| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 5293  [Dalších 5033 >>]
Margaret 1200
17.11.2009 20:08:32
Kde jste všechny, jasně že Kačenka tiskne, ale zbytek už peče?
Já jsem dnes ochořela, bolí mě celej člověk, hlavně kosti a i teplota se dostavila, doufám jen, že to nebude chřipka prasečí, ale obyčejná.
Neuhlídala jsem Marka a když jsem sypala mouku do pekárny, brutálně počmáral Adamovi notový sešit a Dušanovi vypnul počítač, kde právě cosi stahoval. Tak jsem mu vynadala, což ho tak rozladilo, že radši usnul, tak tady trnu, aby to vzal až do rána. Alternativa, že se v devět probudí příjemně naladěn a bude strašit do půlnoci mi nahání hrůzu.
Ve zdraví jsem přežila oslavu devadesátin Dušanovy babičky. Slavilo se u nás, bylo tu národa a kraválu a bordelu až hrůza.
Tak všem mávám a jdu si dát Paralen plus.
Berush 5363
11.11.2009 22:43:52
zatim super - nic nebolelo, nic neboli, vidim uz ted velice dobre...
Margaret 1200
11.11.2009 20:26:13
Zdravím bystrozrakou! Jaké máš pocity?
Berush 5363
11.11.2009 18:18:50
mám olejzrované oči :-)
Margaret 1200
6.11.2009 9:13:01
Kač ~t~
Ale tvému muži tleskám, můj muž nevaří, nikdy to pořádně nezkoušel. Prý i knedlíky s vajíčkem jsou ode mne lepší. Takže ten jen ohřívá a maže chleby. On je zas přeborník na různé kombinace, pro normálního člověka nepochopitelné a pro mne i nekoukatelné. Třeba jseme měli polévku - vývar s nudlema a pak čočku. A on si tu čočku nasypal do té polévky..........blé. On je prostě jak Joey z Přátel, když jedl Rachelin trajfl ("banány - dobrý, maso-dobrý, pudink-dobrý, hrášek-dobrý..." - ale to asi nikdo Přáteli nepostižený neví, co znamená). Prostě Rachel dělala nákyp podle kuchařky, otočila přes dvě stránky a zmatlala dva dohromady - sladký a masový ~t~ No a můj muž také žere (jiný výraz pro to nemám) neuvěřitelná zvěrstva.

A ještě jeden dotaz pro Kačenku - narazila jsem tu na jednu diskusi o špinění před MS, kde píšeš, že ti na to pomohly bylinné tinktury. Mám tentýž problém, takže bych ráda přistoupila k řešení, co jsi to užívala? Maliník-černý rybíz od Naděje? Nebo něco složitějšího?

A k učitelce - nechci Adamovi dělat zle, uvidím v úterý na třídní schůzce, co je to za případ. Chodíme tu teď po večerech, pod rouškou tmy, jako blázni s holema (Nordic Walking) a jedna místní matka mne informovala, že je ta paní učitelka velmi divná a má i divnou dcerku, zřejmě bude z matky poblázněná. Změnu k horšímu pociťují všechny matky Adamových spolužáků. Kdybyste viděly ty sešity....... V matematice se píše datum čísly, v ostatních předmětech se měsíc vypisuje. No to je něco pro Adama.... A ona není líná mu to šktrtat, v matice listopad, v češtině zas škrtne číslovku a ten listopad mu tam dopíše ~o~ Když otočí list v sešitě a na předchozím zbydou víc jak tři řádky (prostě psal další den na druhou stranu), má přes ty vynechané řádky červeně krasopisně od ní napsáno "Nevynechávej zbytečně!!" a otazník přes všechny řádky. A já už také dostala poznámku - za málo časté podepisování ŽK, musím ji podepisovat 2x týdně. Prostě - já bych z ní chcípla. Počkám, jaký na mne udělá osobní dojem, nechci tam jít jen tak z voleje, protože nejsem dobrá herečka a mohla bych nevhodným tónem něco pokazit. 3 roky byl klid, měl výbornou učitelku, která dokázala zajistit, aby všechny děti měly domácí úkoly zapsaný - prostě to pohlídala nebo zařvala. Z nějakých okrajů v sešitě si vrásky nedělala. U téhle mám pocit, že Adam chodí do školy krasopisu, když v testu z matiky (kde jde i o rychlost) namastí šišatý nuly, musí jich napsat celý řádek.
Musím pádit, Marek se sem cpe.
Kač. ♀ + ♂ 11157
4.11.2009 12:00:40
Manžel má ve středu "mateřskou" stará se o děti a vaří oběd, což není podstatné. A po každé se ptá co má vařit tak já mu vytáhnu nějaké maso z mazáku nebo řeknu co má vařit. Dnes se ptal tak jsme mu řekla že v lednici (a ukázala do otevřené lednice směrem k vaničkám s masem) že kuřecí a co zbude ať dá do marazáku.

NO smůla byla že nahoře byl takové ty kuřecí hrudníky a polévku..... co myslíte že uvařil. Sice moc dobře ovšem jaksi bez masý oběd.

Když jsme s ptala zda mu to nebylo divné, tak říkal že jsem přeci řekla že je to v lednici ....

.... no jo programátor!!~q~~q~

Kač.
Berush 5363
4.11.2009 8:58:41
to je minimalne na duraznou promluvu, to je sikana ze strany ucitelky
Kač. ♀ + ♂ 11157
3.11.2009 21:19:37
Tý jo, soudružka je trošku megera ne??? Hele a ostatní děti s ní mají taky problémy, nebo si zamilovala jen vaše dítě??
Já tyhle soušky fakt nechápu, čeho tím jako chtěj dosáhnout?

A to počasí je fakt hnus!

Držím palce jak s oslavama tak s účou...

Kač.
Margaret 1200
3.11.2009 20:54:16
Hm, u nás je i mlha a já jsem děsně smutná a otrávená. Nepomáhá ani si něco vyhrát, je to radost jenom na chvilku. Dnes jsem zjistila, že Adamova učitelka je nenormální. Teda myslela jsem si to už dřív, včera jsem dostala poznámku za málo časté podepisování ŽK (takže nejen Adam už je na černé listině) a dnes prohlížím Adamovi sešit z ČJ a ptám se, proč má 1-2 za vyjmenovaná slova po "L" (psali test, v úvodu musí napsat "vymejdlovaný" slova a pak následují nějaká cvičení). Všechno měl dobře, jen v těch vyjmenovaných slovech mu učitelka udělala červený klikyhák, což jsem nechápala. Tak proto, že napsal ....lýko, lýtko.... a správné pořadí je ....lýtko, lýko.... Tak já nevím, ale já to asi vzdávám, u téhle učitelky se nedá obstát. Desátého jsou třídní schůzky, tak jsem zvědavá, co uvidím.
V neděli slavíme u nás doma s Dušanovými příbuznými 90.narozeniny jeho babičky a 4. narozeniny Marka. Další týden musím absolvovat Markovy narozeniny s mojí půlkou rodiny.
To jsou vyhlídky.......
Kač. ♀ + ♂ 11157
3.11.2009 10:04:43
Nevím jak u vás ale tady je hnusně, zima, mlha, fouká vítr a z nebe lehce padaj ty bílý sra..y.

Zdar Kač.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 5293  [Dalších 5033 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.