| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mluvené slovo

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 848  [Dalších 688 >>]
Půlka psa 24064
29.8.2022 7:28:29
Taky jsem americkou manželku četla jako mládě. Na základě toho jsem se rozhodla, že u sebe doma nikdy v životě ani na vteřinu nedopustím jakoukoliv nerovnováhu ohledně příjmů, a domácích, rodinných a pracovních možností i povinností. Hezky napůl všechno. Jak já si mohla žít. Nebýt téhle knihy, tak jsem se stala archeoložkou na půl úvazku. Tahle kniha mi dočista zničila život.~t~
Stáňa * 7932
29.8.2022 6:30:55
V autě poslouchám Radiožurnál, doma regionální ČRo, ani s jedním problém nemám. Pamatuju si zprávy, i písničky, které zazněly.
Tam se totiž střídá mluvené slovo s písničkami, zatímco audiokniha je monotónní. To se mi pak během krátké chvíle myšlenky úplně rozutečou a dá mi velkou práci se soustředit.
K_at 121378
29.8.2022 5:53:48
Beat, já Deník četla jako úplně jako mladě v nácti letech. A svorně jsem tou dobou nesnášela všechny aktéry, přišli mi úplně příšerní. Až kolem 20 jsem pochopila. ~b~
Rodinová 140078
28.8.2022 22:41:21
To je i na me? Poslouchate?
Ale jasne ze jo. To je mix vice ci mene otravne hudby a slova~:-D
Slo o audioknihy a podcasty.

Za me, pokud jde o kratsi kousky, treba porad 30 minut, tak dobry, ale v delsich se uz nejsem schopna soustredit.
*Kate* 158396
28.8.2022 22:35:13
Znamená to, že nemůžete poslouchat ani rádio?
Rodinová 140078
28.8.2022 22:30:44
Angreste, vlad, Stano…a dalsi, dekuji za podporu, aspon v tomhle teda nejsem divna a nejsem v tom sama~:-D

Nemyslim, ze to je neschopnost se soustredit, roztekanost nebo tak, jen ta forma je pro me tezko stravitelna.
Liaa 29716
28.8.2022 22:30:30
"Měla jsem pocit, že se tam opakuje stále to samé, a že a vím v polovině vlastně všechno. Ale třeba se pletu."

Nepleteš.
Já vím určitě, že bych to nedočetla, iritovalo mě to čím dál víc. Jako audio doprovod k procházkám se to dalo překousnout, ale na klasickou četbu bych neměla nervy. Vyšlo to v Absyntu, který "vydává díla renomovaných autorů reportážní literatury v češtině" a je to všude anoncováno (a bráno) jako literatura faktu, ale podle mě to nároky na literaturu faktu nesplňuje. Jak píšeš, je to takový hybrid, ani ryba, ani rak (a ještě mi přijde, že si autorka z každého žánru vzala to horší.)
Půlka psa 24064
28.8.2022 22:28:52
Jediný "podcast", co mi funguje, je online bohoslužba. Na to se soustředím úplně bez problému. Sice teda některé písničky a různé ohlášky na konci taky netrpělivě přeskakuju. Ale na hlavní obsah se soustředit dokážu fakt hluboce. U čehokoliv jiného než bohuslužba mi ale odplouvají myšlenky úplně pryč.
Půlka psa 24064
28.8.2022 22:24:54
Jojo, tak to mi na tom vadilo to samé. Tvářilo se to v podstatě jako literatura faktu, ale v tak americkém podání, že se hrálo daleko spíš na emoce, než aby se sdělovala právě ta fakta. Pokud to měla být beletrie, tak v tom chyběl příběh. Pokud to neměla být beletrie, tak tam zase chyběly informace a především struktura.

Dočetla bych to určitě, kdybych tu knihu nemusela vrátit. Nicméně, když už ji nemám, tak ji kvůli druhé půlce asi shánět nebudu. Měla jsem pocit, že se tam opakuje stále to samé, a že a vím v polovině vlastně všechno. Ale třeba se pletu.
angrešt 114837
28.8.2022 22:19:47
Cimbur, nevěděla jsem, že jsi nemocná, tak hlavně brzké uzdravení přeju ~s~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 848  [Dalších 688 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.