| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 5293  [Dalších 4853 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
27.7.2009 19:55:35
tak mi právě přišel ten třetí...

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
27.7.2009 19:44:45

tak to jsou moje výtvory z minulého víkednu... jen ten třetí jsem předala bez fotodokumntace :-(

NO jiank dobrá zpráva mám tip na chůvičku a jak říká kamarádak "té bych malýho svěřila bez problémů" tak to půjdu okouknout a taky jak to bude finančně a uvidíme... a nebudeme muset babičce říkat.

No a hlášky z tohoto víkednu kdy mě matka zase dojmula !
"Ondra snad nikdy nebude mluvit!.... mě přijde že na svůj věk brebentí docela dost a pěkně umí hafo zvířátek pojmenuje celý obličej a podobně.

"Madla asi bude na cvičení nešikovná"...ptám se dle čeho tak soudí..."no to se prý pozná na první pohled... tak jsme jí varovala pokud něco takového řekně před Madlou tak ať si mě nepřeje.... usoudila z toho že se Madle nepovedl kotoul vzad a bojí se jezdit na kole.

a klasika!! Jestli ho nenaučíš choit na nočník v létě tak se to nenaučí... to vy jste chodily už v roce!!!... tak jsem jí řekal že jí ho na týden půjčím ať ho to naučí!

NO asi ták...mě to tak vytočila že jsme si potřebovala ulevit.

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
23.7.2009 16:26:56
Sáro, tohe byl nejjednodušší dort co jsme dělala :-)
vygooglovala jsem si obrázek. A ten vyřezala.
A že seš to ty prozradím ti svoji fintu. CHce to mít marcipán "tak akorát" aby byl dobre propracovaný a jako mastný na o plácnu ten obrázek a pak to ulamovacím řezákem vyřezu a je to hned věrně podle předlohy.... toť celý můj vlastní patent. jo a ten marcipán to chce tak 2mm aby se to dobře dělalo. A pak to už jen složíš podle barev a je to
No teď tu mám na víkend na další oslavy 3 dorty!

Já tam mám tnto obrázek http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://www2.five.tv/media/image/8506241.gif&imgrefurl=http://www2.five.tv/programmes/milkshake/programmes/peppapig/colourin3/&usg=__OewmEk8KUIkiUIGy_bmaxc8sTFM=&h=567&w=802&sz=16&hl=cs&start=15&um=1&tbnid=vYLz_v49TR38XM:&tbnh=101&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dpig%2Bpeppa%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1

Kač.
Lesněnka 14877
23.7.2009 14:41:08
Kacenko,dort je fakt bozi!To Sara vystihla dobre~R^.

K rodicum…ja osobne jsem vzdala jakakoli ocekavani. Trapila jsem se kvuli nim prvni pulku zivota,druhou uz nehodlam.ALE trvalo mne to strasne dlouho,nez jsem si v tom udelala poradek (bez toho ze by tam nekde hluboko ta “ublizenost” porad byla). Holt kdyz tam to citeni neni,tak kdyby se clovek na hlavu postavil,tak si to nevyknuci~:(. Beru to tak,ze rodice za nas meli odpovednost do 18-ti a ted uz jsou free:-)……preju jim vse dobre…a sobe tez:-).
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
23.7.2009 13:18:57
Kac, sorry ze to nebude k tematu (i kdyz ja uz toho napsala dost), ale ten dort je BOZIIIII....Elsa je ted blazen do Pepiny, jelikoz vsechno delame u pohadek /cvicime, ceseme apod/ tak jen co rano otevre oci,zacne chrochtat, jako ze chce Pepinu (nase dite jeste nemluvi,ale chrochtat umi skvele).
Blizi se ji narozeniny, ze bych udelala takovyhle dort? To normalne vyrabis zpameti? Nebo kde beres mustr? Ja mam problemy s prostorovym citenim, takze obvykle netrefim pomery hlavicky, nozicek apod.
Kač. ♀ + ♂ 11157
22.7.2009 21:42:13
a ještě jak psala Máta že se hlídá jen u babičky... tak u nás se poslední dobou hlídá je u nás "protože tu máme hračky" přeložím protože děti dělaly babičce doma bordel!
Kač. ♀ + ♂ 11157
22.7.2009 21:38:53
á tak koukám že jsme tuzase za brzdu....
tak něco na rozhejbání a pro milovníky prasátky Pepina

NO a jinak k babičkovské anketě.
Já jsme tak nějak naštvaná asi lepší by bylo že je mi líto...nejspíš oboje...jak se moje máma staví k hlídání dětí.
Podotýkám že je mi jasné že to není její povinnost a že je ohlídá více méně když potřebuju, ALE pokaždé si musím říct (zaškemrat) nesmí to být často, děti se nikdy nebere obě najednou (pokud to je víc jak 1,5 hod) a nechce hlídat Ondru. Na spaní se bere jen Majdu čas od času. Ondru měla jen jednou na 1 noc a to jsem jí ho tam normálně narvala pod tlakem! MAjda vyla na školce v přírodě.
A když se teda dohoneme na hlídání tak mi pokaždé vyjmenuje seznam věcí které chtěla dělat a tím pádem NEMŮŽE (žehlení prádla, čištění oken, ůklid komory... no prostě věci nezbytně nutné).
Mě by to snad ani netočilo ale točímě že přišla o paměť jak mě (od narození) hlídala babička a pak nás hlídala obě se ségrou a to KAŽDÝ víkedn nás tam po škole šoupla a v nedělei večer vyzvedla...

A mě maximálně řekne že mám kruhy pod očima ať se nad sebou zamyslím... no jasně aby ne když třeba 5 nocí s Onrou skoro nespím.... no se od mě naváží ale že by řekla že si děti vezme odpoledne ať se vyspím to ji nenapadne. Ona nehlídá vnoučata že by s nima chtěl abýt ale abych já mohla pracovat za účelem odpočinku či zábavy tio nehro (kdyby věděla že v těhu s Ondrou jsem jí říkal aže mám zakázky a jen co zaklaply dveře jsem šla spát :-)))) )
A mluvit sní na tohle téma...chachá....to s enadosmrti urazí. tak to ani nezkouším

Ona všechno bere jako povinnost!!!!! tak třeba má pocit že by měla vnoučata navštěvovat ...což vypadá dost často tak že přijede když jsou děti na zahradě zapálí si cigáro a jakmileho vykouří jede domů...takže drive in návštěva trvá cca 8 min.

Já to asi píšu zmatečně ale mám v tom zmatek...

No s manžele jsme se dohodi že si o hlídání nebudeme říkat (teda až na případy kdy oba budeme ležet s 40horečkou) já hledám chůvičku co bude Ondru hlídat až budu mít před vánocema práci (snad bude) a pak na občasné hlídání ... typu že oba potřebujeme třeba Ondrovi koupit dárek,.... což je bez cizí pomoci neřešitelné :-( jak jsme zjistili.

tak zdar Kač.

ps: minulý týden mi skončil rodičák... tak jsem zažádala zaměstnavatele o prodloužení a ještě rok jsme doma ...a pák se uvidí!
Kač. ♀ + ♂ 11157
15.7.2009 0:52:17
k tématu napíšu něco později teď moc prosím

Naklikejte mi prosím nějaké hvězdičky :-)

strášně moc děkuju... z čím víc kompů tím lépe....

http://kamilakrejcova.galerie.cz/3533830-deti#49571586

fotka je "smutná princezna

díky díky díky Kač.
14.7.2009 7:53:43
Jeste posledni veta: Mama pracuje a dost hlida segre, tata moc jako deda nefunguje, tak mam casto pocit, ze toho je na ni moc. Takze si o hlidani od ni temer nikdy nerikam (snad kdyz jsem mela 40tky horecky), snazim se to vzdycky vyresit vlastnimi silami. Napr. sousedka mi jednou za penize pohlidala. Na druhou stranu kdykoliv se jen letmo zminim, ze mam problem (jen pozdni odpoledni hodiny a navecer), tak mama si hned prekopava vlastni program, aby mi vyhovela. A protoze se mi nelibi jak se obetuje, tak to nedelam. Ona totiz vymenila vlastni deti za vnoucata, svuj zivot nezije (tata si jede po svym furt, kamaradi, rybareni apod.) a az trochu odrostou nebude vedet co se sebou, kdyz nema zadne kamaradky, zaliby.
14.7.2009 7:48:37
Kac, ano, obzvlast ted kdyzuz si deti spolu vyhrajou a je teplo. Jezdi na dvorku na motorkach a neni s nimi tolik prace, spis legrace. Mama je zlata. Cekala na vnouce 10 let, nejdriv jsem nechtela neb jsem byla mlada, a pak nam to 5 let neslo. A ted ma nejdou dve. V polovine srpna si s tchanovcema segry berou obe deti na tyden na dovolenou. No jak to tak slysim, vypada to ze si nemam na co stezovat, ale ja stejne mam pocit, ze "nemam hlidani". Abych ho mohla smysluplne vyuzit potrebuju nejakou pravidelnost, potrebuju o tom predem vedet. A ty navstevy u tchanovcu na dlouho byli ted hlavne proto, ze jsme malovali cely dum. Mam vuci nim iracionalni nicim nezaslouzne pocity, nerada ji tam davam. (oni se chovaji jako by byla jejich)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 5293  [Dalších 4853 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.