Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Adda6a | 66955 |
|
17.8.2018 22:05:24
Cviceni a behani mne hrozne nebavi, ale bavi mne par sportu. Pravidelne hraju tenis, nasla jsem skvelou skupinu, 8 lidi mezi 35 a 55, hrajeme jeden vecer v tydnu 2 hodiny s uzasnym koucem uz nekolik let, to je fakt super! Sice deti uz dorustaji do veku tenisoveho partnera, ale prece jenom tahle skupinka ma trochu jinou prichut. Takze jako rodina chodime hrat tenis vsichni i o vikendech, ale stredecni vecery si nenecham ujit :)
V klubu/telocvicne chodim jenom plavat (plus sauna a vyrivka), ruzna skupinova cviceni mne nelakaji. |
| iiii | 56963 |
|
17.8.2018 22:02:35
Já hodně a ráda chodím, pořád s dětmi podnikáme nějaké výlety a výpravy, akorát s nimi to není v tempu které by mi až tak úplně vyhovovalo.
Jinak už dlouho si dělám zálusk na jógu a pole dance, akorát mám problém že se svou nadváhou se nikde neodvážím, tak to pořád všechno odkládám "až jednou", "až (aspoň trochu) zhubnu", "až batole povyroste"... zkrátka AŽ cokoli. A štve mě to, páč bych to fakt zkusila moc ráda. Ale zatím jen ty procházky no ![]() |
| Bellinka | 134640 |
|
|
17.8.2018 22:02:31
Nebavi me cvicit, obzvlášť organizovane, ale bavi me sportovat. Hodne jezdim na kole - i do prace, obcas jdu behat, turistika a tak.
|
| Koliha velká | 153026 |
|
|
17.8.2018 22:02:23
Cvičím. Kvůli svalovým dysbalancím a dalším problémům. Chodím na cvičení ve vodě a cvičím doma, pravidelně se scházím s fyzioterapeutkou, hodně jsem také tančila (teď mám nějakou pauzu). Smrtelně nesnáším sport a nějaké lámání k výkonům či formování postavy, nemůžu vystát, aby mne někdo hecoval či se snažil vzbudit sportovního ducha. Najít třeba to cvičení, aby to bylo cvičení a ne nějaký aquafitness, byl fakt porod.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
17.8.2018 21:42:23
Cvicim. Nemuzu nic, u ceho musim byt nekde na urcitou hodinu, to nestiham. Takze plavu, zkusila jsem behat (neproslo to) a momentalne cvicim doma u videa (vyzvu 21 dni). Posiluje cele telo, je to kratke a muzu to cvicit kdy chci.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
17.8.2018 21:42:22
Moc nebaví, doma cvičím jógu jako protažení a kompenzaci k běhu, tak střídavě, občas pravidelně, pak zase na dlouho vynechám.
Teď teda ještě zkouším nějakou čtyřtýdenní core posilovací plank sérii. Hromadně a organizovaně jsem naposled chodila na plavání, to nebylo úplně špatný, hlavně tam po mě nikdo nechtěl nic do rytmu s ostatníma ;-). Kdysi jsem chodila na pilates ještě občas v kombinaci s jógou, to taky šlo. |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
17.8.2018 21:33:09
ne
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
17.8.2018 21:18:52
Během roku chodím na jogu, protože ta mi po letech různých pokusů a omylů vyhovuje nejvíc.
Ovšem teď jsem dva měsíce nic kromě běžného pohybu nedělala a dnes se mi zablokovaly hrudní obratle. ![]() Z práce se příští týden nikam k doktorovi neurvu, mám zákaznicky audit a ještě plno schůzek. Příští sobotu letíme na dovcu. Našla jsem doma Mydocalm a modlim se, aby zabral. Doktor by by stejně asi nic jiného nedal (předchozí zkusenost) |
| Pájuša | 96267 |
|
|
17.8.2018 21:02:42
Dala jsem to do zálib ale cvičit mě nikdy nebavilo.a zvlášť organizové, dopředu zaplacené cvičení.Vždy velké nadšení a to pak pomalu vyprchávalo.Aerobic? to bylo u mě úplně vedle
Nj, jenže s přibývajícími roky bych cvičit potřebovala.cítím to.jsem neohrabaná.třeba když jezdím na bruslích, v zimě na lyžích, běžkách a přijde nějaká nerovnost, už to není jako dřív.Tak plánuju od září kdy budeme platit kroužky dětem, přihlásit někam i sebe.Kalanetika, joga? ani jedno nemám vyzkoušené, ale tohle mě napadlo že zkusím.Jak to máte vy s cvičením?baví? nebaví? chodíte někam? Naposledy jsem zkoušela H.I.T. maso.Na to že se "hýbu" několikrát do týdně tohle bylo fakt náročný a očima jsem posunovala ručičku na hodinách.Jenže to stejně neprotáhne celý tělo. |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
26.7.2018 8:54:33
Krav Magu taky doporučuju všema deseti
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.