Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Berush | 5363 |
|
|
8.3.2009 15:48:44
mmch Saro - deti na rozene v zari jsou veeelmi sikovne
)) |
| Berush | 5363 |
|
|
8.3.2009 15:47:56
Pokud vim, Kac zije, piseme si pres ICQ...no a ja jsem zapadla v danich a auditech...uz mi z toho hrabe...mala jde do stredy na prazdniny k tchyni (chodi tam moc rada) a ja budu v kanclu od rana az do noci...jinak ten audit neunachystam....pak uz to nejak prezit do 31....a pak si dam oraz....toz tak u nas na Morave.
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
8.3.2009 14:37:56
Neni neco s Kac? Kdyz uz ani ona nepise do diskuse /a neodpovida na emaily/ tak nastal konec sveta!!!!
Jak se jinak mate? Prijde mi ze jsem to tu svou zpravou zmrazila. Mam si to brat osobne? ![]() ![]() |
| Margaret | 1200 |
|
|
19.2.2009 20:18:55
Jó vešky, tak ty jsme měli před Vánoci. Vyhubili jsme je ale blbě a vrátily se, mrchy. Kamarádka poradila šampón na psy a teprv ten zabral
![]() Tonko, to to letí! Tak si to užívej, uteče to jak voda. Už víme co je šikana - Adam se vrátil z hor a postupně z něj lezlo, že ho kluci mlátili, protože po nich nechtěl uklízet. Jeden ho držel, druhej do něj kopal. Oba ti kluci jsou o hlavu menší než Adam, ale on je holt moula. Tak jsme měli sezení s klukama a jejich rodičema. Doufám, že snad pochopili aspoň to, že Adam je starej bonzák, tak musej mlátit někoho jinýho. Fakt žasnu, co dělají děti ve 3. třídě. Jinak máme kliku, že v březnu jedem na hory do stejného místa jako Adam - v hotelu si vyzvedneme jeho zapomenuté oblečení. Čím to moje dítě myslí.... ![]() |
| Berush | 5363 |
|
|
19.2.2009 18:30:58
já nejsem lenicka, já daním o 106. zato máme vši... kde jsme k nim přišli nevím, ale k těm všem chřipkám, jen tak pro zpestření...
|
| Tonkaa | 40428 |
|
19.2.2009 11:01:00
Ahoj lenivky! Co děláte, že nepíšete?
Přišla jsem nahlásit, že se mám dobře a podle posledního utz i naše holčička. Je to drobeček, ve 32.tt má jen 1,4 kg, ale jinak je v pořádku. Končeně vypadám jako těhotná a v sobotu na mě vybaflo neuvěřitelné číslo - zbývá do porodu 8 týdnů Trochu mě to děsí, jak to letí.A jak se máte vy? T. |
| Margaret | 1200 |
|
|
5.2.2009 22:06:05
Berush, ten seznam je zřejmě prehistoriký, jinak si to neumím vysvětlit, ale mohli by ho trochu uvést do reality. Adam má dvě lyžařské soupravy, snad mu to bude stačit. Blbý je, že když je dám do tašky a k tomu pár triček, je plná. Je to stejně divný - když jsem byla malá, nutili mě naši lyžovat v oteplovačkách (byla jsem trapná), šponovky mi nechtěli koupit, že je to zbytečný a drahý módní výstřelek. A teď jsou scifi a borci lyžují v oteplovačkách
. Chápu už svojí babičku, když na cokoliv nově módního říkala "jó, to jsem taky nosívala"A na Lipně se fakt bruslí, mají nejdelší bruslařskou dráhu na světě (11 km) a mají být zapsáni do Guinesovy knihy rekordů: http://www.lipnoservis.cz/content/view/488/724/lang,cz/ Já tam jedu s dětmi a mámou začátkem března, ale to předpokládám, že už bude rozmrznuto. Ale lákalo by mě to, pořádně se rozjet, a ne bruslit jen dokola jako na místní požární nádrži. Jdu si vzít další prášek a doufat, že mi umožní dočkat se rána. |
| Berush | 5363 |
|
|
5.2.2009 21:38:56
Sponovky, to je snad sci fi....ted uz jsou lyzarske kalhoty, neco jako driv oteplovacky, je v tom daleko teplej a jsou nepromokave...kdo jim dal proboha takovy seznam? a Lipno a zamrzle? no to bych se divila, aby no nebyl nahodou kurz plavecky
![]() |
| Margaret | 1200 |
|
|
5.2.2009 20:31:10
Sáro a Brendy, moc gratuluju a držím palce, ať je všechno v pořádku. Sáro, jsi jednička, jak jsi vyléčila Elišku z ekzému.
Tonko, to je super že Holčička tak dobře prosperuje ![]() Berush, je hrozný co prožíváš. Dokud jsou děti malé, má nad nimi člověk nějakou moc, ale jak vyrostou a člověk nemůže nic dělat, je to strašný. Držím palce, ať se z toho dcerka dostane. Já mám čerstvě vyvrtaný moudrák, má za "úkol" se vyluftovat a vyléčit zánět a 23. půjde ven. Do té doby tekutá strava (snažím se najít v tom něco pozitivního, tak si dělám naděje na zhubnutí). Už jsem s ním trpěla od pondělka, domlouvala jsem mu, ale marně, takže jsem v zoufalství vyhledala lékaře. Zítra jsem chtěla jít s Markem na ukázkovou hodinu školy Yamaha, ale nevím jestli seberu síly. A co je u nás nového - 10.1. Marek řekl poprvé "máma". Ne, nepletete se, opravdu mu v listopadu byly 3 roky a toto je jeho sedmé slovo. O pár dní později následovalo "mimi" a konec, víc z něj nevyrazím. Fakt se snažím s ním chodit mezi děti, aby viděl že mluvěj, ale není to nic platné. Ale krásně "pantomimá" a fakt se s ním nasmějeme. Koncem února s ním jdu na logopedii, logopedka si dost věří, tak jsem zvědavá, jaké na něj použije metody. Do telefonu mě poučila, že já mám podporovat rozvoj jeho řeči tím, že mu budu číst knížky a pojmenovávat obrázky. Troufám si říci, že málokterému dítěti se tak čte a ukazuje v knížkách, jako tomu našemu. On ty knížky miluje a chodí s nimi spát, "čte" si je i sám než usne, ale bohužel výsledek je ten co je Dušanův strýc prý začal mluvit až ve čtyřech letech.....Adam jede v neděli se školou na hory. Chtěl jet sám od sebe, tak jsem ho nezrazovala, ale mám z toho obavy. Nedokáže se o sebe pořádně postarat, oblečení z něj padá na všechny strany, všechno ztrácí a zapomíná. I když mu dám sebou troje rukavice, vystačí mu tak na dva dny. Co bude dělat potom netuším, snad ho nenechají zmrznout. Kromě lyží a přilby mají mít také boby a brusle (jedou na Lipno, tak budou i bruslit), společenské hry a dlouhý seznam oblečení (mj. i šponovky, tak ty teda fakt nevím, kde bych vzala, ty Dušanovy jsem vyhodila asi před deseti lety)) a na konci tučným písmem, že máme zabalit děti tak, aby to unesly. Tak to teda fakt nevím, jak se dělá. Omlouvám se za dlouhý příspěvek o nás, ale dlouho jsem nic nenapsala, tak jsem to chtěla nějak vykompenzovat Možná také tím, že mám v sobě dnes již 4 Ibalginy400 jsem taková free... |
| Berush | 5363 |
|
|
1.2.2009 21:35:55
no jo, nějak to tu vázne...halt zas nastalo období plodnosti a to nikoli literární...jo vysvědčení...vzhledem k timu, že už mám jen jednoho školáka tak mě překvapila 1 z angličtiny, 2 z matiky a nepřekvepila 5 z materiálů...halt synek to bral asi jako gymnastiku - čím vyšší známka tím líp...jo a Zuza jde v pátek k zápisu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.