Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
20.3.2015 0:10:02
Ale zas nevis, jaka bys byla, kdyby te otec vychovaval jinak. Otec moji segry si pral taky sportovne zalozenyho kluka, segru se snazil naucit jezdit na kole, honil ji s micem po hristi jak nadmutou kozu, ucil strilet z luku a ve finale neumi ani jezdit na kole ani plavat, sport vseho druhu z duse nenavidi a radej sedi doma a plete/hackuje, takze se veskere intenzivni snahy jejiho otce minuly ucinkem.
|
| Wicca + wička | 81024 |
|
|
20.3.2015 0:08:24
Co Svěrákovo Jaro dělá pokusy https://www.youtube.com/watch?v=KOVOJGoCCGw
![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
20.3.2015 0:01:01
Tak jsou jisty rysy osobnosti, ktery ti nezmeni jakykoli davka jakychkoli hormonu- ze mi zalezi na vzhledu a na oblikani se nemeni, at slo o Next kdysi ci o hadry a boty pro Misu, ktery jsem minule tahl z vaseho city ci o to, ze v nemocnici prudim uklizecku, aby mi prala obleceni, jelikoz mi mejch 30 tricek nestaci
Na druhou stranu, i tenkrat si rikala, ze moje chovani a gesta byly znacne nezensky, ale nechci tady zachazet zbytecne do detailu...![]() |
| úča |
| • |
19.3.2015 23:59:58
Genderoví myslitelé nic neotesávají. Nemají sekyrky, leda slovní, ty toky hormonů neovlivní.
|
| Delete | 8214 |
|
|
19.3.2015 23:59:53
účo,
když tě tu tak vidím a je "pro změnu" čtvrtek, takže asi už víš, co máme zítra ....mohla bys mi doporučit nějakou skladbičku na poslech, ideálně něco jarního a hlavně dohledatelného na youtube? Ne moc dlouhé, ale aby se o tom dalo trochu povídat (od nástrojů, přes "náladu", tempo...Došlo mi, že tady fakt nemám kam sáhnout a přitom by je to mohlo i bavit, i zklidnit....takže budu vděčná za náměty. |
| Monty | 129940 |
|
|
19.3.2015 23:59:24
Vliv testosteronu existuje, akorát se dost přeceňuje a připisují se mu věci, za které nemůže.
účo, přesně tak. ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
19.3.2015 23:58:44
"Vis co, on totiz chlap ucitel by Stanika za tu vez z rejze neserval jako zenska, protoze chlap ma pro tyhle veci vetsi pochopeni."
No, to určitě. Za věž z rejže by ho seřval jeho otec, můj manžel a x dalších chlapů, které znám, a neseřvalo zhruba stejně ženských. Tohle je přesně ten typ předsudků, o kterých mluvím. Můžeme se bavit o tom, že testosteron má vliv např. na míru agresivity, ale na to, jak kdo přistupuje ke "kreativitě" teda fakt nemá vliv naprosto žádnej. ![]() |
| úča |
| • |
19.3.2015 23:57:43
Vliv testosteronu existuje, akorát se dost přeceňuje a připisují se mu věci, za které nemůže.
Až se dostatečně "otestosteronuje" české školství, tak to bude teprvá frkot. Jestli se toho dožiju, budu se sípavě chechtat. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
19.3.2015 23:57:15
Co mas proti Nextu
![]() Nutno dodat, ze ted jim hadry objednava muj ex, a estrogen k tomu nepotrebuje ![]() |
| úča |
| • |
19.3.2015 23:54:13
Jj, tak.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.