| máta | 14884 |
|
|
26.10.2009 9:12:41
Margaret,
díky za tip! To by vyřešilo aspoň polovinu našeho autíčkového chaosu! (zbytek jsou větší auta, ale pro ty by se zas už snáze něco našlo v tom Hornbachu). |
| Margaret | 1200 |
|
|
25.10.2009 7:31:15
Máto, včera jsem v Tescu koukala na takové pěkné krabičky na autíčka:
http://www.hracky-pisko.cz/hot-wheels-boxgaraz-na-auticka-p-7693.html |
| máta | 14884 |
|
|
24.10.2009 22:23:05
No ale nemyslete si, že jsme tam řešily furt jenom mě!
I když teda otravovala jsem holky dost, co jako mám dělat.Ale jinak byla sranda jako vždycky Moc ráda jsem se holky sešla, a vy, co jste nebyly, tak nezapomeňte na ten jarní termín! Zapište si do kalendářů! Kdy to jen bylo ... |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
24.10.2009 15:35:34
Týjo Margaret že bych přijela na kafe
))))jo s tím víkendovým srazem jsem to říkala pokud bychom chtěli ten penzion co jsem byly s Babulin (teda každá zvlášť) tak je nutno to hlásit v lednu. Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
24.10.2009 15:31:39
Ahoj,
no ostatně já na Mátu taky myslím a věřím že mě bude kamenovat ale počád mi uniká proč si ubližuješ? Myslí že sama sebe dostáváš do tlaku. A jakékoli řešení by ti ulevilo. A to ať už že zůstaneš nebo že odejdeš. A pak buď odejít a nebo přestat hledat bydlení a malovat si to jaké to bude bez manžela.... sorry že to píšu tak otevřeně ...ale takhle si to myslím. Já se v podobném ač pracovním presu babrala hodně dlouho ... no není to srovantelý problém ale důsledek je stejnej ...člověk je zničenej a vyždímanej že by se měl rozhodnout a neví jak.... spíš hledá proč neudělat to co by chtěl než důvody proč to udělat....a popravdě nevím jestli jsem se rozhodla dobře ale ulevilo se mi že nějak. JO a mezi námi děvčaty buď taky trošku sobec... já se to učím a jde mi to blbě, hodně blbě. Ale nechci dopadnout jako moje matka která se furt pro něco a někoho obětovala, co teď má ze života? Leda je naštvaná na celej svět kolem. ![]() ![]() PS: u nás dnes dopoledne jen jedny lehlce přičůrnutý teplajdy... Ondra si řekl trošku pozdě, ale dočůral to do nočníku... třeba dojde i na kakání )))Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
24.10.2009 15:01:08
Ahoj, reportáž chcete... tak tedy stručnou a bez fotek (nefotilo se), Marek mi vytuhl v obýváku na gauči.
Byly jsme 4 (Máta, Babulin, Kačenka a já) Pizerie byla sice neúchvatná, ale neurazila. Zajímavé pro mne bylo, že tam byl obrovský dětský kout v nekuřácké místnosti, to je dobrý poznatek do budoucna (myslím teď na denní sraz, né že bych tam chtěla táhnout Marka na "noční", i když jemu by to teda potíže nedělalo) Pokecaly jsme a bylo to moc fajn. Nicméně jsme tak nějak nevyřešily Mátin problém. Máto, ale já na tebe furt tak myslím, že jsem včera s myšlenkou na to "jak to navléknout" zaparkovala před Globusem neznámo kde a pak jsem jezdila s plným košem po parkovišti jak blb a nemohla najít auto ![]() Škoda, že nás nebylo víc, já doufala, že třeba Dáša dorazí, ale i tak to byl úspěch a příští rok na stopro počítáme s víkendem. Tak a jdu si udělat kafe, vyhrála jsem si krááásný kávovar: http://www.apetitonline.cz/nescafedolcegusto/311-Marcela.html akorát jméno mi zkonili, ale kávovar si můžu nechat, tak jim vše odpouštím ![]() |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
23.10.2009 18:40:52
no tak holky
![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
23.10.2009 13:18:13
čekam nejakou reportaz.....
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
23.10.2009 0:14:28
Já se ti musím omluvit, já do tebe nechtěla šít, já se to jen snažím pochopit a moc mi to nejde.....
Více zítra, ale nějak jsem ti chtěla napsat že moje dotazy nebyl míněné ve zlém ![]() Kač. jo a domů jsme trefila krásně. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
22.10.2009 14:58:30
tez zavidim
..tak alespon poreferujte jak bylo!!! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.