| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 5293  [Dalších 5133 >>]
Dašule + (Ondřej 5/05) 14796
13.3.2010 22:28:41
Máto,

já tento víkend určitě nemůžu, protože má Ondra narozeniny a 1.5. se vrací ze školky v přírodě.

Jinak vás všechny moc zdravím.

pa, D.
máta 14884
13.3.2010 17:19:19
Babizny!
Kdo pojede na sraz 1.-2.5., s detma nebo bez deti, ale rozhodne bez chlapu?

Pokud se do zacatku astronomickeho jara (= nedele, 21.3.) ozvou aspon 4 zajemkyne, pokracuju v organizaci, jinak asi odkladame na neurcito.

Ja bych jela.

Mejte se hezky a napiste!
Kač. ♀ + ♂ 11157
4.2.2010 9:30:23
No hele to je hned (a že bych mohla vyprávět).

A novinka která byla více méně jasná....
od 16.7. jsme žena v domácnosti s občasným přivýdělkem na živnost.

Sice se mi ulevilo, nicméně pocit že nevím zda je to dobré rozhonutí mě trošku sedí za krkem stejně jako to že já vlastně budu na krku manželovi . A taky že se tímto krokem naše finanční situace nelzepší spíš naopak.

Díky všem za podněty a rady připomínky, musím uznat že mnoho věcí které mě ani nenapadly a tím že jsme je tu nějak nakously tak jsme o nich přemýšlela a včera jsme byla připravená :-)

Kač.
Berush 5363
3.2.2010 18:55:38
Kac, rekla bys, ze jsem se na zpatecni ceste, ani nevim jak, ocitla za vodou nekde v Barrandove? Kdo umi umi.... Pro ostatni: mely jsme s Kac takovy maly pidscuk a ja jela z Cernaku na Chodov...
Kač. ♀ + ♂ 11157
2.2.2010 20:46:48
Jé jé to mě těší že tě to potěšilo i když to byla prkotina :-)

Ségra říkala že nejdřív musí nastudovat tu co má teď a pak bude shánět další, ale každopádně se ozvu.

No doufám že to vyjde v létě. Uvidíš nevídané a uslyšíš neslýchané ~t~

Jinak s prací se to točí fort jak vítr v bedně...spíš hůř...akutně to potřebuju probrat s manželem ale ten teď má takové pracovní nasazení že komunikace je v nutný běžný provoz v holých větách... :-( což je blbý.

Navíc mi včera psali jesli můžu nastoupit už na začátku března (což nemůžu nemám hlídání) ..... a zas na druhou stranu jsme si dnes vyslechla jak se na mě těší a jak o mě noc stojí od dvou lidí (což mi to moc neusndňujě....

.... jediný řešní vyhodit pojistky aby manžel chvíli nepracoval.....

Kač.
Lesněnka 14877
2.2.2010 14:40:34
Kacko, to napis kdykoliv...mam uz levne ucebnice vychytane...
Jeste jednou dik!..tesim se ze se treba v lete uvidime~:-D.
Hezky den!
L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
29.1.2010 22:29:58
Ahoj, no to jsme ráda že to došlo já se bála aby to protiteroristicé nezabavilo (to víš spirály a dráty).

Tyhle kalednáře mám normálně v nabídce, každej si pošle jméno jaký tam chce dát a je to... takže to mám vychytaný a za chvilku hotové :-)
Poštovné neřeš to šlo na "firmu" .-) a navíc to bylo pár korun :-)

Tak to mě těší že ti to udělalo radost... já jsme si říkala že jen PFka by bala tak jako osamocená a když už něco posílám tak daleko tak ať to stojí za to :-)

MOžná ti pak napíšukvůli knize ...ségra něco mlela o kotníku, nebo co :-)

Měj se krásně.
Kač.
Lesněnka 14877
29.1.2010 16:15:36
Kacko, uz mne to prisloooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moc krasny kalendar...fakt jsem se u prohlizeni narehtala:-))).Jak jsi to udelala? Prece jsi nemohla najit tolik obrazku s mym jmenem???

ALE!zlobim se taky na tebe..za prve kolik jsi musela dat za postovne, za druhe kolik casu ti to muselo vzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!~q~

no ale fakt jsi mne udelala RADOST!!! ~z~

Kač. ♀ + ♂ 11157
27.1.2010 14:31:53
Dopravu mám šalamnounsky vyřešenou .... takže ruším dotaz :-)

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
27.1.2010 12:34:31
Quant,
vztah dvou lidí je komplikovaná věc založená na porozumnění, kompromisech a hlavně komunikaci.....

... no, to koukám přechod z telefonické komunikace na netovou ~R^ (slušnej pokus)~x~

zdraví Kač.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 5293  [Dalších 5133 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.