Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Margaret | 1200 |
|
|
14.4.2009 21:26:34
Moc gratuluju a přeji hodně zdraví a štěstí
![]() Krásné jméno!!! |
| Esthelle | 26317 |
|
13.4.2009 21:51:49
no gratulace obrovská od nás letí!!!!
Amálce do života hlavně hodně zdraví. A těším se na fotečku |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
13.4.2009 13:10:36
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.4. v 1.55 se Tonce narodila Amalka - 2,8kg, 48 cm. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Berush | 5363 |
|
|
11.4.2009 19:56:23
dlouhý a šťastný život a mámě a tátovi hodně radosti s holčičkou.
|
| máta | 14884 |
|
|
7.4.2009 14:58:48
Tonko, krásné fotky
Držím všechny možné palce, i kočičí Neboj, bude to prima. Já si skoro myslím, že každá taková normální máma je superžena! To přijde samo Hlavně přeju, ať si to můžeš krásně a bez starostí užívat. A koukej reportovat!!!Všem ostatním holkám přeju krásné jaro, žádné smutné myšlenky a ať se vám daří, na co jenom pomyslíte ![]() máta |
| Tonkaa | 40428 |
|
6.4.2009 14:44:07
Máto, nemáš to teda lehký! Je mi líto, že jsi se rozloučila s vyhlídkama na další dítě, ač sis ho přála. Muselo to být těžké. A jsi šikovná, že jsi vyřešila práci a Aleška.
Sáro, malá přibírá pěkně. Už má 2,60kg a je to již podle mudrů donošené miminko. Do porodu ještě nabere, tak snad bude vše OK a nebudou chtít nám ji odnést do inkubátoru. Margaret, ty jsi prostě neuvěřitelná! /to myslím v dobrém/ S klukama máš tolik práce a ještě by sis dala třetí. A já mám strach, jak budu zvládat jedno. Vy jste tu vůbec všechny super ženy. Zvládáte několik dětí nebo děti a práci. Snad je to nakažlivé a něco takového taky chytnu. Zatím jsem nestíhala ani tu svou práci. Kačenka nás asi fakt testuje, jestli to tu udržíme při životě. Kači, bez tebe to jde těžko, tak už toho nech! ...a pochlapila jsem se a něco máte ve fotoalbu ![]() |
| Margaret | 1200 |
|
|
22.3.2009 22:17:47
Sáro, to je super zpráva
a držím palce ať je to pořád lepší a lepší.Máto, ty stesky po dalším dítěti máme společné. Občas zkouším manžela přesvědčit, ale musím uznat, že kolikrát se chová tak (jako třeba dnes), že je mi jasné, že s NÍM mít další dítě není dobrý nápad. Blíží se nám zápis do školky, myslím ale, že Majka opět nevezmou, tady je strašlivě narváno. Navíc Marek stále moc nemluví, umí asi 15 jednoduchých slov a hlavně se nedaří donutit ho kakat do záchodu/nočníku. Já jsem asi měkká, nechci na něj za to křičet a zlobit se, protože kamarádka měla pak s dcerkou dost velké problémy aby se jí vůbec někdy vykakala. Marek ví moc dobře, že si má říct, resp. ukázat a také to umí, ale málokdy používá - je totiž strašně rád posr...., vždycky se s tou náloží hledí někam zašít, aby si ji užil. Ke své smůle je ale dost snadno vyčmuchatelnej. Zkouším ho teď "otužovat" na školku v předškoličce místního MC, ale zatím se nezapojuje do her, prý tam ty 3 hodiny spíše odtrpí. Teď jsme byli lyžovat v Rakousku a zkusili jsme ho tam dát na dvě hodiny do školičky na hlídání (né učit lyžovat). Strávil je u okna koukáním na lyžaře a opakováním máma, máma. A taky se tam posr..., což mi ihned po mém příchodu nadšeně hlásil (ani nemusel, školka byla zamořena a cítila jsem to hned ve dveřích ) Takže já vlastně ani nevím, jestli ho mám do té školky hlásit. Když si ještě představím tu haldu nemocí, která by nás čekala (beru to podle Adama, s nímž první rok byla tragédie zakončená operací na ORL)a Marek mi neřekne, co ho bolí, mám obavy. Možná by se tam ale rozmluvil. Zatím chodíme na logopedii, úspěch žádný.Zítra jdu s Adamem na ortodoncii, nerostou mu zuby - nemají místo. A ty co mu rostou lezou na všechny strany, tak jsem zvědavá co nám povědí. Jinak chvílema, zatím spíše v myšlenkách, řeším, co a kam půjdu pracovat a čím dál častěji se mi zhmotňuje Kačenčina noční můra - pokladna v Hypce Tam bych teda nešla ani za nic, ale nějak mě nic moc nenapadá. Tonko, držím palce, přeju příjemný zbyteček těhotenství (ten čas ale prchá!), rychlý porod a zdravé, krásné a hodné mimi. A taky závidím ![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
20.3.2009 7:06:12
Tonko, vidis ze to holcicka dohnala. A ono ty ultrazvuky nejsou moc presne, taky to muze byt pekny cvalik
A kdyz ne, mam spousty malilinkatych (nedonoseneckych) velikosti, ale vsechno je to spis zimni obleceni :-( a vy budete mit jarnatko.Mato, tak to ti radsi nepolezu na oci, nechci aby ti to bylo lito. Gratuluju k odhaleni priciny problemu ve skolce! My meli vcera jit na operaci s Eliskou, uz jsme byli prijate, ubytovane, pak prisel doktor a rekl ze neni co operaovat vice na lumpik.estranky.czPreji vsem krasny den PS: Kac!!! kde jsi? ty jsi se rozhodla nas proverit....jestli jako prezije diskuse i bez tebe, ne? |
| máta | 14884 |
|
|
17.3.2009 8:54:36
Milá Tonko,
to jsou prima zprávy Jsem ráda, že si to užíváš a přeju Ti samou radost a už žádné trápení! Už se Ti to krátí, co? Co takhle do deníčku nějakou fotečku - Tebe i mimi? ;-)Já jsem teď dávala dohromady seznam věcí na mimi, co budu prodávat, přitom jsem se probírala fotkami, abych k tomu seznamu přidala i obrázky ... a bylo mi trochu smutno. Moc jsem chtěla ještě jedno dítě, teď už jsem docela smířená s tím, že nebude, ale občas si postesknu. A taky moc závidím, Tonce i Sáře ... Jinak se v tom teď plácám pořád dokola. Mám 3/4 úvazek, ale protože mrňous pořád bojkotoval školku, ukecala jsem to v práci na takový složitý režim, že většinu dní odcházím před polednem, abych ho mohla ze školky vzít po obědě. Práci pak dodělávám doma po večerech, nestíhám, usínám, kudy chodím, domácnost trpí ... Aspoň ale můžu říct, že to odbourání spaní ve školce fakt moc pomohlo a teď už snad konečně! chodí Aleš bez odporu. Pořád to řeším: jestli jsem ho neměla radši ještě nechat doma, jestli jsem ho neměla dát do jiné školky (ale to je utopie, pár jsem jich zkoušela a bez šance :-( ) ... a tak. Práce mě moc baví, jen ten neustálý časový press už je trochu nepříjemný :-( A jak se mají ostatní? máta |
| Tonkaa | 40428 |
|
13.3.2009 15:17:26
Ahoj ženský jedny zamlký
![]() Dnes jsem byla na kontrole. Jsem už 35.tt a naše holka už má 2016g Doteď byla pořád vysmátá, ale dnes se na fotce pěkně mračí. Asi ji mudra naštvala, že do ní dloubla, aby dala pryč ruku kvůli fotce ![]() Mám se fajn. Těhotenství si užívám a strašně se na malou těšíme. Doufám, že i vy se máte dobře. Občas něco písněte. Zdraví Vás všechny T. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.