Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peppa | 133447 |
|
23.9.2020 14:31:53
Rotoped na břicho asi moc efektivní nebude, nohy a zadek asi jo..
Jinak já jsem totálně demotivovaná, celý prázdniny jsem dávala rychlou chůzi+pomalý běh, ráno nalačno 2-3x týdně, cca 40 minut. Výsledek je kilo nahoře a stehna větší než předtím. Tak buď to bylo málo nebo moc nebo nevím, každopádně jsem nas...á, já se můžu stavět na hlavu, tělu je to jedno. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.9.2020 13:20:32
Rotoped ti na zhubnutí břicha asi moc nepomůže, ne?
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
23.9.2020 13:10:52
mám břicho taky vytahané a hodně pracuji na tom, abych se s tím smířila
![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
23.9.2020 11:02:43
A ja mám dokonca 3 cisárske
![]() Po druhom som ešte dokázala brucho mať vo "fitness forme", ale tretie tehotenstvo poznamenalo moje telo tak, že už nikdy nebudem mať brucho krásne, to je isté. Ešteže sú aj iné časti tela, na ktoré sa dobre pozerá ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
23.9.2020 11:00:29
Baví Ťa rotoped? Ak áno, tak klobúk dole, ja som ho dala tchýni (i keď vešiak na periny a iné to bol skvelý)
Myslím, že akýkolvek pohyb pri ktorom sa zadýchaš je super, ale hlavne to potom podporiť stravou, hlavne v prípade brucha to je najviac. |
|
|
23.9.2020 10:22:00
při žádném cvičení si nehlídám tepovku a běhání je podle mě nejvíc efektivní na celkové hubnutí a mě na břicho zabírá víc než sklapovačky neb po dvou císařích klasické cviky prostě neudělám … přesně každý je jiný a musí se toho zkusit víc
|
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
23.9.2020 9:47:35
Každý jsme jiný
![]() Já osobně rotopedu moc nefandím v tomto směru, protože jím posiluješ hlavně nohy a zadek. Trápí-li tě hlavně břicho, nebo chceš hlavně zhubnout, je efektivnější míň "silový" způsob sportu, ale delší dobu. Dokud to počasí umožňuje, tak bych spíš šla běhat, při běhu zapojuješ daleko víc svalů. Po proběhnutí pak ještě doma chvíli posilovat ruce, břicho, možná trochu zadek a poctivě se na závěr protáhnout. Ať už tě trápí břicho nebo jiné problematické partie, nikdy nemá smysl zaměřovat se jen na ně, je třeba cvičit celé tělo. ![]() |
|
|
23.9.2020 9:39:30
nestraš mě, já klidně obětuju večeři, mám doma po práci ostatně takový fofr, že o klidné večeři by ani nemohla být řeč a jen bych do sebe něco hodila, ale občasný hřích v podobě dortíku ke kávě případně večerního koktejlu se nemíním vzdát, jinak jím celkem zdravě, koláčky nesnídám ![]() a regulérně se přiznávám, že já cvičím, abych vypadala to že k tomu je ta kondice a zdraví beru jako bonus |
|
|
23.9.2020 9:31:00
no tak je chyba v té kuchyni
já totiž nevečeřím, max. zeleninu a výjimečná uklouznutí ![]() já nyní vystupuju dříve z vlaku a jdu denně cca 4 km domů z práce, ráno také chodím na vlak, to tedy na nejbližší stanici, ale i tak je to 20 minut svižně, dříve jsem jezdila busem, který mám pár minut od domu jen tahle moje cesta do/z práce mi dá 10tis kroků a k tomu 2x týdně cvičím nebo běhám a dole už je pár kilo (schazuju teda kosmetická kila, nejsem obézní), ale funguje to ![]() |
|
|
23.9.2020 9:23:47
souhlas, pokud si po hodince na rotopedu půjdeš dát těstoviny se smetanou neuvidíš vůbec nic
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.