Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kamisi | 129832 |
|
|
5.11.2014 11:37:21
Bohužel je to dost běžné, že i když se rodiče snaží o změnu učitele, dlouhý roky se nic neděje. Státní moloch, řediteli do jeho rozhodnutí nemá kdo mluvit, nebo se to rozhodně neděje.
Nedávala bych dítě k učitelce, o které je tohle známo. Pokud by byla možná domluva s některými rodiči, kteří mají stejný problém, pokusila bych se najít společné řešení, aby dcera šla s kamarády do stejné školy. Pokud by domluva nebyla, stejně bych se rozhodla podle sebe, buď jiná škola, nebo domácí vzdělávání - to mně přijde nejlepší, pokud by v této škole druhá třída už byla reálná. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.11.2014 11:33:18
pokud se fakt nedá odvolat, tak bych dala dceru jinam, s tím, že se pa kuvidí, ejstli bdue i dál jinde, na to je čas až do konce srpna před druhou třídou (já jsme měnila školu synovi letos asi 27. srpna, dřív to nešlo) a neo bych ji rok nechaal doma, domácí škola není tak neobvyklá a jetli jsi doma, proč ne, není co nezvládnout.
s dětma v kontaktu bud dál, jestli se vídají venku, tak to stačí |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
5.11.2014 11:23:35
co je to tam za debilního ředitele/ředitelku, když dá k prvňákům takového elementaristu?
Neměla bych proto důvěru už k té škole samotné. Nebo je ta rachomejtle snad i ředitelkou ![]() |
|
|
5.11.2014 11:20:34
domluvte se všichni rodiče a nejděte k zápisu nikdo. Škola to BUDE MUSET řešit.
A zapsat dítě můžeš do kolika škol chceš a pak vybrat jednu |
|
|
5.11.2014 11:19:24
k hrozné učitelce bych dítě nedala.
Mám vlastní zkušenost se špatnou učitelkou v 1. třídě. Ponižovala mě neustále a srovnávala se starší ( podle ní mnohem šikovnější ségrou) Následky to mělo skoro na moji celou školní docházku, byla jsem málo průbojná a nevěřila jsem si. ![]() Trochu sebevědomí jsem nabyla až na střední škole |
| Albar | 93722 |
|
5.11.2014 11:12:55
Dala bych dítě jinam, minimálně na tu první třídu. Já si na učitelku z první třídy pamatuju dodnes, můra jedna protivná to byla.
|
| jentak |
| • |
5.11.2014 11:10:06
Tak rozhodně bych nenechala dítě u učitelky, která je hrozná - a to i kdybych měla dát dítě jinam.
|
| Hrozinka | 60926 |
|
|
5.11.2014 11:07:42
A proč to není možné? Není domluva s ředitelem nebo zřizovatelem? První třída je důležitá, aby tam potom chtěla chodit.
|
| kachna_ | 144932 |
|
5.11.2014 10:58:19
Zdravím, mám prosbu o názor. Mám pětiletou dceru, v září půjde do školy. Je komunikativní, šikovná.
Bydlíme na vsi, ve třídě bude max 20 dětí, chodí tu do školky. Učitelky tu nejdou s dětma 1. -5. třída, ale každá učí jeden rok. A bohužel učitelka v první třídě je vysloveně špatná (křičí na děti, je hrubá, nemotivuje je ...) a nedá se odvolat (už to zkoušelo dost rodičů starších dětí). A co teď? Přežít první s tím, že další třídy jsou dobré, děti se tady znají? Dát jí na rok jinam? Učit jí rok doma? Mluví o dětech ze školky často, vazby tam má. Dát jí jinam na celou šk. docházku? (Dosáhnout odvolání učitelky by bylo krásné, leč možné to asi není) Děkuju |
| Lída+4 | 138596 |
|
22.10.2014 20:43:35
Však ten náš kousek, kterej plynně četl jako tříletej, potřeboval na spaní plínu do čtyř let.
Zřejmě to nepovažoval za důležitý. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.