na nejake podlozce a protahovat se, kolibku, kocici hrbety a podobne. A rano se hodne protahnout v posteli pred vstavanim, to kdyz neudelam, tak i pomaleji chodim. Mam to vse po chripce, do te doby jsem zadne takove procedury delat nemusela. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.