| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 5293  [Dalších 4593 >>]
máta 14884
7.10.2008 11:11:32
MIlé dámy,
technika je proti mě - když jsem vám včera večer chtěla konečně napsat, monitor zhasl a už se nerozsvítil. Občas to dělá, potvora, asi se tam něco přehřívá, nebo má zabudovanou pojistku "Už jdi spát!" (bylo 00:02).
A teď tedy to důležité: nejdřív vás všechny moc zdravím, máte můj obdiv, jak se všechny statečně perete s problémy (nejen) všedního dne - jako třeba Kačenka s kily navíc, ale každá máte něco. Mě se včera konečně podařilo domluvit s manželem, takže pokud se nestane nic mimořádného, na srazík bych měla dorazit a už se moc těším! Prosím přidělit co mám dovézt a nabízím dopravu z Prahy a okolí, je-li zájem. (A já už k Sáře dokonce možná i trefím, heč! ;-))
Jinak jsem už pátý! den v práci a zatím super - přijetí vřelé, jako bych byla pryč měsíc a ne tři roky, vrátila jsem se více-méně k tomu, co jsem dělala, takže se nemusím nahonem nic moc učit a navíc mám zkrácený úvazek, od 8 do 14:00, takže stíhám i celkem brzo vyzvedávat Aleše. Na tomto obrázku dokonalé idylky je menší (větší?) skvrna v podobě Alešovy ochoty docházet do školky, ale musím říct, že i to se podstatně lepší. Adaptace byla vskutku náročná a ke zlepšení došlo až po celém měsíci, prošli jsme si etapou odtrhávání plačícího dítěte učitelkou od matky a matčina následného úprku až po telefonát do pedagogicko-psychologické poradny se žádostí o vyšetření "školkové" zralosti (ha ha, trochu se mi vysmáli, ale na druhou stranu uklidnili) ... ale pozitivní bylo, že od začátku celkem hezky vyprávěl, co ve školce dělali a odpo býval v pohodě. No a jak říkám, teď už je to skoro dobré.
Malá útěcha pro všechny, kdo uvažují o hubnutí: já mám kil více-méně pořád stejně, jako před těhu (no, řekněme plus dvě), ovšem posunula jsem se o dvě konfekční velikosti nahoru! a je mi to celkem jedno ;-) Já si říkám, že třeba někdy v životě se do hubnutí pustím, ale zatím je pro mě důležitější být v pohodě a to by mi bez sladkostí určitě nešlo! :-)
A malá humorka na závěr, ve stylu známého vtipu "No nezabila bys ho?". Využivši (využívaje? využívajíc?) volného času před nástupem do práce jsem si pečlivě připravila na prodej všechnu výbavičku po Alešovi - vyprala kočárky, roztřídila oblečky, vše nafotila ... a nezávisle na tom jsem se jen tak mimochodem jednou zeptala manžela, jaký že to má vlastně důvod, že nechce druhé dítě. Nějaké důvody uvedl, i celkem pochopitelné, ale uzavřel to tím, že si myslí, že mít sourozence je dobrá věc a že teda bychom asi ještě jedno mít mohli. To mi řekne dva týdny před návratem do práce. Co já se ho napřesvědčovala, napřemlouvala, přímo i v narážkách, neustále jsem dávala najevo, jak moc bych chtěla ... a když se s tím konečně smířím a uspořádám si život jinak, z něj vypadne tohle. Je to vůbec možný? No a vrcholem všeho je, že teď vůbec nevím, jak se k tomu postavit. Zatím je to u ledu, prodej pozastaven ... a já jsem opět v nenáviděné nejistotě, co bude dál.

Mějte se co nejlíp to půjde, zatím ahoj a těším se na zprávičky od všech!
máta
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
3.10.2008 20:57:05
Vzhledem k tomu, ze uz nemam tolik casu a prostoru jako driv (bez Elisky) dostane moje hostitelska uchylka tezkou ranu a budu muset prijmout vasi nabidku sebou neco donest (bez Elisky bych si to nenechala ujit, strasne rada nekoho hostim).
Ale nejdriv k casu: kdy se chcete / muzete dostavit? (jak nas znam jeden den na vsechno stacit nebude)
U nas bude od rana prazdny dum, takze zadny problem. Muzu treba uvarit kotel gulase k obedu. A zaridit piti. Potřebovala bych vedet kolik nas zhruba bude.

Jestli si jeste pamatujete muj uzasny itinerar z posledka, tak ten ted nebude :-) z tehoz vyse uvedeneho duvodu. Ale do deniku (brzy) dam mapku a aspon zakladni popis. Pozor - od posledka bude zmena: budu vas navigovat az na konec R7 (chomutovkska dalnice), pres Smecno do Libušína. Je to asi o 10km delší, ale mnohem rychlejsi, jednodusi a bezpecnejsi (pres Kladno se ted neda jet)
Pro ty kteri bydli na sever od Prahy (Satalice, Cerny most atd.) je lepsi jet na Teplickou dalnici a na sjezdu Nova ves uhnout na Slany, Smecno...Libusin.

A Kacenko, vymyslelas to bajecne. Ja si netroufala to znovu u nas navrhnout.
Kač. ♀ + ♂ 11157
3.10.2008 20:40:31
Margaret máš naklikáno :-)

Nabízím staré známé triamisu po česku (co bylo na chatě) můžu spáchat hraběnčiny řezy nebo třeba ořechovou bábovku s čokoládovými kousky (to u náš teď frčí)... něco sladkého

a nebo něco k obědu
lasagne, pizzu, záviny z listového těsta plněné čímkoli.... velmi oblíbené...

Kač.
Margaret 1200
3.10.2008 19:11:10
Holky, můžu vás o něco poprosit (kdyby se vám teda chtělo)? Mohly byste mi hlásnout tady:
http://www.kamikazedrink.cz/soutez.html
je to fotka s kafem, plechovkou Kamikaze a flaškou s dudlíkem. Jde to každý den do 7.10. ~;)

A ke srazu - také mne napadlo, že bychom si měly rozdělit co kdo přiveze. Co mi přidělíte to dovalím, v ničem nijak nevynikám a o víkendu jsem pekla skořicové šneky a dopadlo to katastrofálně, pokud teda nebyli tak autentičtí, že se musíš prokousat tvrdou ulitou, takže moje sebevědomí je na nule.

Tonko, kde jsi, jak je? Jak se nehlásíš tak se bojim, ale myslím na tebe.
Esthelle 26317
2.10.2008 22:32:07
Kač, jsi jednička!!!!!!!!!!!!!!!!
R^R^R^R^R^R^

já už psala,že dorazím až po poledni, na desátou chodíme se dětma plavat
Margaret 1200
2.10.2008 21:42:30
Kač, gratuluju k překonání hranice, jsi SKVĚLÁ!!!!

Kač. ♀ + ♂ 11157
2.10.2008 21:42:30
Holky resp. Sáro od kolika hodin se plánuje sraz... kuju tu nějaké dopravní/přepravní pilke s Beruš tak abych věděla.

A ještě přicházím s nabídkou nějaké potravy (nedietní) aby to nebylo všechno na Sáře. Jak to vidíte. Tedy hlavně Sára, když už jsme se k ní nakvartýrovaly na můj popud (z což se trošku omlouvám).

Kač.

Lesněnko je vidět žes mě nikdy neviděla !
Lesněnka 14877
2.10.2008 16:06:37
VYHRADNE se ohrazuji proti tvrzeni " jsme hnusne ale mame charakter".. ne ne ne jsme bajecne, zabavne, chytre, sexy baby, a kazdy chlap, kteremu venujeme svoji prizen muze navzdy dekovat nebesum:-). Howgh! :-)
L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
1.10.2008 16:21:34
Lesněnko,
moje kamarádká říká "jsme hnusný, ale máme charakter" :-)
tak to já raději ubrat zadek než přidat prsa :-)

a letím na ten spinning :-)
Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
1.10.2008 16:19:29
Něco přivezu :-) předem děkuji :-)

Pokud můžu napsat jak to dělám, tak tedy takhle:
jím podle STOB tj. že pokud chce člověk hubnout měl by sníst 5000kalorií. A to je v podstatě celé... koupila jsme si tabulky co má kolik kalorií. první 3 týdny jsme si jídlo vážila bych věděla co kolik váží a tím pádem kolik má kalorií a taky si to poctivě psala abych měla přehled. teď to dělám fon vok.

A druhá věc je chtít a mít silnou vůli protože ze začátku to je těžký (i když pro mě to bylo těžký až po několika měsících).

A pak jsou finty jako třeba jíst co 2,5 - 3 hodiny (tak aby to dalo těch 5tis) jíst klidně i večer, cca 3-4 hod před spánkem,já si normálně dávám i druhou večeři.

Pak je taky potřeba hodně pít. A sem tam si cíleně dát něco co by člověk neměl.

Mě pomohlo že jím vařenou zeleninu a to HODNĚ.
A taky mi pomohlo jsme jsem hodila do koše HA. Což byl jeden z důvodů proč mi to v létě nešlo dolů a druhej byl že jsem málo jedla. NO je to divný ale je to tak jakmilejsme si přidala víc jídla. což je na delší rozbor :-)

Ostatně tohle téma můžeme prorat osobně, mě teda hodně pomáhá to jak vypadám což je pro mě hnací motor... ho hajzlu taky si chci kupovat klhoty v normálních krámech !!!

Jo a tky 1x týdne spinninguju :-)

Kač.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 5293  [Dalších 4593 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.