| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 5293  [Dalších 4963 >>]
Brendyy 40502
1.10.2009 20:11:24
Ty kapky v čechách stojí spíš k 660kč,na slovensku asi tak půlku.Jo a každá země na nich píše jinak od kdy se můžou dávat.Já je dávala asi od týdne a půl.mají i web,myslím,že stačí dát probiotickekapky.cz.
Brendyy 40502
1.10.2009 20:09:34
Čusík Sáro,
nejhůř prot,že ten čípek je normální velikosti a cpát ho mimču do zadnice.....a taky když jsem mu ho dávala pravidelně tak to nefungovalo,ale na každýho to zabírá jinak.Ty kapky se jmenují Probiotické kapky Bio gaia a v Polsku je kupuju od cca 220 do 230kč,dle kurzu a momentální ceny.Bohužel nejsem z Phy,proto jsem psala,že nevím jak je co nejrychleji doručit.Mě je kolikrát kupuje teta,bydlí na hranicích a tak není problém to zařídit.Já je kupuju nejmíň po 4 kusech,teď už je mám do vánoc a to mu bude půl roku a myslím,že už je dávat nebudu.Jo a nekojím,takže za měsíc začneme s příkrmama a vypadá to,že malej bude dost čilej,takže pokud nenastane změna,tak brzo poleze a pak už to nebude potřebovat.Jinak Hylak dle mého není na prdíky,ale na průjmy a takové ty střevní příhody.Ještě jsem to teda neslyšela,aby ho někdo používal na prdíky a to to mám fakt obšancovaný,ale možný to klíďo je.Já tedy ještě občas masíruju břiško fenykl.olejem a nebo dávám na břicho.Malej mi pase od 3 týdnů,takže se mu to líbí,ale zas nesmí být najedený:-).No je to prostě alchymie,ty mimina.Jo jinak malýmu byly 3 měsíce 22.9.A ještě mi někdo radil,že může pomoct dát mimi do kýblu s teplou vodou,tam je jak u mámy v břiše a může to taky pomoct.No a když měl ty nejhorší koliky a pořád jsem ho nosila,tak jsem si ho dávala břicho na břicho a mezi nás nahřátý pecky v pytlíku a to bylo venku zrovna 30st,takže síla.Už musím pádit,manža se v koupelně vzteká,má tam obě děti~t~.Kdybys ještě něco potřebovala písni.Pááá Br.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
1.10.2009 18:34:23
Brendy to bylo vycerpavajici info. diky.
A mas pravdu Petrikovi bude zitra 4 tydny, a tenhle posledni tydne je fakt hustej. Ted dva dny je malilinko lip, doktor mi poradil Hylac. O tech kapkach jsem slysela. Pry v CR stoji kolem 500-600, nikdo je prede mnou jeste nejmenoval, takze nevim zda jde o ty same. (Brendy, kde v PRaze bydlis?).
Na homeopatii hodne verim (lecim tim dceru od narozeni), tak si zkusim zjistit co lze z homeopatik pouzit. Akorat, proc pises "kdyz bylo nejhur"? Predpokladala bych ze pouziti homeopatik je mirnejsi, citlivejsi forma lecby nez treba ty kapky nebo Hylac.
Jak je stary tvuj synek?
Brendyy 40502
1.10.2009 11:57:20
Ahojda holky,

add sraz...se mnou je to naprd,přeci jen to mám na kraj Phy hodinu cesty a stále nejsem schopná odjet tak daleko bez malýho~a~
Doufám,že po novým roce už to půjde,teda samo z mý strany,páč manža by to v poho zvládal.Tak nás tam aspoň pořádně zdrbněte a domluvte nějaký ten termín na víkend.

Sáro...vím co prožíváš,mýho prcka to trápilo nejvíc asi tak třetí týden života,to jsem týden nespala též víc jak 4 hod. a když jsem ho položila,tak řval tak hrozně,že to bylo šílený.A ještě jsem na to byla sama,mažel služebně pryč i přes noc,máma v nemocnici,ale aspoň můj táta si občas přes den bral malou.Bylo to šílený.Pak mu začaly zabírat probiotické kapky.Bere je furt a k tomu mu do pití dávám saab simplex a je to v poho.Pokud se v noci vzbudí tak mu rovnou do pusy šoupnu baby calm a dudlíka a taky dobrý a když je nejhůř tak jsou ještě homeopatické čípky od Heelu(Spascupreel)a ty taky pomáhaj.Píšou tam,že se má dávat půlka,ale blbě se půlí a tak já už dávám celej(kámoška má menší dítě a dává tak 3/4)obě jsme zjistily,že ta půlka nestačí.Holt to chce vyzkoušet.Jinak ty kapky jsou tady šíleně drahý.Já je kupuju v Polsku a mohla bych Ti je sehnat,ale nevím jak to dopravit k Tobě,je nejlepší když je to co nejvíc v chladu,pak se mají skladovat v lednici.Jo a nástup funkčnosti kapek je tak po 10 dnech užívání.No a nakonec taky používám rourku.Teď už je to u malýho lepší a zvládá to vícem=ně sám,zabručí si u toho,zaheká a zanadává a dá se říct,že mi prakticky nebrečí.Fakt je děsně hodnej,asi ho máme opravdu za odměnu po tom všem.

Pááá Br.
Kač. ♀ + ♂ 11157
30.9.2009 22:02:57
NO já nejsem schopná do Prahy dorazit dřív než v 18 hod manžel dělá cca do 17 hod. A v pondělí dělá do 19 hod :-( v nouzi řeknu našim, ale jak píšu v nouzi....

Kač.
Margaret 1200
30.9.2009 21:47:52
No středa dobrá, ale u mně krátká - v 18:45 mám nástup na AJ i s referátem o vraždě Lennona....... Takže nejpozději v 18 hod musím vysrazit směr Zrůdná.

Sáro, líty líty, ještě si to pamatuju moc dobře. Nevím jak tě potěšit, snad jen - osobně jsem vyzkoušela, že přežít se to dá. Současně jsem bohužel vyzkoušela, že nepomáhá nic ~:(
máta 14884
30.9.2009 13:41:08
Upřesňující dotaz: jde o KAFEsraz, tj. řekněme kolem 15-16:00, nebo o večerní pokec, řekněme od 18-19:00? Já bych šla, na kafesraz jen středy, večerní pokec ideálně pondělí. Tak zkusmo st 7.10.?

Sáro, drž se! Kluci jsou padavky, ale do půl roku to přejde! :-)

30.9.2009 10:02:16
Ja mam snad omluvenku :-) z diskuse i kafesrazu .....

Petrik ma koliku, takze nosim kojim nosim kojim a nekdy mezitim i trochu spim, ale ne vic jak 4 hiodiny celkemv:-(
30.9.2009 10:02:15
Ja mam snad omluvenku :-) z diskuse i kafesrazu .....

Petrik ma koliku, takze nosim kojim nosim kojim a nekdy mezitim i trochu spim, ale ne vic jak 4 hiodiny celkemv:-(
Kač. ♀ + ♂ 11157
29.9.2009 21:38:16
Ač jsem teda řekla že už se do toho nemontuju tak vytahuju KAFESRAZ... já můžu ještě tak 3 týdny... a pak se uvidí.

Kač.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 5293  [Dalších 4963 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.