| K_at | 121378 |
|
5.4.2021 9:45:00
Jak, no to by mě zabilo, tahle aktivita.
![]() |
| K_at | 121378 |
|
5.4.2021 9:43:45
Hele, to budeš teď na dobrý cestě si zničit kolena, nebo něco urvat. Zase jde v tuhle chvíli třeba o měsíc až dva, než už bude úplně dobře. A na kole, hlídej si, ať ti kolena nevybočují ven či dovnitř. Najdi si cvičení po operaci kolene, najdeš na netu. A cvič. Jsou to cviky klidně v sedu, v lehu, takže nezatěžuješ kloub. To samé chůze do schodů - aby ti koleno neujizdelo z linie kyčel - chodidlo.
|
| Monika | 123907 |
|
5.4.2021 9:39:31
K té kloubní výživě: z toho, co jsem četla (rozhovory s relevantními lékaři, jména si bohužel nepamatuji), tak to spíš "predražené cukríky v atraktívnom obale" jsou, tuším, že vůbec nebylo prokázáno, že by to mělo fungovat a jak. Údajně snad trochu pomáhá, pokud se nějaká ta výživa napíchne přímo do kloubu. Ale myslím, že tvůj problém asi nebude, že bys z ničeho nic měla artrózu ve větším množství kloubů. To spíš tedy když už, tak artritidu, což je autoimunitní nemoc a nejspíš by covid jako spouštěč připadal v úvahu (a léčí se to jinak, než artróza). Ale to bych ti nepřála, tak snad ne ... Držím palce, ať se to lepší ...
|
| jak | 39257 |
|
|
5.4.2021 9:35:53
Jsi po nemoci.horcik,céčko a klidně i protein.zacit se hýbat pomalu.tech 15 tisíc kroku staci.a spát.ja mám za sebou týden,kdy můj denní průměr je 30 tisíc kroku,k tomu asi 100 na kole.a usínám v 8. Včera jsem to dodělala čištěním bazénu,tak 10 tisíc dřepu jsem udělala a dneska si dám jen 10 km výklusem a leharo.a velkej řízek:).
|
| Rigel | 156451 |
|
|
5.4.2021 9:35:10
Mně v lékárně doporučili toto, magnesium bisglycinát , prý lépe vstřebatelný
https://www.brainmarket.cz/brainmax/performance-magnesium-1000-mg-100-tbl/ https://pegrastore.cz/vitaminy-a-mineraly/3228-sportiqee-magnesium-bisglycinate-b6-piperine-400mg-706612110204.html |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
5.4.2021 9:32:35
Knedlo, v mojí běžecké skupině na FB mají lidi problémy ještě 3 a více měsíce po Covidu a neprodělali ho třeba nějak špatně. Dej tomu čas.
Já prodělala cosi (asi ne Covid, nemám protilátky) před rokem, kleslo mi VO2max o 10 bodů a Garmin mi začal psát, že moje fitness kondice odpovídá věku 64 let! Tep mi okamžitě startoval nahoru při každé aktivitě. Taky mě to sebralo, pravidelně sportuji, běh 3-4 týdně, kolo a vrátilo se to jen 5 bodů. Teď už jsem zase "omládla", už mám konečně fitness věk mladší než skutečný a všechno se zlepšuje, časy i lepší než před nemocí, vytrvalost, někdy to prostě trvá, ale není všem dnům konec. Vydrž! |
| 77kraska | 132593 |
|
5.4.2021 9:22:54
co chcete resit s lekarem a fyzioterapeutem?
staci selsky rozum, ze jsi po nemoci...hnusne nemoci ja mela pred covidem nejlepsi kondici i vahu za poslednich 10 let....a ted jsem pomalu vetcha starenka |
| 77kraska | 132593 |
|
5.4.2021 9:21:24
poslys, knedlo jestli si nechces zalozit na chronicky unavovy syndrom nebo problemy se srdcem, tak zvolni...covid fakt neni viroza jako kazda jina
|
| Markéta | 121171 |
|
5.4.2021 9:20:02
Resila bych to s lekarem a fyzioterapeutem.
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
5.4.2021 9:08:28
Naprosto chápu tvou depku. Když jsem se dozvěděla, že mám Bechtěreva a co to obnáší, měla jsem pocit, že bude můj život na prd. Měla jsem stavy, kdy jsem tak trpěla, že kdybych neměla dceru, spáchala bych sebevraždu. Naučila jsem se s tím žít, navíc se mi Bechťák zklidnil. U covidu je velká pravděpodobnost, že se stav bude lepšit. U Bechťáka se horší. A nejhorší to je, když se nehýbáš. Teď ležím s covidem, ta virová bolest kloubů přechází v bechťáckou. Nevím, jak se otočit, posadit, čím podložit klouby... Už se těším, až se budu plouhat po baráku mimo pelech.
Držím palce a věřím, že se ti stav bude postupně zlepšovat, vydrž! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.