| quant | 103630 | 
| 
 27.1.2010 1:08:15 
Lesnenko, Mato, muzu vam tu napsat neco z opacne strany - mame se zenou asi velmi podobny problem, mozna uz take spejeme k rozvodu, nevim. Chci ti jen rict, ze chlapi vidi nektere veci jinak. Ty cekas od sveho manzela, ze te bude chapat aniz bys cokoliv rekla, myslis si, ze veci jsou natolik do oci bijici, ze on musi vedet, jake mas problemy, ale NECHCE ti pomoct je resit. Jenze to muze byt i jinak. Tvuj manzel jen nevi, co se deje, protoze ty jsi mu nic nerekla. Tecka. Delas ze sebe pani dokonalou, ktera vsechno zvladne, a jen se v tobe kumuluje zloba a frustrace z nefungujiciho vztahu. Tvuj manzel by ti mozna rad pomohl, ale nevi jak. Jo nekteri chlapi jsou natvrdli, musi se jim to rict polopate. Chlapi naopak povazuji za zakerne a podrazacke prave takove jednani, kdy se jakoby dlouho nic nedeje, zena se navenek tvari stale stejne, ale pod povrchem to v ni vre, a pak nejednou bez varovani situaci vyresi radikalne po svem - zazada rozvod. V kazdem chlapovi je touha tu svoji zenu ochranovat, podporovat a pomahat ji, jen nektere zeny se zkratka "nemohou ponizit" to te miry, ze by nevenek priznaly, ze nejakou pomoc potrebuji. Nevim proc, to je mozna otazka pro vas. 
 | 
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 | 
| 
 | 
 25.1.2010 10:25:00 
Holky nemáte někoho při ruce kdo jizdí (nebo tak do měsíce pojede) do Bratislavy?? 
Ále potřebuju přivézt jednu mašinku která nějakou záhadou je na slovensku o víc než 1/3 levnější a já bych jí strašně uživila, ale za české ceny na ní nemám :-( dík Kač.  | 
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 | 
| 
 | 
 24.1.2010 20:53:38 
Madlenka byla naprosto úžasná  
  ![]() ![]() Všechnio zvládla krásně ...akorát si pletela pravou a levou.... ale to hodně dětí ...a vzali ji ![]() Zato já byla na budku neb podle informací z dobrého zdroje bylo že první třídu bude mít super učitelka a tu drouhou meg...a co se rodiče třeťáků vzbouřili že jí nechtějí a údajně by měla jít k prvňáčkům ![]() ![]() ![]() No vylosovali jsme si číslo 113 a zapisovala nás ještě šíleněnší (dle zákulisního info) než zmiňovaná.... a srdceryvně se s náma loučila že se 100% uvidíme v září... ![]() ![]() Takže doufám že to vyjde a Majda půjde k té co bychom chtěli. V sobotu jsem zapadla do sněhu a něco odrasovala v autě.... Tak asi tááák Kač.  | 
| Lesněnka | 14877 | 
| 
 | 
 24.1.2010 16:24:44 
 Tak co? Prezila jsi ten zapis? ![]()  | 
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 | 
| 
 | 
 20.1.2010 23:36:40 
Tak v pátek jde naše Majda k zápisu.... 
... ona to snáší dobře já hůř... o moc hůř, to jsou ty histerické matky ![]() ![]() Kač.  | 
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 | 
| 
 | 
 19.1.2010 10:33:01 
Já se osobně bojím budoucnosti... a zní to divně ale potřebuju mít nějaké "záchytné" body a tohle "nejisto" ně úplně ničí.... 
A možná proto se trochu bojím že pokud bych tu živnost nedovedla do stavu kdy mě to bude alespoň průměrně živit tak na mě fakt čeká jen ta kasa v Hypce (v lepší m případě) A to je hrozná hrozba teda pro mě. A ono mezi náma... mám mnoho "hendykepů" kvůli kterým ani nedostanu šanci někde ukázat že nejsem tupá a levá.... a tím pádem i šance na nějakou práci. Kač. Lesněnko dneska to odešlo tak a) jsmezvědavá zda to dojde a b) kdy... tak pak dej vědět ![]()  | 
| Berush | 5363 | 
| 
 | 
 18.1.2010 16:01:40 
tak v tomto s Lesnenkou souhlasim... i kdyz taky me obcas prepadaji uzkosti a strachy z budoucnosti  
![]()  | 
| Lesněnka | 14877 | 
| 
 | 
 18.1.2010 14:57:09 
Kacko, prace bude vzdycky, mozna ne za tolik kolik si predstavujes, mozna ne presne to co chces ale prace bude...a specialne pro lidi jako jsi ty...co se neboji pracovat...nevim no.. ja jsem v tomhle tak trochu fatalista..pokud se ti nekde zavrou dvere, tak to holt nemelo byt...ale otevrou se zase jine...zkus tolik neplanovat detaily budoucnosti...uvidis ze to bude ok 
 . | 
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 | 
| 
 | 
 18.1.2010 10:14:41 
Nebýt te posr..é krize tak neřeším vůbec nic. Výplatu co nosil manžel dřív tak s to bychom vyšli, ne luxus ale vyšli a pokud bych měsíčně vytáhla z živnosti něco málo na domácnost tak je to dobrý  
![]() Ale ať se mi to líbí nebo ne tak i nás se krize týká a manžel nosí domů půl výplaty protože jeho firma dělá z 90% pro firmy .... a ty šetří. A já teď musím pustit zákazníka, nijak velkého ale přeci jen zákazníka... sice "náš zákaník náš pán" ... ale nenachám se terorizovat! Za to mi to nestojí a jsou praktiky které nehodlám tolerovat! Takže se s ním rozloučím (a popravdě se mi uleví)ale zároveň se to projeví na financích.... nebýt toho všeho tak ještě min další 3 roky budu doma s čistým svědomím ![]() A ještě jedna věc jak to teď odřeknu tak si tam totálně zavřu vrátka. A možná ještě jedna poznámka, já jsem asi zaskočená protože jsme byla přesvědčená že nikde žádná práce nebude (a kor na půl úvazku) a k tomu to že připravujeme Majdu k zápisu (a pak do školy). Což taky nějak blbě snáším..... no je toho na mě něja hodně. Kač.  | 
| máta | 14884 | 
| 
 | 
 18.1.2010 9:20:31 
Ano, ani já bych se do práce za každou cenu nehnala. Mám to tak, jak popisuješ - ráno dítě do školky, já do práce, odpo dítě ze školky, hraní, kroužky, večer domácnost a padám na ústa. Jako ideální se mi jeví práce z domu s maximální časovou flexibilitou pro dítě/děti. Akorátže já zatím ještě nevím, co bych dělala, ale uvažuju o tom. A to mě v práci platí velmi dobře a jsou na mě hodní. Tož tak  
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.