Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Epepe | 89236 |
|
|
7.10.2016 9:48:27
Mně zrovna toto přijde normální, protože nemusí jít o počítání, nýbrž pouze grafické zobrazení.
Asi tak jako když děti naučíš tečky na kostce, tam je taky nepočítají, spojí si symbol s číslem. Pokud ale umí ve čtyřech sčítat a odčítat do deseti, tak to klobouk dolů, řekla bych, že bude rozhodně patřit k chytřejší části lidstva. ![]() |
| Alena | 129302 |
|
7.10.2016 9:45:32
tak v hejneho matice prave takto zacinaji - kolik predmetu, tolik carek.JE ot dost nazorne, carka na papire bud je nebo neni (kdyzto prst se snadno pusti, resis u toho jeste motoriku - treba samotny malicek se udrzuje ohnutej dost blbe)
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
7.10.2016 9:39:57
Tak nevím....starší to uměl taky(přišlo mi to zcela normální, neměla jsem srovnání), na prstech nikdy nepočítal....do první třídy odcházel násobící.....,ale nechtěl si hrát na školu....tak jsem to zjistila až v první třídě, že je nějaký napřed.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
7.10.2016 9:36:58
Dala jsem to do předškoláků, i když synovi je teprve 4,5. Dotaz asi na ty, co pracují s malýma dětma. Včera si chtěl hrát na učení, tak jsem mu dávala různé úkoly, hlavně na barvy a počítání. Počítat jakžtakž umí do 5. Jeden z úkolů bylo počítání čárek na tabuli. Nejdřív jsem já udělala pár čárek, a chtěla po něm, aby spočítal, kolik jich je. Pak jsem mu říkala počet, a on měl kreslit čárky. Řekla jsem jedna, udělal jednu čárku, pak jsem řekla čtyři, a on k ní automaticky bez počítání domaloval tři další. Docela mě to překvapilo, když má počítat prsty na ruce, tak mu to úplně plynule nejde. Je to běžné řešení v tomhle věku? Neřeším nic, jen mě to zaujalo, nečekala jsem, že sis tím poradí takhle.
|
| Alena | 129302 |
|
18.9.2016 0:55:15
ale on nechce skládat písmena, on chce číst " to se musi ale nejdriv naucit, a system skladani pismen do slov je na to rozhodne lepsi nez slabikar.
|
| Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) | 21165 |
|
|
17.9.2016 19:38:54
Moc se mi líbí slabikář z nakladatelství Taktik.
http://www.ucebnicemapy.cz/hravy-slabikar-pro-1-rocnik-zs |
| Ivatema | 52511 |
|
|
17.9.2016 19:00:24
Dcera si vzpomněla, že hrála na déčku dvě pěkné hry
http://decko.ceskatelevize.cz/hry Balónky a Písmenkový vláček. |
| TaJ | 81121 |
|
|
17.9.2016 14:53:24
Moniko, tak to ten náš za deštivého dne roztahá po baráku všechny možné výtvarné potřeby, ruličky od čehokoli, popíše a pomaluje hromadu papírů....nebo zastaví celý pokojík kolejemi a stavebnicí...ale že by si zalezl ke knížce, to ne...přitom jinak knížky má jinak hrozně rád, odmalička miluje večerní čtení (ale když čte někdo jemu), o příběhy se zajímá, ale na to, aby to četl sám, je moc pohodlný
, ještě tak jeden čas trochu četl Čtyřlístek, ale teď už ho to taky nebaví...no jo, co nadělám, třeba k tomu jednou nějak dojde.... |
| Liškodlak | 36760 |
|
|
17.9.2016 13:51:17
Slabikář - blbost.
Tak kup v papírnictví nebo u Vietnamců magnetická písmena, dejte je na ledničku a můžete Zkoušet skládat první slova. |
| Monika | 123907 |
|
17.9.2016 12:05:11
Myslím, že to je u kluků celkem časté. Oni se (v průměru) tolik nezajímají o "příběhy" z knih, jako holčičky. Syn se se čtením beletrie chytil až na té sérii o poseroutkovi (mají snad v každém knihkupectví, je toho už teď 10 dílů). Tam je na stránce relativně málo textu a k tomu vtipné obrázky a celé je to prostě hlavně veselé, žádný monumentální děj a nedejbože drama ... Syna fascinovalo, jak se mu to rychle čte (přečetl třeba knihu za půlden, když venku pršelo) a byl pak na sebe pyšný, jaký je čtenář ...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.