| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 18:29:00
"Mám tady tu otázku, co s dítětem, které odmítá dělat aktivitu, která je součástí vzdělávacího procesu a považuješ ji za důležitou."
Ropucho, to je doufám vtip. Bavíme se o školkových dětech. |
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 18:27:46
Matko,
nejen to. Já neznám z okolí nikoho, kdo by lpěl na nepoužívání technologií a dělal vše postaru. Jo, jistě, jsou nadšenci, co si doma např. vyvolávají kinofilmy, jsou lidi, co se cíleně odstěhují do domů bez elektřiny a dělají vše jako za starých časů, ale jsou v menšině. Svět, který je tak často prezentován na Rodině ("mobil je na telefonování a počítač na to, aby se na něm hrály hry, z čehož se ve finále blbne") z reálu prakticky neznám, kromě uvedených výjimek. Většinově lidi "technologiemi" šetří čas, který pak klidně můžou využít pro svoje "netechnické" koníčky, a samozřejmě je učí ovládat i děti, protože těm ten čas šetří zrovna tak. |
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 18:27:19
Ropucho, pardon, otazka je na me? Omlouvam se, uz se v tom vlakne nevyznam.
|
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 18:26:07
Monty, pises o tom, opakovane, jak to neni potreba, protoze to jsou veci patrici do minuleho stoleti. Nejsou treba, neb mame..... To je tvuj nazor. Muj nazor je jiny. Evidentne nejen muj. Tak si tak zij, nekteri jini tyto veci stale povazuji za prospesne.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.9.2018 18:23:19
Mám tady tu otázku, co s dítětem, které odmítá dělat aktivitu, která je součástí vzdělávacího procesu a považuješ ji za důležitou.
(Reakcí na to, že jistě netušíme co všechno se dneska děje elektronicky, tu otázku rozmelňovat nebudu, aby nám neutekla podstata.) |
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 18:22:58
Kat,
manipuluješ spíš ty, když píšeš o "zakazování voskovek" (nebo čeho). O tom totiž nikdo kromě tebe a Ropuchy nepsal. ![]() |
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 18:19:24
Monty, nemanipuluj. Mam dite, mela tablet. Nejsem idiot. To, ze je neco zbytny, je tvuj nazor. To je vse. A podle toho, jak cpes vsude techniku a brojis proti psani, kreseni a Skakal pes, to tak vypada. Ty to povazujes za zbytecny, syna to nebavilo (hruza kdyby musel neco, co ho nebavi!!!!!) a neni duvod se tyto archaismy ucit, protoze mame TECHNIKU. Tomu proste rikam pocitacova demence.
|
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 18:14:33
Kat,
dovoluji si upozornit, že o zákazu čehokoli jsem nenapsala ani slovo. Psala jsem výhradně o nucení do zbytných činností. Nedělej z toho kovbojku jen proto, že tě při slově "tablet" napadne leda tak střílečka a dál už nic. ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 18:11:39
Ropucho,
ano, to odpovídá. Psaní na Rodinu fakt neříkám "ovládání moderních technologií". Rodina používá technologie staré dvacet a více let. Co tam máš dál? ![]() |
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 18:11:30
Monty, bavim se o predskolacich. Proc by dite nemohlo gumovat? Zakazes mu to? Zakazes kvuli technice tuzky, gumy, pastelky? Radost z TVORENI? Primer delniku a stroju je mimo misu. Techniky se nebojim. Je to fajn POMOCNIK. Ale deti si maji zkusit vsechno, maji zazivat i urcitou mirou frustrace, neuspechu, respektu. A posleze klidne at si voli, zda je tesi veci tvorit v realu, nebo na pc.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.