| Margaret | 1200 |
|
|
8.9.2009 21:27:31
Ahoj všichni, koukám že ani 9.9. se nechytil, tak mohu s manželem "slavit" 16. výročí svatby
Kytku pro jistotu donesl už dnes, prý kdyby zítra zapomněl.... Brendy, to sis teda "užila", hlavně že malý byl v pohodě. Tak ať už je to OK. My se měli úžasně, o vše bylo postaráno a na nás bylo pouze rozhodnout se, zda budem u bazénů nebo u moře (s dětmi dost velký problém se dohodnout) a pak 3x denně se v pravidelných intervalech dostavit do jídelny, teda spíš hodovny, se přežrat. Sebekriticky jsem chodila každý den na půl hodiny na orbitrek, takže jsem přibrala "jen" kilo, samozřejmě kolem bývalého pasu, tak tu píšu hladová (teda večeřela jsem salát, bléé) a myslím na margotku Adamovi jsem prostě prodloužila prázdniny, šlo vlastně jen o tři dny a o nic nepřišel, stále ještě opakují. Bohužel dříve jsme to moře nezvládli a já měla po loňské Třeboni a Krkonoších nějaký mořský absťák nebo co.Šmírovala jsem na Eliščiných stránkách, jestli už tam Sára nepřidala brášku a nic, tak jsem zvědavá Chtěla jsem aspoň otapetovat Markovou vodní fotkou, ale Rodina mi to nechce nahrát, prý vnitřní chyba serveru. |
| Brendyy | 40502 |
|
|
8.9.2009 15:04:34
Ahojda ženský,
tak předně veliká gratulace Sáře k Petříkovi.Byl to oproti Elišce kus co?Teda doufám,že se dobře pamatuju,že Eli byla drobná.No však je to taky chlap.Tak ať vám dělá jen radost Taky bych chtěla fotečku![]() Margaret...nakonec se teda přeci jen dovolujete u moře...sprostě závidím,taky bych hned jela.Doufám,že se vám dovča vydaří. Dašule zdravím ![]() Babulin se též dovoluje,teda ale se 3-ma prckama to musí být fičák ![]() Máto a jak u vás?Nepsala jsi náhodou nedácno do disk. císařský řez? Všechny ostatní moc zdravím.U nás se už snad vše vrací do starých kolejí.Dcerka byla s našima u moře,pro mě to byl děs,ještě nebala tak dlouho a tak daleko ode mne.No ona byla nadšená,ale já trpěla.Do toho omarodil malej a nakonec jsme byli ve špitále se zápalem plic.Naštěstí počínající.Fakt je,že žádný příznaky neměl.Jen začal jeden den trošku pokašlávat a večer se chudák dusil a už jsme jeli.Rovnou si nás tam nechali.Poslechově byl čistej,z krve a moči nic zánětlivýho,ale z rentgenu měl nález.Tak dostal inhalaci nad postýlku a kapačku do hlavinky.Ve finále má v papírech bronchopneumonii(něco mezi zánětem průdušek a zápalem plic).Síla byla,jak jsem nemohla z doktorů dostat co mu je,každý říkal něco jiného,to bylo dost o nervy.Dokonce prý i mohl vdechnout mlíko.....Naštěstí ale on byl totáč v poho,pořád se culil,nebrečel,brebentil,no prostě spokojený mímo.Zítra mažem na kontrolu,dnes dobírá antib. a doufám,že už bude Ok,aby jsme zas mohli mezi lidi,Ikdyž teď to ještě budu hodně omezovat a i pak budu asi opatrná,není o co stát být s dvouměsíčním prcekm v nemocnici.Holčina je naštěstí ok a vypadá to,že začíná žárlit a nebo je to tím,že byla dlouho s našima a rozmazlili ji....Chodí už ale zas do školky a tak se to snad brzo srovná. Vzhledem k výše uvedenému teda zatím na žádný srazík nepřijedu,ale vzhledem k tomu,že nám ta domluva jde jak psovi pastva,tak třebas v listopadu už bych jela ![]() Mějte se všechny báječně a užívejte slunného babího léta Páááááá Br. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
8.9.2009 12:38:39
Tak koukám že se nám diskuse vrací do starých kolejí :-(
Margaret, teď jsem zamtená já myslela že máš dítko školou povinný, prodloužili jste mu prázdniny a nebo ho nechali doma? že jsi v Chorvatsku? Máto tak co jak se vyvíjí situace u vás doma? Babulin na dovče... áááá ta se má ![]() Sáro tak pak pošli fotku malýho broučka. A co nožička jak to vypadá taky má PEQ? Lesněnko, pravidelný hlídání zajišťuju, mě nejvíce drtí momentální stres jako že neco musím hned!!! (a je fuk jestli vyřešit nějkej pracovná průser a nebo orřát večeři) když mi u toho Ondra visí na noze a MAjda se dožaduje čehosi.... A někdy i ten stres že hoří termín.... No a jinak tiskárna je podepsaná a za 3 týdny ji mám doma ![]() A u nás je novinka že děti spí spoulu v pokojíčku první 4 dny bylo teda uspávání peklo ... Dáváme je spát na etapy a le tak Ondra hozně brečel a vyváděl ale u chápe co po něm chci a je v pohodě a chodí spát dobrovolně a rád ![]() A jinak klídek a pohodoa jen s emi začíná hrnout práce... KAč. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
5.9.2009 9:16:51
Dašule sejít se chceme ale nedaří se nám dohodnout termín ....
Kač. |
| Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
|
|
4.9.2009 19:02:17
Saro, moc gratuluju k Petrikovi!!
Preju mu do zivota jen to NEJ a doufam, ze vam bude delat stejnou radost, jako Eliska. Jinak vas tu vsechny moc zdravim a pokud bude sraz, jakykoliv!!, tak mi dejte prosim, vedet, ale nejlepe na mobil. Na internetu moc nejsem. Moc dekuju. Nechcete se sejit nekdy navecer v Praze? pa, Dasa |
| Margaret | 1200 |
|
|
4.9.2009 14:47:49
Posilam gratulaci primo z Chorvatska
![]() , vecer ho zapijem ![]() ![]() doufam ze tentokrat bez potizi |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
4.9.2009 12:34:53
že můžu napsat, že Sára má chlapečka Petrika a narodil se v 5:20 3,47kg a 50 cm.
![]() ![]() gratulujeme moc ![]() ![]() ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
1.9.2009 15:24:46
to je fakt naprd kdyz nemas nikoho kdo by mohl alespon trosku pravidelne hlidat:-(...moje kamaradka je na tom stejne,ted uz byla tak na nervy,ze si nasla hlidani a opravdu temer vsechny penize co vydela da za tu hlidaci slecnu...ale citi se trochu lip
![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
30.8.2009 19:54:53
Lesněnko, mlsně jem chodila kolem jiný ...ovšem cca 2miliony!
Teď mlsně pokukuju po dalších zařízeních které bych potřevovala ale nejsou finance...takže si musím nějprve vydělat. Já se nebojím že bych to snad nezvládla časově, ale to že bych na to neměla sílu. Ono se to blbě vysvětluje, já jak furt bojuju s tou únavou tak tak se bojím. přes léto to šlo ale od minulého týdne se zase cítím strašně unavená a to skoro nic nedělám jen 2x půl denní jednání v Praze, a až na jeden večer práce na letácích. 2x noc s Ondrou v posteli, pouze 2x budíček před 6hod....což je v odstatě lážo plážo.... v porovnání s loňskem je to totální veget! ... u mě hodně dělá stres z toho že musím "udat děti" nemůžu jet na jednání s dětma (i když zítra kvůli nějakým kalkulacím u dodavatele jedu) Babulin já jsem ti blb nenapsala... tak se ozvi ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
30.8.2009 15:42:17
Kacenko,tak to drzim palce at se dobre rozhodnes.Uplne te vidim jak chodis kolem tiskarny jako mlsny kocour
...no jo ..kdo se boji nesmi do lesa...tak neboj...jsi sikula..zvladnes to...nedavno jsem cetla rozhovor se Zorou Jandovou...ptali se ji jak vsechno muze stihnout (ona dela 2 vysoke skoly,2 deti,a tisic jinych aktivit )..rikala,ze predevsim nema pocit "ze by neco stihala" ,ze timhle zpusobem vubec neuvazuje,ze se spis snazi vychutnat si kazdy jednotlivy moment...nebere to jako zavod kolik to stihne...tak to me docela zaujalo, protoze si uvedomuju,ze jsem kolikrat unavena spis z toho strachu (stresu)jak to vse stihnout....nez z te samotne cinnosti... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.