| angrešt | 114837 |
|
28.8.2022 22:19:14
Rodinova, taky nedokážu nic poslouchat, neudržím pozornost víc než pár minut :) Podcasty s velkým sebezapřením vydržím tak jednou za měsíc maximálně, když je to něco, co opravdu strašně chci slyšet a přepis do textu k tomu prostě není. A to si musím upravit prostředí tak, abych se teda mohl na ten podcast plně soustředit, nic u toho nedělat a jen chytat a plísnit svoje zdrhající myšlenky, ať ještě chvíli seděj na zadnici :D
|
| Liaa | 29716 |
|
|
28.8.2022 22:15:41
Autorka se hodně opakovala, spoustu času věnovala věcem z mého pohledu zcela marginálním a nepodstatným (popis triček s vtipnými nápisy, která kdesi prodávali nebo pohlednic, jež někdo z hrdinů obdržel, toho, jak vymýšlela jméno pro svou dodávku, jak se ji učila řídit a že přitom porazila dopravní kužely, jak ji pokousal pes jedné z hrdinek), zato věci, které by mě opravdu zajímaly, přešla jednou větou - v celé knize vystupuje jediná dvojice nomádů s dítětem školou povinným, já bych ráda věděla, jak se k tomu staví systém, jestli musí být dítě zapsané do nějaké školy, jestli ho někdo přezkušuje a jak často apod., ona to odbyla tím, že dítě je místo domškoláka roadškolák.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
28.8.2022 21:58:58
Co tě zklamalo na Zemi nomádů? Přišlo mi to docela zajímavý. Přečetla jsem asi tak půlku tištěné knihy, když jsem se k ní někde dostala. Něco mi na tom nějakým způsobem vadilo. Na podání, ne na tématu, ale bez zajímavosti to nebylo. Bylo to na dovolené a tu knihu jsem tam musela nechat, ale jinak bych to přečetla asi celé.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
28.8.2022 21:58:54
Rodinova, taky tak, pro mě je dlouhý poslech utrpení, nedokážu se soustředit, zvlášť když je to ze záznamu, když je možnost, vždy zvolím text, potřebuju vizuál, asi nemám sluchovou paměť.
|
| Beat | 107867 |
|
|
28.8.2022 21:58:54
Půlko
![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
28.8.2022 21:58:16
Deník americké manželky mi dal MM někdy v roce 1988 cca. A nedávno jsem si ho přečetla znovu, asi potřetí, počtvrtý. A je dobrý, jak při každém čtení něco vnímám jinak. Jinak jsem to viděla jako mladá holka, jinak teď.
![]() |
| Liaa | 29716 |
|
|
28.8.2022 21:52:27
Taky audioknihy, v poslední době jsem poslouchala V případě neočekávané události, Zemi nomádů, detektivní hru Agathy Christie Černá káva a teď Deník americké manželky. Země nomádů mě dost zklamala, přitom to všichni chválili, to ostatní můžu jen doporučit.
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
28.8.2022 21:45:20
Tak vidíš:)
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
28.8.2022 21:33:16
Tak já uběhnu tak 200 metrů a pak zhynu, takže na tu chvíli nemá smysl si nic pouštět. Leda tak smuteční pochod. Při chůzi se mi nejlíp poslouchá beletrie. Nedávno jsem vyrazila sama za tmy na zdravotní procházku a nevinně znějící kniha se zvrtla do severské detektivky právě vě chvíli, kdy jsem byla v nejtemnějším lese. Pak jsem teda několik km pelášila domů tak, že se tomu asi i běh dalo říkat.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
28.8.2022 21:23:25
Jo tak proto nežehlíme. Něco jako kostýmek jsem neměla v životě na sobě.
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.