| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 5293  [Dalších 4923 >>]
Esthelle 26317
30.8.2009 13:31:04
my jedeme na dovolenou, takže 9.9. já ne

Kač, večer nebo zítra ti snad písnu ohledně toho dortíku
Kač. ♀ + ♂ 11157
29.8.2009 22:13:46
Lesněnko, no škola..ono se to jmenuje škola ale v podstatě jsou to 3-4 hod týdně... ale de dvěma dětma v nejpitoměnjší dobu a navíc v pátek odpoledne kdy většinou nejsem schopná se podepsat a natož tvořit.
Abych to uvedla na pravou míru je to moje milá ZUŠ :-) Ale u výborné profesorky (a po dvou letech ani nemám zjištěno jestli vůbec ještě učí :-))
No já bych chtěla a ale po loňské kalendářní sezoně mám strach cokoli dělat navíc, protože loni to bylo o zdraví!

No Lesněnko, zas tak velký tajemství to není rozhodla jsem že ač je doba zlá (a blbá) tak si prostě musím koupit novou tiskárnu aby mohla ta dítka v kalednářích tisknout ještě krásněji, ale vzhledem k tomu že takovýhle stroj stojí skoro jako nejlevnější auto .... tak to tu řeším horem spodem. (a už slouho)Mám vybráno a teď se tu utvrzuju že dobře. Jendou už jsme odsunula podpis smlouvy protože jsme si nebyla jistá (technické důvody) a v pátek jsme měla poslat objednávku ale opět jsem narazila na něco u čeho si nejsme jistá zda to nebude vadit v mojí práci. Tiskárnu už jsem si byla 4x prohlídnout 2x ošahat a vytisknot svá data.... ALE je to pro mě šílenej~q~ balík peněz, a TOTÁLNĚ se vydám z penez jak "firemních" tak soukromých i různých "tajných fondů" pro případ nejhorší nouze! (leasing či úvěr nelze, z mojí strany což tu nechci ventilovat)....

No takže vlastně tímto je rozhodnuto že minimálně takové 3-4 roky (půjde-li mi to) se budu živit sama... na to je to moc veliká investice abych to měla doma pro radost.

Takže to jsou moje velké starosti s pidi živností.
A v podstatě 2 velká rozhodnutí........
Kač.
Lesněnka 14877
29.8.2009 18:02:50
Saro,tez drzim palce at je vse v poradku!!!

Kacenko, do skoly jooo???? Za zkousku nic nedas,vzdycky z toho muzes vycouvat,kdyz nebudes stihat.To me napinas, co ze se to rozhoduje ohledne tve zivnosti.

Osamostatnovani ve vztahu..pamatuju si,ze i mne to bylo doporuceno ( pokud clovek dokaze videt alkoholismus jako nemoc, a nedokaze se srovnat s tim ,ze opousti nemocneho cloveka ).Ja jsem to tedy tezce nezvladala.Zabilo by me to spolehlive.A v pripade Maty (souhlasim s Kacenkou),ze to nejak nedava smysl.Mato,co te drzi zpatky (abys to nezkusila)? Strach,zvyk,...?...to nemyslim ironicky..jenom mne pripada,ze jsi mnohem silnejsi,nez ja jsem kdy byla...

vsechny mooooooooooooooc zdravim!
L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
28.8.2009 21:26:45
No u mě dobrý kafe staz, sice druhý den odjíždíme na naši pidi dovolenou, ale myslím že by to šlo i v těch 16hod, manžel má ve středu službu na děti a když si přehodím spinning tak to zvládnu.

ad osamostatní, jak už jsem psala přijde mi to jako nic neřešící.....
Máto to by mě zajímalo, co asi vymyslí manžel....
Nevím, jestli by ti dali rozvedené dítko do pěstounské péče, fakt netuším, ale když se někde poptáš tak ti asi řeknou jak to je.

No u nás vše při starém, manžela si ponechávám :-)

Dělám teď sice velké rozhodnutí ohledně mojí pidi živnosti... opravdu velké tak mě to trošku sužuje, ale co nevidět to budu mít dořešené... tak bude li toto kafe tak už to bude vyřešené, tak vám pak řeknu, jak to dopadlo.

Máto, těším se na foto já teď tak max dorty a mic jiního nezvládám a mám úplně absťák kreativní činnosti ~q~
Měla jsem a mám stále cuky že se od září vrátím do školy...ale mám strach že to s těma dvěma nebudu zvládat....

Jo novinka...Ondra byl přesunut (na neustálé naléhání manžela) do vlastní postele k Madle, no uspávací peklo ma zemi, zkoušíme to třetí den...divočina, divočina, divočina......

A co ostatní???

Koukám na "Den pro mou lásku" a ač ten film znám pomalu nazpaměť tak ho dneska nějak nemůžu vydejchat.... vlastně jsme ho neviděla od té doby co mám děti....

Kač.
Margaret 1200
28.8.2009 19:53:52
Telegraficky - u mně 9.9. dobrý. Včera jsem přijela z chalupy v JČ a dnes v noci jedeme na týden do Chorvatska, dosti šílím, cesty se děsím a jdu dotáhnout balení do konce.
Máto, nadhodila jsem na chalupě termín "osamostatňování v rámci vztahu", přece jen 5 ženských víc ví, a závěr byl, že je to k prdu - žádné řešení. Ale padl tam jeden zajímavý bod (uvedla ho jedna dost zkušená), který by měl v rámci osamostatňování proběhnout - přesunutí části finančních prostředků na svůj účet.
Sáro, přeju bezproblémový a rychlý porod ~x~
máta 14884
27.8.2009 18:11:03
Anóbrž navrhuji další pracovní termín na "krátký kafe", a to na středu, 9.9. kolem cca 16:00. Co?

A jinak: euforie mě lehce opouští, zatím naštěstí ne zcela. Na "osvobozování v rámci vztahu" zřejmě nemám, i jen přemýšlení o tom mě právě euforie zbavovalo. Promluvila jsem s m., spíše s cílem sdělit, že takto už já dále nehodlám a jelikož ani nevidím cestu k nápravě, žádám rozvod. Tedy přesněji řečeno zatím roční přestávku = rozstěhování se. Bylo zamítnuto. Že prý něco zkusí změnit. Neví ale asi co, neb rozhovor to byl jako obvykle dlouhý a jako obvykle neplodný. Takže výsledky neočekávám. Dali jsme si lhůtu dva měsíce.

Sára mě ale přivedla na zajímavou myšlenku: chci-li dítě, není asi nutno si ho sama porodit, lze ev. "vyvdat", no to nepředpokládám, ale co myslíte, dali by mi třeba jako samotné rozvedené dítě do pěstounské péče? A dávají se do pěst. péče i malé děti, kolem 1 roku? Nebo je to nesmysl?

A snad brzo vložím fotky, jak jsem kreativní: okrakelovala a odecoupagovala jsem si květináče! ;-)

Tolik o mě. Co nového u vás? Sáro, dort k narozkám byl moc krásný. Jsi šikovná! O Kačenčiných dortech ani nemluvím a to ještě k tomu umí dělat i krásné děti ;-) Margaret, nedej se! Taková seš úžasná ženská, kurník ...!

Tonko! Kde jsi??? Jak se máš??? Co malá víla Amálka???

Kač. ♀ + ♂ 11157
24.8.2009 21:21:32
NO tak to vidím blbě......

Kač.
Esthelle 26317
23.8.2009 23:11:47
ha,ha, tak úterý je jediný den, kdy nemůžu:-((((~;((~o~
manžel má do večera měsíční poradu a pak pracovní večeři
no tak někdy jindy
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
23.8.2009 21:37:12
Na me to radsi nestavte. Uz to vidim blede. Zitra nemam auto a hlidani. V utery odpo jedu na gyndu i s E, sice budu v Praze, ale nemam kam dat Elsu. No a vidim to v to utery na posledni cestu samotna autem takovou dalku, podle toho co mi v utery rekne doktor. Minuly tyden jsem mela CS4, rikal ze uz se to chysta.
Kač. ♀ + ♂ 11157
23.8.2009 19:41:45
Já bych se mohla srazit jen v úterý neb manžel má od středy od soboty slovenské partnery takže se domů bude vracet až bůh ví kdy.. takže jsem byz hlídání.
Termín a místo by se měl přizpůsobit Sáře, přecijen má nárok :-)))

Brendy já se ozvu:-)

no a ještě výtvory :-) Pro Madulku k narozkám a pro malého golfistu... ale tentokrát jsme s epěkně orisila, když se mi do rána zelená marcipám tootálně roztekl (nechápu proč?!?!)

´

[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 5293  [Dalších 4923 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.