Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
14.7.2018 10:44:51
madelaine, no jestli v te nove praci casem povysim na pozici, o kterou usiluju, tak s vedlejsakem mozna skoncim......a nakonec po letech jsem schopna ten vedlejsak vyridit fakt rychle a efektivne, kdyz osekam zbytecnos
ta "moje" velka firma asi v CR skonci, o tom se mluvi uz dlouho, samozrejme neoficialne, musim mit neco dalsiho, jinak skoncim ze dne na den to vis, mame doma vysoke naklady, kdyz platime dalsi dve bydleni (nevlastni syn a taky partneruv sourozenec) :-( |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
14.7.2018 10:40:49
77krásko, ano, tak to je, řešení jsou různá.
|
| 77kraska | 132593 |
|
14.7.2018 10:39:23
Tino, to jsem mela ja po cele roky, kdyz jsem zila sama a bezdetna....vydelavala jsem hodne penez, ale pres tyden nebyl na nic cas, to jsem jen pracovala do noci...a o vikendu jsem dospavala a sla taky do prace, tam to byl zvyk, ze jsme chodili v So a Ne do prace, i kdyz jsme oficialne meli volno, bylo to uplne silene.....ale zatimco zahranicni sef se jel pak na 3 tydny rekreovat na Mauritius, my jsme nemeli dovolenou vubec nebo jen tyden (a to jsem se jela dospat na chalupu)
|
| TaJ | 81121 |
|
|
14.7.2018 10:31:51
77krasko - přesně to jsem chtěla napsat, že jsou lidi, kteří vydělávají velké peníze, tráví tím v práci většinu dne a potom už ani nemají čas nebo sílu si ty peníze vlastně užít...a to i přesto, že výpomoc v domácnosti si zaplatí apod... Já si zase raději něco odepřu a užiju si ty méně nákladné požitky, ale mám na ně čas a sílu...
|
| 77kraska | 132593 |
|
14.7.2018 10:26:50
ti moji znami, kteri celkem zbohatli, si uz praci zaridili tak, aby tam nemuseli travit tolik casu, chodi hodne sportovat, nekteri dokonce travi cas s rodinou
ale je spousta tech, kteri si do prace chodi vydelat velke penize, ale z prace se vraceji utahani a neuziji si volny cas ani kdyz delegovali uklid, nakupy, vodeni deti na krouzky atd. |
| 77kraska | 132593 |
|
14.7.2018 10:24:20
Anett, reseni je vydelavat tolik penez, abys mohla delegovat skoro vsechno, jako psala Pulka.....potom si po praci jen uzivas
nebo mit mensi uvazek, vsechno stihat, ale uskromnit se....nebo sahat do uspor jako ja ja se chystam od zari do prace na 8,5 hodiny denne, k tomu budu mit svou soucasnou praci jako vedlejsak na ZL, bude to narocne....tento tyden travim generalnim uklidem a dukladnou probirkou vsech veci v domacnosti - co potrebuju, co nepotrebuju a potrebovat uz nebudu, o co se uz nechci nikdy starat a ztracet s tim cas |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
14.7.2018 10:24:15
Madelaine, což mně je systém jasný.
Jen mi přijde smutné, když člověk nemá na výběr. Což někteří nemají. Případně mají a nevidí to. |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.7.2018 10:23:56
Madelaine, je to tak...ale pak prostě záleží na každém, co si zvolí...někdo ty požitky i za tu cenu, že na ně vlastně ani nebude mít tolik času si je užít...někdo zvolí méně nákladné požitky (nebo méně často), ale zase si to v klidu užije, protože má na to dostatek času...to je o preferencích... A občas je to i tak, že člověk nemá moc na výběr (není dostupná lepší práce apod...)
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
14.7.2018 10:16:14
Ruth, nejde o teplotu jídla, jde o symbol provizoria.
A o to, že při režimu 10,5 hod. v práci (mimo domov) člověk prostě musí něco šidit. A je smutné dřit na plno a "za odměnu" se šidit (na cemkoliv - na jidle, na spánku, na času s dětmi, na vlastní kondici, na prostředí v němž žiji ..) |
| Ruth | 147384 |
|
|
14.7.2018 10:09:31
Studená večeře není sprosté slovo.
Vždyť to nemusí být pověstný chleba se salámem, ale i těstovinový salát s tuňákem a zeleninou. Pořádek, nepořádek. Dospělý a dospívající musí být schopni udržovat nějaký standard okolo sebe. Chodila jsem cvičit od půlročního miminka, žádnou újmu jsem zatím nezaznamenala. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.