| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Máme doma předškoláka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 6858  [Dalších 6188 >>]
K_at 121378
21.9.2018 8:15:00
Kate, protoze to casto chteji rodice. A nekdy jsou jen reditelky desne ambiciozni.
Monty 129940
21.9.2018 8:10:11
To je jako v tom vtipu o těhotný paní, co chce mít chytrý dítě a ptá se doktora, co pro to může udělat. ~;)
*Kate 12933
21.9.2018 8:08:50
Postřeh ze včerejší třídní schůzky v 1.A: paní učitelka prohlásila, že deti toho najednou ví mnohem vi než jejich předchůdci, a ze by vlastně klidne mohly začít chodit do školy az v listopadu.vyslo najevo, že v některých školkách dokonce pracuji přímo s materiály určenymi pro první třídu. PROC?
Ropucha + 2 120300
21.9.2018 8:06:37
Prezident Havel neuměl vyslovit "velmi správně všechna písmena" a tuším, že do školy chodil.

Já bych doporučovala s dítětem normálně běžné komunikovat a žít a zklidnit své nervy ;-)
Renka + 3 26652
21.9.2018 8:04:31
Pedagogické vzdělání rodilých mluvčích by mě vůbec nezajímalo. Dva případy, kdy byl člověk bez "papíru" nahrazen člověkem s papírem, zato ve všech ohledech horším, mě stačí k tomu, aby si ověřila, že na nějakém formálním vzdělání vůbec nezáleží. Hlavně ne ve školce.

Supermanka 151752
21.9.2018 8:03:47
Při zápise ve státní škole učitelky dost "tekly" z dětí, které jim pyšně odříkaly anglicky barvy (aniž by k tomu byly vyzvány), ale pak nevěděly, kde je nahoře, dole, vpravo, vlevo a jiné základní věci, které dítě nasává spíš normálním životem než učením.
Jestli máš dítě nadprůměrné nadané (což samozřejmě možné je, i když - učitelky v soukromé MŠ jsou za to tak trochu placené, aby v rodičích ten dojem podporovali),projeví se to i bez drilu, tak klid a užívej si s nimi jejich dětství a poslední rok bez školy ~;((
Ropucha + 2 120300
21.9.2018 8:01:04
Co přesně tě trápilo, když víš, že máš zdravé schopné dítě?
Jakou drezúru by sis představovala?
Škola je koncipována tak, aby ji zvládaly všechny děti. Požadavky jsou stavěné cca na průměr. Všechny nadprůměrně bystré děti se na prvním stupni nudí resp. zvládají požadavky "s prstem v nose". Na soukromých školách se jim možná učitelé lépe přizpůsobí a adekvátněji je zaměstnají.
Ale pokud dítě není nijak opožděné nebo zanedbané, nepotřebuje na školu žádný specialni nacvik. Možná jen vědět, co je to stůl, židle, psací potřeby a cizí autorita.
Bouřka 7675
21.9.2018 7:58:41
Nemám tušení, něco dělali, ale konkrétně co a jak často teda fakt nevím. Hodně vybarvovali, to vím. Pak hádám běžné předškolácké úkoly. Doma jsem s ním dělala úkoly z předškolních sešitů, ale spíš prostě proto, že ho to bavilo a já nemusela vymýšlet jinou zábavu :-) Nijak extra to nepotřeboval. Jediný,na co jsem se trochu soustředila, byla grafomotorika a smyčky, s tím má problémy, a pak rozpoznávání hlásek, s tím taky trochu válčil, ale to se dalo kdykoliv formou hry.
neznámá 91073
21.9.2018 7:56:18
NO, u nás má jedna učitelka divné sykavky, asi ji dalo velkou práci tu vadu řešit nějak kompenzovat, ale stále je dost slyšet. Přiznávám, že to mi trošku vadí, mám děti s celkem velkou vadou řeči, asi bych chtěla, aby jim učitelka dala lepší příklad.
Ale jinak je naprosto úžasná a děti ji milují, tak jsem taková …. rozpolcená.
Lída+2 28136
21.9.2018 7:55:16
To mi připomnělo, že syn byl jediný, který se před nástupem do školy neuměl podepsat na výkres......vůbec ničemu to nevadilo.~t~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 6858  [Dalších 6188 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.