| Brendyy | 40502 |
|
|
1.10.2009 20:11:24
Ty kapky v čechách stojí spíš k 660kč,na slovensku asi tak půlku.Jo a každá země na nich píše jinak od kdy se můžou dávat.Já je dávala asi od týdne a půl.mají i web,myslím,že stačí dát probiotickekapky.cz.
|
| Brendyy | 40502 |
|
|
1.10.2009 20:09:34
Čusík Sáro,
nejhůř prot,že ten čípek je normální velikosti a cpát ho mimču do zadnice.....a taky když jsem mu ho dávala pravidelně tak to nefungovalo,ale na každýho to zabírá jinak.Ty kapky se jmenují Probiotické kapky Bio gaia a v Polsku je kupuju od cca 220 do 230kč,dle kurzu a momentální ceny.Bohužel nejsem z Phy,proto jsem psala,že nevím jak je co nejrychleji doručit.Mě je kolikrát kupuje teta,bydlí na hranicích a tak není problém to zařídit.Já je kupuju nejmíň po 4 kusech,teď už je mám do vánoc a to mu bude půl roku a myslím,že už je dávat nebudu.Jo a nekojím,takže za měsíc začneme s příkrmama a vypadá to,že malej bude dost čilej,takže pokud nenastane změna,tak brzo poleze a pak už to nebude potřebovat.Jinak Hylak dle mého není na prdíky,ale na průjmy a takové ty střevní příhody.Ještě jsem to teda neslyšela,aby ho někdo používal na prdíky a to to mám fakt obšancovaný,ale možný to klíďo je.Já tedy ještě občas masíruju břiško fenykl.olejem a nebo dávám na břicho.Malej mi pase od 3 týdnů,takže se mu to líbí,ale zas nesmí být najedený .No je to prostě alchymie,ty mimina.Jo jinak malýmu byly 3 měsíce 22.9.A ještě mi někdo radil,že může pomoct dát mimi do kýblu s teplou vodou,tam je jak u mámy v břiše a může to taky pomoct.No a když měl ty nejhorší koliky a pořád jsem ho nosila,tak jsem si ho dávala břicho na břicho a mezi nás nahřátý pecky v pytlíku a to bylo venku zrovna 30st,takže síla.Už musím pádit,manža se v koupelně vzteká,má tam obě děti .Kdybys ještě něco potřebovala písni.Pááá Br. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
1.10.2009 18:34:23
Brendy to bylo vycerpavajici info. diky.
A mas pravdu Petrikovi bude zitra 4 tydny, a tenhle posledni tydne je fakt hustej. Ted dva dny je malilinko lip, doktor mi poradil Hylac. O tech kapkach jsem slysela. Pry v CR stoji kolem 500-600, nikdo je prede mnou jeste nejmenoval, takze nevim zda jde o ty same. (Brendy, kde v PRaze bydlis?). Na homeopatii hodne verim (lecim tim dceru od narozeni), tak si zkusim zjistit co lze z homeopatik pouzit. Akorat, proc pises "kdyz bylo nejhur"? Predpokladala bych ze pouziti homeopatik je mirnejsi, citlivejsi forma lecby nez treba ty kapky nebo Hylac. Jak je stary tvuj synek? |
| Brendyy | 40502 |
|
|
1.10.2009 11:57:20
Ahojda holky,
add sraz...se mnou je to naprd,přeci jen to mám na kraj Phy hodinu cesty a stále nejsem schopná odjet tak daleko bez malýho ![]() Doufám,že po novým roce už to půjde,teda samo z mý strany,páč manža by to v poho zvládal.Tak nás tam aspoň pořádně zdrbněte a domluvte nějaký ten termín na víkend. Sáro...vím co prožíváš,mýho prcka to trápilo nejvíc asi tak třetí týden života,to jsem týden nespala též víc jak 4 hod. a když jsem ho položila,tak řval tak hrozně,že to bylo šílený.A ještě jsem na to byla sama,mažel služebně pryč i přes noc,máma v nemocnici,ale aspoň můj táta si občas přes den bral malou.Bylo to šílený.Pak mu začaly zabírat probiotické kapky.Bere je furt a k tomu mu do pití dávám saab simplex a je to v poho.Pokud se v noci vzbudí tak mu rovnou do pusy šoupnu baby calm a dudlíka a taky dobrý a když je nejhůř tak jsou ještě homeopatické čípky od Heelu(Spascupreel)a ty taky pomáhaj.Píšou tam,že se má dávat půlka,ale blbě se půlí a tak já už dávám celej(kámoška má menší dítě a dává tak 3/4)obě jsme zjistily,že ta půlka nestačí.Holt to chce vyzkoušet.Jinak ty kapky jsou tady šíleně drahý.Já je kupuju v Polsku a mohla bych Ti je sehnat,ale nevím jak to dopravit k Tobě,je nejlepší když je to co nejvíc v chladu,pak se mají skladovat v lednici.Jo a nástup funkčnosti kapek je tak po 10 dnech užívání.No a nakonec taky používám rourku.Teď už je to u malýho lepší a zvládá to vícem=ně sám,zabručí si u toho,zaheká a zanadává a dá se říct,že mi prakticky nebrečí.Fakt je děsně hodnej,asi ho máme opravdu za odměnu po tom všem. Pááá Br. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
30.9.2009 22:02:57
NO já nejsem schopná do Prahy dorazit dřív než v 18 hod manžel dělá cca do 17 hod. A v pondělí dělá do 19 hod :-( v nouzi řeknu našim, ale jak píšu v nouzi....
Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
30.9.2009 21:47:52
No středa dobrá, ale u mně krátká - v 18:45 mám nástup na AJ i s referátem o vraždě Lennona....... Takže nejpozději v 18 hod musím vysrazit směr Zrůdná.
Sáro, líty líty, ještě si to pamatuju moc dobře. Nevím jak tě potěšit, snad jen - osobně jsem vyzkoušela, že přežít se to dá. Současně jsem bohužel vyzkoušela, že nepomáhá nic ![]() |
| máta | 14884 |
|
|
30.9.2009 13:41:08
Upřesňující dotaz: jde o KAFEsraz, tj. řekněme kolem 15-16:00, nebo o večerní pokec, řekněme od 18-19:00? Já bych šla, na kafesraz jen středy, večerní pokec ideálně pondělí. Tak zkusmo st 7.10.?
Sáro, drž se! Kluci jsou padavky, ale do půl roku to přejde! ![]() |
|
|
30.9.2009 10:02:16
Ja mam snad omluvenku
z diskuse i kafesrazu .....Petrik ma koliku, takze nosim kojim nosim kojim a nekdy mezitim i trochu spim, ale ne vic jak 4 hiodiny celkemv:-( |
|
|
30.9.2009 10:02:15
Ja mam snad omluvenku
z diskuse i kafesrazu .....Petrik ma koliku, takze nosim kojim nosim kojim a nekdy mezitim i trochu spim, ale ne vic jak 4 hiodiny celkemv:-( |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
29.9.2009 21:38:16
Ač jsem teda řekla že už se do toho nemontuju tak vytahuju KAFESRAZ... já můžu ještě tak 3 týdny... a pak se uvidí.
Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.