Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Moncaka | 56657 |
|
|
18.4.2016 23:52:37
Většina dětí, co šla do školy dříve nemá problém s přijímačkama na víceletá gymnázia. Často končí v první desítce. Spousta z nich se účastní úspěšně různých olympiád.
A jen kvůli tomu, že někdo má odklad nedat dítě zralé na školu do školy je blbost. Zbytečným setrváváním ve školce ať z důvodu zbytečného odkladu, či z důvodu nedání zralého dítěte do školy dříve, se napáchá více škod než předčasným nástupem do školy. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
18.4.2016 23:52:24
Yuki...ona nebyla unavena. Ja nevim jak to popsat. Mozna, ze to bylo cestinou /cesky se naucila az ve skolce a jeste pri zapisu neumela ceske R...uz jsem uplne zapomela, jak v te cestine nemecky rackovala
...ale pri nastupu do skoly umela i to R/Fakt nevim. Ja to teda prikladala tomu, ze sla do skoly v cerstvych 6. Proste byla na prvni tridu vyspela, ale ty odkladove deti byly proste o rok jinde. A u tech malych je to proste znat. Ona se s tim popasovala bez problemu, ale dovedu si predstavit, ze s tim nejake deti muzou mit problem... |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
18.4.2016 23:44:30
a co se týká dřívějšího nástupu do školy - syn je na konci listopadu a od ledna ve školce trpěl a počítali jsem dny, kolikrát tam ještě musí, kdyby mohl jít - tenkrát to nebylo ale tak snadný ještě - do školy v září v necelých 6, bylo by to lepší, sociálně je stejně pozadu ještě teď v 15 :)))
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
18.4.2016 23:43:09
Anni, já jsme šla do školy v čerstvých 6, jsem narozená na konci července, byla jsme malá a rychleji jsem se unavila než ostatní - teda ne ve škole, tam problém nebyl, al občas jsme potřebovala zůstat doma sei odpočinout a pohrát si - ne moc často, výjimečně, možná jednou za dva tři měsíce, pamatuju si, že to tak občas bylo
to bylo tak v první třídě, možná ve druhé ještě, pak už ne ale teda nutno říct, že jsem měla 4x týdně hudebku a běhala jsme po městě sama pěšky, bylo to dost daleko a cvičila jsme doma denně, domů jsem chodila až po té hudebce, takže zatímco jiní v družině poslouchali po obědě pohádku a hráli si, já jsem měla povinnosti, není pak divu, že ten odpočinek někdy chyběl |
| Moncaka | 56657 |
|
|
18.4.2016 23:40:01
Já mám zkušenosti jen z jednoho vyšetření a paní byla velmi milá a sympatická. A evidentně věděla co dělá. A ty testy školní zralosti dělala do podrobna. Jak to je třeba při vyšetření dys poruch, to neposoudím. A taky asi tam není jediná, kdo děti posuzuje.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
18.4.2016 23:37:47
Školy prostě při předčasném nástupu razítko od PPP požadují. Z toho se blbě vykrucuje. Inteligentní je, s tím prostě nic nenaděláš. Génia z ní nedělám, přijde mi to normální. Nad vrstevníky prostě vyčuhuje. Nenormální by mi přišlo, kdyby inteligentní a nadaná nebyla. Na hlouposti jsou tu jiné.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
18.4.2016 23:37:38
mrakova...to je od kusu.
Nase mala je narozena v druhe pulce srpna. Ani jsem neuvazovala o odkladu. A ai nikdo kolem me. Naopak vsichni to doporucovali /aby sla do skoly/. Na frak davala i tem s odkladem. Ale...v necem byla jina. Nedokazu to popsat, ale mozna socialne? Nemela zadne problemy, byla oblibena, v uceni ve vsem za 1...ale teprve ve druhe tride jsem zacala mit pocit, ze se to srovnalo. Tedy spis...ona to jakoby vyrovnala a najednou je i predbehla. Ale ten prvni rok mezi tema o rok starsima /a ze jich tam bylo pozehnane/ jsem fakt citila /nebylo to videt/ rozdil. Fakt jsem si obcas pokladala otazku, jestli jsem udelala dobre. Ona je i takova drobna, spis mensi. |
| mrakova | 143160 |
|
18.4.2016 23:30:04
Jasně, na rodině jsou tak inteligentní a nadané děti, že musí tahat s sebou všude papíry s PPP a žádat různé výjimky. Inu, realita bývá často jiná, jen matky vidí ve svých bobancich génia. Je to až hloupé.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
18.4.2016 23:16:53
Jo, nechodí do cukrárny a nemusí sladké.
Osmiletý gympl to u ní jistí. Naštěstí. |
| Ivatema | 52511 |
|
|
18.4.2016 23:13:23
Myslím, že PPP Mělník je dobrá. A ještě můžu doporučit NÚV http://www.nuv.cz/p/ppp
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.