| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 5293  [Dalších 4603 >>]
Brendyy 40502
9.10.2008 18:08:36
Ahojda kočandy,
já vám ten srazík sprostě závidím,tak ráda bych jela taky,ale nemůžu:-(
Až na Tonku vás alespoň znám a Tonku bych taky moc ráda poznala a popřála jí osobně.Mám z toho velikou radost:-) a ještě větší bych měla,kdyby mě Tonka a Babulin řádně poplivaly těhu slinama....moc bych to teď potřebovala.....

Máto koukám,že máš doma veselo:-).S chlapama je to těžký,oni holt potřebujou na některý věci víc času a než jim to vše dojde tak my ženský si to srovnáme v hlavě a pak můžem začít nanovo.Ber to z té lepší stránky,tak budeš teď chvilku pracovat,mezi tím si promyslíš co a jak a pak se uvidí a na mateřskou můžeš jít klíďo znovu.

Hoky koukejte pořádně fotit ať z toho srazíku taky něco mám:-)

No a teď pár slov ke KAČ. - co se týká hubnutí je skvělá a obdivuju jí.Má nesmírnou vůli(jak je možné že já takovou vůli nemám když jsme se narodily jen 10 min od sebe:-).Až ji uvidíte tak budete čubrnět.Je z ní čím dál tím větší kočka:-)Moc jí to sluší.Přesto vše se snažím pochopit (a spoustu toho chápu,páč já se taky ještě úplně 100= nevyrovnala se svojí výškou)její splín nad některými částmi její postavy i nad životem a v dnešní době bych si kĺíďo kvůli tomu,abych se hlavně já cítila dobře,nechala udělat i nějakou plastickou operaci....(bohužel je to ale o penězích).Doufám,Kač.že chápeš jak to myslím:-)
Co se týká uměleckých aiktivit Kač. tak jsem na sebe akorát naštvaná,páč já jsem teda po tom co tu Kač. ukázala pověsila na dvěře aspoň podimního draka vlastní výroby.Jsem děsnej lenoch a než se k něčemu dokopu tak už je tkz. po sezóně.

Jo a mám novinku,máme čtyřnohé mimi jacka russela teriéra,holčičku.Je bezvadná.Pokusím se vložit nějaké foto do deníku.Takže mám o zábavu alespoň částečně postaráno a aspoň se snažím moc nepřemýšlet nad určitýma věcma.

Zatím čusík Br.
máta 14884
9.10.2008 10:22:35
Ad srazik: Tonko, jak pojedes? Nechces z Prahy vzit? Podle toho bych nahlasila Sare prijezd.
A ad utz: huraaa, gratuluji k dobre zprave. To mate teda obrika :-) a TP se mi zdalo nejak moc blizko, nez jsem si uvedomila, ze je teprve rijen, ja uz mam tak nejak prelom roku ;-) A jestlipak bylo videt, co to bude?

Saro, pockej, co jako? Prece jsem psala, ze ted nevim, jak se k tomu postavim ... :-/

Uz se na vas tesim!
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
9.10.2008 9:37:03
vyzkousela jsem to a neni to zas tak tezke, takze i takove nesiky jako ja se muzou realizovat.

http://www.mimi bazar.cz/recept.php?strana=2&id=26773
(umazat mezeru mezi mimi a bazar)

Kač. ♀ + ♂ 11157
8.10.2008 21:08:48
Tonkáááá super, báječné zprávy :-)

Sáro ty mě dešíš!
Tak pokud mě paměť něklame tak budeme:
Sára, Kač, Berush, Tonka, Margaret, Babulin, Máta... snad jsme na nikoho nezapomněla (pokud ano hlaste se a omlouvám se) takže to je 7 kousků!

Babulin dorazí po poledni vypalavaná, Já a Berush dorazíme 10-12 přesná hodina záleží a tom jak moc zabloudím spíš to vidím ke 12. Ostatní nevím.

V úterý jdu na konzultaci pro obézní... celý týden si musím psát přesně co sním !?! se těším! ale třeba konečně odhalíme v čem je zakopanej pes.

Pak budu vyprávět.
Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
8.10.2008 20:46:37
Tonko, moc moc moc gratuluju!
Mato...ty potvoro, nenapises nezavolas a ted takova prekvapiva zprava. Drzim pesti. Na holcicku mas u me spoustu vecicek!

Holky, sraz se blizi, Potrebuju vedet KOLIK NAS BUDE a V KOLIK se sejdeme. Kacenko ja jsem ztratila prehled. Jako hlavni akterku na diskusi, jsi jedina kdo to tu dokaze opravdu zorganizovat!!!

Tonkaa 40428
8.10.2008 14:13:32
Na utz bylo dnes všechno OK. V podnělí bude ještě výsledek krve. Naše dítě má 6,5 cm a TP je 18/04/09 :-)

Máto,
fotku mám, ale tady na rodince je nějaký divný systém, že se ta fotka musí natáhnout z nějaké www stránky, kde je uložená, a tomu já teda vůbec nerozumím, takže foto až osobně.

Jo, a ten utrogestan ještě vysazený nemám. Budu se snažit být milá :-)

máta 14884
8.10.2008 8:18:38
Tonko,
držím všechny palce a napiš! A taky přilož fotku!
máta
Kač. ♀ + ♂ 11157
7.10.2008 23:40:35
Tonka, držíme palce všechny co tu máme :-)

Jinak Sáro, nějak jseme se v návalu nevyjádřila k tomu jídlu. Guláš si dám ráda a pak bych dotáhla nějakou zeleninu a ovoce na zobání přípdně nějaké light křoupání.... dovedeš si představit co je to za utrpení koukat na mormální jídlo... pokud je zájem něco upeču abych netáhla jen zdravé blafy :-)

Kač.
Tonkaa 40428
7.10.2008 15:39:13
Zdravím všechny!
Na sraz se už moc těším. Nevím, jestli se máte ale těšit vy, když tam budu já. Jím, spím, zvracím a jsem skoro pořád silně podrážděná - ideální společnice. Ale možná mi zítra vysadí utrogestan a s ním zmizí i ty nevolnosti a podrážděnost. No, doufejte :-) Jinak si užijete. Manžel by vám jistě mohl vyprávět.
Jsem už ve 13. týdnu a zatím vypadá vše OK. ŤUk, ťuk, ťuk...abych to nezakřikla. Ale rok 2008 je pro nás hodně nešťastný. Začátkem září zemřel táta. A tak jsem ani neměla chuť a náladu sem psát. Máme to všechno najednou - smutek, štěstí, obavy.

Kačenko, držím palce v boji s váhou, jsi fakt šikovná.

Máto, gartuluji k nástupu do práce. Alešek je šikovný kluk!

Sáro,
tobě se ozvu mailem, abychom se domluvily. Nehlásím se k žádným poživatinám, které bych přivezla, protože zřejmě přijedu autobusem.

Holky, zítra po 8,00 mi prosím držte palce. Jdeme na NT+ vyšetření. To se loni poprvé objevily problémy. Mám z toh vítr :-(

Mějte se fajn
T.
Kač. ♀ + ♂ 11157
7.10.2008 12:28:22
Máto gratulace k dohodě s manželem... no známe to někdy je to težký ( ikdyž já si nemůžu stěžovat co se hlídání týká, pokud chci jet někam nepracovně).
Lehce závidím ten zkrácený úvazek... já furt žiju v představě že to se vidí jen v americkým (nebo švédským) filmu.
Hlavně že se ALeš zvyknul, sice po cestě trnité ale zvyknul :-) To je dobrej že řekne co dělal v školce to my to z MAdly nevyápáčíme.

Hele můžský chápání je někdy nepochopitelný...

A k váze.. dnes jsme se nějakém návalu narvala do kalhot vel 40. (co jsme nosuila určitě před 10 lety) kalhoty mě zase až tak netlačily ale nad pasem jsme měla vlnobití ze sádla no hnus fijalovej... až si budu jistá že žádná nejste po jídle tak to chválně vyfotím, protože si myslím že mě podezříváte že kecám když píšu že jsem hnusná.... U mě je velký problém vytahaná kůže po dětech.... mě je z hoto úplně hnusně... tak až Ondra zabere tak jdu dělat věnce za hřbitov.

A nejvíc mě točí že skoro ve všem vypadám jak debil, akorát v noční košili ne protože to jsme přikrytá peřinou.... no raději jdu neb mám zas nasr... náladu.

Kač.
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 5293  [Dalších 4603 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.