Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
3.7.2009 0:45:03
Může tě ujistit že organozování a pořádek s narozením druhého dítka zmizně jako mávnutím kouzelného proutku..... alepoň u mě to taky bylo.
A nevím jestli jsme to psala tak od té chvíle co jsem přestahovala Ondrovi postýlku spí celu noc maximálně 1x na noc kňourá... ale žádné šílené řevy a tak ![]() Já mám teď dost pohodvé obdbí. Asi je to tím že nepracuju, prostě mám měsíc "dovolenou" a jsme jen s dětma a je to docela sranda i když někdy je to záhul ![]() Po večerech si v KLIDU připravuju nějaké novinky avychtávky na kalednáře na podzim ..a to mě baví ![]() Pro případné zájemce hodím foto do deníku, jen něco vybrat při našem množství fotek to bude uf uf uf... dobrou Kač. Máto máš nějaké nové myšlenkové pochody. Brenndy myslela jsme že sem hodíš nějaké info o mimínkovi, porodu a ták a alepoň mě (!) pošleš foto když už ne všem ![]() ) Kač. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
2.7.2009 23:20:52
No nebyt Maty a jejiho zajimaveho tematu, tak to tu zase spi. Kde jste kdo?
U nas nic noveho, akorat treti trimestr zacina byt fakt hustej. Email z Rodiny hlasi ze mi zbyva 76 dni do porodu a ja nemam nic pripraveneho. Kdybyste me znali (jsem totalne organizovany clovek, milujici planovani) bylo by vam jasne, ze me to znacne znervoznuje. K tomu mam milion nedodalanych restu, jako aktualizace stranek Elisky, nedodelane webovky sdruzeni atd.atd. Co takhle kdybyste vsechny vlozili do deniku nejake sve a deti aktualni fotky? Mnohe z vas uz jsem nevidela ani nepamatuju, Ondraska Dasi jsem videla naposled myslim jako dvouleteho...ten cas tak leti...chci videt jestli je Dase podobny... |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
28.6.2009 23:31:37
Holky já teda nevím jak dlouho máte své mužíčky... ale já jsem přesvědčena že lidi se nedají mávnutím kouzeleného proutku měnit. Jsaně něco jde ... jako třeba že si Margartin manžel koupí diář
ale víra ze se z ignorantského manžela přes noc lásky plně pečující manžel, co člověka zhrnuje dárkam a květinama (kdžy to doposud dělal jen v případě nouze) jo joj mě přijde bláhové...a nebo přijde syndrom třídní schůzky... tj. že bude požadované věci dělat tak 3 týdny po té co mu je budete vytýkat....... to jsem musela reagovat ... domutila mě představa jak nutím mého mažela k něčemu do nikdy nedělal..... Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
28.6.2009 21:51:55
Máto, manžel se na domě dost realizuje, včetně položení podlah apod., takže v tomto směru si na něj stěžovat nemůžu. Pravda, mohl by někdy přidat na tempu, ale na druhou stranu chápu, že chce dělat i něco jiného, třeba nic
. Pak má s tvým manželem společnou dobrou vlastnost - neomezuje a nekomentuje výdaje, on je přesvědčen, že nic zbytečného nekupuju a co koupím, to je dobré. No přiznám se, že leckdy mi dost fandí Štvou mne na něm celkem klasické věci - nechápe mě, je málo doma, neposlouchá (ve smyslu nevnímá) mne, a to někdy neříkám jen úplné kraviny. I když důležité věci důrazně opakuji (naposledy kdy, v kolik a kde má Adam Akademii) tak si to nepamatuje a co mne vytáčí - řekne že jsem mu nic takového neříkala a zatváří se tak, tak ... já nevím, prostě neústupně a přesvědčeně. To bych zabíjela, tentokrát mne to rozbrečelo. A nechce mimino Kdyby měl rozum, odkýve mi ho s vědomím, že pravděpodobnost zdaru je zanedbatelná. Ale on se bojí i té zanedbatelné možnosti.To co mne na něm štve snáším střídavě lépe a hůře až nejhůře. Je fajn, že jsi se rozhodla dát m. ještě šanci, třeba pochopí že jde do tuhého a zamyslí se nad sebou. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
28.6.2009 7:54:43
Máto,
ještě bych do "úkolú" přidala služby právínka či nějaké bezplatné právní poradny... abys byla připravena na vše např. dělění majetku, péče o A. a jiné nepříjemné věci, no holt je to tak. A ze zkušeností z práce vím že lidi kteří pracovali stylem mrtvého brouka a měli všechno na háku řekněme něco jako tvůj m.) tak ti dělali největří problémy při výpovědích a s těmi byly největší tahanice. A v podobných případech je "štěstí" na straně těch kteří jsou připraveni. A ještě můj postřeh... osobně bych žádné takovéto důležité rozhodnutí nedělala koncem roku... z mnoha důvodů jako třeba vánoce, ale hlavě že je tma a zima a člověk jakékoli těžké situace hůř snáší teda já osobně... to tě neodrazuju jen můj postřeh já bych to řešila v létě kdy mám sílu ![]() držím palce MOC MOC MOC. A myslím že je správné si s manželem promluvit, ovšem co když ti naslibuje hory doly neb pochopí že to myslíš vážně??? Kač. |
| máta | 14884 |
|
|
27.6.2009 19:47:32
Upřímně řečeno, prospělo mi i jen samotné uvažování o rozvodu, které provozuju posledních několik dní. Je to zajímavé. Zatím mám plán, že to rozčísnu do konce roku. Do té doby: a) dám m. šanci minimálně k jednomu vážnému rozhovoru, na který se u něj předem "objednám", b) zjistím reálné šance na bydlení (jako konkrétně kde, co) a c) budu nadále zjišťovat všechny možné informace, které by se mi mohly hodit.
Margaret, pokud se můžu zeptat: a v čem je tedy rozdíl? K čemu je manžel tobě? Obloží tu komoru? Sám od sebe? (mimochodem: šlo o obklad v kuchyni a o dlažbu v komoře, kde na tom moc nezáleží ;-) A mě to bavilo, jinak je vždycky možné zavolat firmu, že.). Tonko! Neboj, všechno bude dobrý. Práce se zvládne, dřív nebo později. Hlavně v klidu! Myslím na tebe. máta |
| Margaret | 1200 |
|
|
27.6.2009 18:27:05
Máto, nedokázala jsem se vyjádřit dost rychle, pořád na to myslím a srovnávám se sebou. Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že by ti rozvod prospěl. Samoty se nebojíš, uživíš vás v pohodě a manžel je ti opravdu úplně k ničemu. Když si obkládáš komoru a jeho to nenakopne k činnosti, je to divný.
|
| máta | 14884 |
|
|
27.6.2009 0:13:09
Mňam! A to rákosí!
![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
26.6.2009 21:17:13
pro dětičky ze školky na mejdan
![]() ![]() ![]() Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
26.6.2009 3:43:46
Ahoj! Čtu vás, ale nemám absolutně energii psát. Řeším vážné pracovní problémy. Trochu jsem se sesypala. Ale Amálka je úžasná, moc si ji užívám. Je to nádhera.
Máto, dokopala jsem se napsat hlavně kvůli tobě. Souhlasím s holkama. Neblázni, jsi skvělá a úžasná ženská, nedělej se doborovlně nešťastnou na celý život. Mě teda připadá, že teď nešťastná jsi a chceš se s tím smířit. Nedělej to. Musela jsem ti to napsat, ač nemám vůbec právo někomu radit. Sama si ten svůj život umím pěkně pokazit. Všechny vás moc zdravím T. Sáro, promiň, já se k tomu skypu jednoho dne dostanu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.