| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 8455  [Dalších 8165 >>]
kysnutá knedla 99495
5.4.2021 10:25:54
Martina, no vidíš, a to som presne ja - ja ani nemám šancu nejak to telo vypočuť, resp počujem len hlas "bež von!" a následky si vyžeriem až doma, po návrate... To potom telo počúvam, nevybehnem schody 50 ale len 20x (takže nejdem kvoli jednej veci hore, ale aspon kvoli dvom).
kysnutá knedla 99495
5.4.2021 10:22:25
Renko, Slonisko, možem sa opýtať na Vaše Vo2 max?
Monika 123907
5.4.2021 10:20:55
Eleonor, já to úplně chápu, to jsem tě jen chtěla "utěšit", že jako není proč litovat, že ti masáže nevyhovují.
Já mám jako "společenský relax" saunu. Chodíme se skupinou tak, abychom měli saunu jen pro sebe, takže se tam vysaunujeme, pokecáme (což se ve veřejné sauně nemá), v odpočívárně dáme i trochu vína - takové "tři v jednom" ~:-D
kysnutá knedla 99495
5.4.2021 10:20:25
"To samé chůze do schodů - aby ti koleno neujizdelo z linie kyčel - chodidlo."

Kat, to bude ďalší čriepok zo zbierky problémov - okrem covidu. Fyzioterapeut mi musí pri každej návšteve rovnať nohu, vypadnutú z kyčle... Takú "drobnost" som zabudla podotknúť..~7~
K_at 121378
5.4.2021 10:19:59
Ropucho, je fakt, že se mnou tahle zima zamávala. Ale spíš mám pocit, že to fyzicky není ono. Ne nějak výrazně, ale že chybí elán. Jako by se prostě tělu nechtělo. Trochu jsem si i říkala, jestli nechybí nějaký vitamin, na pracovní prohlídce na podzim Dr říkala, že ji přijde trochu větší štítná žláza, nebo je to mým hubeným krkem. ~t~ no neřešila jsem to.
jak 39257
5.4.2021 10:18:31
Kat,já vášnivě ráda čtu.ale je nějak dobrý se před tím unavit...
Slonisko 65085
5.4.2021 10:15:49
Renko, jo VO2max, už jsem skoro chtěla založit diskuzi. Garmin mi dnes po ránu tvrdí že moje kondice odpovídá 66 rokům ~l~. Já to teda nemám po kovidu, měla jsem akorát začátkem února pozitivní test a jinak nic, ale po cca dvouleté přestávce. (a teda i s pár kilama navíc) Před tím jsem běhala cca tři roky, žádná velká rychlost, ale deset, dvanáct kilometrů nebyl problém i půlmaratón celkem šel.
No a teď sotva uběhnu těch kiláků pět a tempo je zoufalý. Jako snažím se nesrovnávat a být ráda i za malý pokroky, ale tam vzadu v hlavě to pořád je :-(
Ropucha + 2 120300
5.4.2021 10:15:12
Kat, ale jo, to já také, ale předtím se ráda unavím pohybem.
Relax lépe "chutná" unavenému, podobně jako jídlo lépe chutná hladovému :-)
Fern 155759
5.4.2021 10:15:11
Jak mi říká moje obvodacka: už nejsi žádná 25 léta s kočka holt,no.

A myslet si,ze budeš-musíš preci- za 20 let stejně aktivně sportovat jak ve 40 ti, je úsměvné naivni
Martina, 2 kluci 15942
5.4.2021 10:13:12
Knedlo, mám zkušenost, že tělu je třeba dopřát - dává jasný signály k odpočinku, musíš odpočívat. Platí to jen pro aktivní lidi teda, MM je stejný jako tvůj, řádně zváží každý krok, klidně čte půl dne na gauči ~:-D
Já jsem srna, musím se proskočit tuhle na kole, tuhle po nohou, ještě potom něco doma na zahradě, nemám intuitivni brzdu, pohyb me baví, necítím únavu, musím ji vědomě hlídat. Občas se to nepovede (radovala jsem se 40 km na biku v lese, pak na zahradě, pak 2 km tam, 2km zpět stříhat neteř, večer jsem nadšeně bilancovala krásný den, ráno operovane koleno oteklé). Pak musí být týden úplně v klidu (vzdát se kola, pochodů, jógy, domácích veleprací), hrozně mě to štve, ale můžu si za to sama.
Takže radím další srně - poslechni hlas těla :-)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 8455  [Dalších 8165 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.