Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lesněnka | 14877 |
|
|
1.10.2008 16:15:11
Kacko, gratuluju!!! / k tvemu popisu, no tak si nechej pridelat prsa, a mas to
/. Ja si s tou myslenkou porad hraju.Ale valci ve mne: "musis se mit rada jaka jsi" proti "kasli na vsechny "moralni zabrany", a udelej co chces" .Ad prace: Hlasuju pro cislo 4 .Jednou pokecame.....uz se tesim .Krasny den vsem!!! L. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
1.10.2008 15:53:27
Kac, ja to muzu dat do cekarny na rehabilitaci, i na plavani.
Kac, potrebuju nutne vedet jak to delas, ze hubnes. Ja jsem mela po porodu pul roku vahu jako kdyz mi bylo 20 (kojeni a nespani) a ted jsem na tom nejhur nez jsem kdy byla. Ale hlavne michybi motivace a energie...:-( |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
1.10.2008 12:31:43
Po dvou měsících jsem se zase kloudně hnula dolů s váhou.
Mám dole 10,4kg... tak už je pár kilo asi tak 4,5 To mám ale radost!!!! Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
30.9.2008 21:33:01
Holky koukněte prosím do deníku do pozitivních chvil... no klasicky něco potřebuju, resp. chci vás o něco poprosit
![]() Jinak pro Lesněnku, abys to chápala já mít prsa tak jsem vysmátá a neřeším Měšťáka ani jiného plastického chirurga ... vršek si můžu kupovat 40 a mnoho i v 38... ale od pasu dolů 44 a nebo 46 ... rozdí 4 velikosti, takže chápeš jak to vypadá.... prdel jako lokomotiva + vytahané břicho a na hrudi na koukají klíční kosti a už jsou mi vidět slušně i žebra.... což jako celek vypadá dost děsně To jen tak pro ilustraci. Kač. ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
30.9.2008 20:25:02
No Lesněnko, lehká otázka tůze těžká odpověď.
Nejraději bych chtěla být doma do Ondrových 4 let určitě (takže ještě necelé 3 roky) což je jediná věc o které má jasno. NO a co bude pak ?!? mám několik variant jak bych chtěla pracovat. Varianta 1. budu pracovat doma (což by bylo pouze jako příjemný přivýdělek) protože to nemám moc kde dělat 2.vrátím se do původní firmy, ALE do jiného oddělení na zcela jinou pozici a na zkrácený úvazek (což je scifi)kdo zaměstná asistentku jen na dopoledne ![]() 3. rozšířím živnost a doma udu mít "oficiální kancelář"... což je víceméně nereálné kvůli místu.... 4. rozšířím živnost a pustím se do otevření obchodu + grafika (samostaně se ani jendo neuživí) ale možná bude všechno jináč ![]() koukej už přilítnout ať můžeme podrbat ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
30.9.2008 15:19:21
Kacko,vim jak se citis:-(...ALE je to docasne...kdy planujes jit do prace?
Na Mestaka zapomen, podle me teorie bys vubec nemela vedet kdo je to Mestak ![]() L. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
30.9.2008 11:12:31
NO já jsme na tom teď asi nejhůř... to víš doma s dětma, závislá na financích od manžela, závislá na tom kdo kdy děti pohlídá.
J8 si nestěžuju že jsme s dětma dokonce jsem si říkala že bych klidně byla v domácnosti (což by bylo fajn ale asi bychom z jednoho platu nevyšli) U tohodle je nejhořší že furt někde někoho o něco prosím... což je podle mě na sebvědomí nejhorší alespoň pro mě. Je fakt že to co popisuješ jsme praktikovala v těhotenství, aby měty depky nepřeválcovaly.... DObrá přivírám oči a představuju si jak mi Měšťák odsává tuk od pasu dolů komplet Tu vedoucífunkci ti nezávidím, svého času jsm esi vybíral a podřízené děs! A vyhazovala jsme jen jednou nahodinu! což tak hrozný není ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
30.9.2008 0:43:04
Kacenko, s tim sebevedomim to mam taky,vzdycky jsem se s tim snazila bojovat,ale az ted co jsem sama se to tak nejak viditelne zlepsuje...ono to jde pomalu ale jde. /Zda se ti,ze jsi na tom lip nez treba pred deseti lety?/ To ti ale neradim,abys byla sama
..jen jsem chtela rict, ze to nemusi byt celozivotni udel...a ty jsi bojovnice! .k vaze...to na co myslis a co rikas pritahujes...zacni si rikat,ze hubnes,zavri oci /staci pet minut denne / a predstavuj si ,ze se radujes protoze jsi presne na vaze na ktere chces byt....predstavuj si,ze si kupujes obleceni velikosti kterou mas za idealni, predstavuj si ,ze ti tvoje kamaradky rikaji,ze vypadas super a ptaji se te,jak jsi dokazala zhubnout,a tak dale,vzij se do toho,ze uz je to realita...ono to opravdu funguje, a opravdu staci jen pet minut denne... narid si budika na tech 5 minut..nejlepsi je hned rano... L. Ps: Dneska mam depku, musela jsem si vybrat kdo bude muj asistent,jedna strasne hodna mila pani,ale strasne pomala v praci, druha komediantka, co se neustale predvadi a dela klepy, ale tuze sikovna v praci.Vybrala jsem si tu druhou, a tu prvni vyhodili:-(...toz do prdele s nejakym povysenim, at si to priste nechaji:-(... |
| Brendyy | 40502 |
|
|
29.9.2008 22:01:48
Ahoj holky,
je mi to moc líto ,ale toho 18.10. nedorazím.Snad to vyjde jindy .Moc jsem se na vás těšila a tak prosím aspoň pořádně foťte ať se pokochám aspoň tak.Podzimní šílenství "šílené" Kač. je boží ,já jsem se k tomu ještě nedostala,nestíhám a na oknech má stále muškáty .Pááá Br. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
24.9.2008 13:51:52
Lesněnko, tak to tě asi zklamu. Já už jsme taková, takže nepřestanu
![]() Já jak mám neustálý nedostatek pocitu že mě někdo chvílí a to vše spojené s totálně nulovým sebevědomým tak se tu občas musím občas zaprsit ... Mě jako dítě málo chválili a ňák se to semnou táhne celej život. Blahopřeju k povýšení A pokud ti moje rada totálního amatéra bude k něčemu tak ráda vypomůžu![]() Mimojiné dnesk jsem byla na sádloměru a 10kg úbytku jsem ještě nepřekročila 9,9kg což je teda k nasr... halvně se na této váze plácám už 2 měsíce ne a ne s tím pohnout, ale už jsem si našla poradnu pro obézní tak uvidíme jestli z toho budou moudřejší ![]() Kač |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.