| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 5293  [Dalších 4953 >>]
Lesněnka 14877
29.9.2009 14:53:48
Kacko, mail jsem dostala,pisnu zpet co nejdriv.L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
28.9.2009 22:40:06
Lesněnko abych tady z toho nedělala soukromou diskusi ( k čemuž to zase bohužel spěje) tak jsme ti napsala do mailu

do toho na seznamu lepší jsem nenašla tak sorry pokud je to ten neoblíbený.

Kač.
Lesněnka 14877
25.9.2009 2:44:56
Kacko,tak tohle jsem resila uplne cely zivot,jestli neco delat a pak i kdyz jsem to udelala,tak jestli to bylo dobre..totalni sebemucirna:-(...
ani nevim,jak se to tak nejak obratilo k lepsimu...asi ze si fakt myslim,ze je dulezitejsi kdo jsme nez co delame...to kdo jsi se promitne do kazde cinnosti tak jako tak...takze timto jsem nejak vyrusila tu silenou "dulezitost" svych rozhodnuti (ohledne prace)...jenom se snazim abych se za sebe nemusela stydet,v lepsim pripade abych na sebe byla pysna:-)...a nejdulezitejsi..aby me zivot bavil...

taky mne nekdo rekl,ze zadne spatne rozhodnuti neexistuje...je to jako kdyz si vybiras kudy pojedes...z tehle silnice uvidis hrad a rybnik..z jine zase kopce a lesy....nektera nikam nevede, tak se vratis a zacnes znovu......no big deal:-)...

nad cim se trapis treti den?
Kač. ♀ + ♂ 11157
24.9.2009 15:09:02
Já miluju babí léto a letos si to teda užívám....

To seš dobrá a je fajn že si to užíváš a že ti to jde.
Já mám většinou obavy a ty mě převálcujou že se do toho vůbec nedovedu pustit a nebo mě válcujou i pak zda jsme udělala dobře (což si tu už asi 3 dny prožívám do morku kostí) ~q~~q~

Že ses taky ozvala :-)) a že mě tu nenecháváš osamocenou :-)
Kač.
Lesněnka 14877
24.9.2009 14:59:21
Jeee Kacko to je krasa zase!!!Ja jsem nikdy nemela rada podzim,ale diky tve kreativite si snad tohle obdobi zamiluju...

na web se podivam o vikendu

zacala jsem tu novou skolu...mela jsem trochu pochyby...pac mam dlouhou historii nedokoncenych projektu....ale obavy byly zbytecne:-)...tak si ted lebedim...teda studuju,ale tak nejak v klidu...
Krasny den vsem!!!
L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
24.9.2009 14:31:32
Holky, koukněte na můj web (budeteli chtít) mám tam teď nějaké slevové kupony na kalendáře, které se dají stahovat... holky pokud někdo budete chtít kalednář tak (vy zdejší) máte tu nejvyšší slevu automaticky :-) a když byste chtěli o slevě poslat mail i kámoškám a známým budu ráda, tůze ráda.

jo a kdyby někdo náhodou nevdědel můj web tak je to www.monotyp.cz a nebo si klikněte na banner co tu běží :-))))

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
22.9.2009 0:06:21
...nikde nikdo :-(

Ženský kde jset?

Tak aby řeč nestála dávám nějaké výsledky mého podzimního šílení... i když je stále příjemné babí léto :-) a u nás jedna jobovka za druhou... jako třeba že nám děhem dvou dnů zhebly ve dvou různých kompech 2 disky, socku musím platit... a tááák

Zdraví Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
17.9.2009 12:27:29
Tak změna ve čtvrtek můžu! bohužel. Madle padlo plavání protože se instruktorky nadohodly na pronájmu bazému, majitel údajne sliboval že podepíší smlouv a furt to odsouvala dva dny před začátek to stále odsouval.... tak to holky musle zrušít protože nerozjedou kurzy bezjediného papíru....
NO to jste měly vidět to údolí slz! ona chděara už měla od pondělí naskládané večechny věci na hromádce.

Druhá jobovka je že socka po mě chcě platit důchodové pojištění...fór je ten že ani oni sami přesně nevědí jak to je tak mám pcit že pro sichrmi to vyměřili... no takže čekám až mi přijde výměr a pak asi půjdu za právníkem zna u nás na ossz dobře ten zákon chápou.

Jobovka třetí naši jedou v pátek na dovolenou a včera se jim pokusili urást auto, táta načapal zloděje (v 10hod ráno) jak sedí u něj v autě má vyrvaný dráty z přístrojovky a snaží se nastartovat.... no ve finále byl tá rád že ho přičmoudlý občan nebodl kudlou mezi žebra...
JO a když na něj táta zařval( ve chíli co ho spatřil) co tam dělá tak hajzl odvěti že to je jeho auto.

A tak jsme si koupila los !

Kač.
Brendyy 40502
16.9.2009 14:31:07
Nazdárek~:-D

Sáro posílám velikou gratulaci~x~ Malej je krásnej a jsem moc ráda,že nožky má Ok.S tou intuicí máš pravdu,já u obou dětí věděla hned po testu co to bude a nesekla jsem se......Co E. na mimčo???

Holčiny já bych na kafčo všema deseti,ale pro mě je ještě brzo nechat obě děti manžovi.On by to sice zvládl,u nás ve městě už jsem na kávě byla,ale to se můžu hned vrátit dom.Takhle bych si to vůbec neužila a po tom jak se malej dusil ho mám radši co nejvíc pod dohledem.Ale pokud se konečně domluví ten megasraz na jaro a nebudeme marodní,tak móc rádi dorazíme.

Kač o snech už jsme se bavily.....

Jo a koupila,teda zatím ji mám jen objednanou,jsem si sušičku jako má Kač,Berush a asi i Sára,tak jsem zvědavá kolik oblečení přežije mé sušení~t~

Mejte se báječně a užívejte slunka dokud ještě krapet svítí.Páá Br.
Kač. ♀ + ♂ 11157
15.9.2009 20:44:14
Na pondělí bych si musela hledat hlídání, cemuž bych se raději vyhnula... ale pokud se konečně dohodneme, tak bych to nějak udělala :-)

Kač.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 5293  [Dalších 4953 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.