Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
21.8.2008 19:07:37
Upéct něco sladkého s marcipánem není problém
![]() (img src=a místo kde je umístěná fotka.jpg) v a albíčku si od požadované fotky dáš properites a pak detail a tam si okopírujše, address místo kulatých závorek dáš špičaté. A je to Kač. |
| Brendyy | 40502 |
|
|
21.8.2008 15:27:41
Ahojda,
Kač. .......tohle nemá konkurenci,já bych hnedle ochutnala,hele nechceš nám něco upéct na srazík ![]() Berush mrzí mě,že máš s dcerkou trable.Někdy mám šílený stavy úzkosti když vidím tu svojí a napadne mě,že by se mohlo stát to a nebo to....jak bych reagovala,řešila to.....no síla. Jinak se musím pochlubit,že už taky plácám dorty a´la Kač.,jen mi ještě chybí móc praxe.I když ty poslední pánské měly velký úspěch a ten kadeřnický taky.Pokusím se hodit nějaké foto do deníku.Já to sem do diskuze neumím:-( Tak kdo se ujme stanovení data termínu,třebas tři datumy ať můžem vybírat.Nejlíp by to mohla udělat ta co srazík navrhla )))))Pá Br. |
| máta | 14884 |
|
|
21.8.2008 14:56:59
Tonko,
bezvadný!!! Moc gratuluju, držím úplně všechny palce a mám velikou radost! To už nemůže dopadnou jinak, než dobře. Super!!! Brzo se ozvi! máta |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
21.8.2008 13:41:14
![]() Na tomhle si pochutnávaly, dětičky ve školce. Madlence jsou právě dnes 4 roky ![]() Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
20.8.2008 21:22:07
Tonko, velká gratulace!!!!!!!!!!!!!!
ostatní zdravím, srazík preferuju někdy mezi 6.9.-20.9., pak budu asi u našich s dětma do cca konce září a pak už jsem zase doma. Dorazím kamkoliv a vzhledem k tomu, že bohužel nepiju mohu fungovat i jako případný řidič Dašuli přeju úspěšnou adaptaci na pracovní proces a Mátě aby jí to s prací vyšlo jak si přeje |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
20.8.2008 15:37:04
To to ani ne, spíš jsme si myslela jestli nepotřebuješ uronit slzu
![]() NO já budu online nejspíš až v pátek dneska dodělávám ty dortíčky, korpusy mám napečené, marcipán hotový nabarvený, tak to je dozdobit a zítra jedu večer k zákazníkovi.... No ostatně uvidíš jak moc jsme online ![]() Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
20.8.2008 14:48:56
že ty bažíš po story Jak se dcera opět odstěhovala?
dnes by to mělo být ok, takže večer se přihlásím.... |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
20.8.2008 14:28:34
Tak Beruš co PC... stále chcíplé ?
Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
20.8.2008 14:05:46
Teda Tonko....zamačkávám slzu v oku a večer to vidím na láhev červeného.
Známá si také musela píchat injekce na ředění krve... no a klučina bude mít v prosinci 3 roky a je to kluk jak buk.... Držím palce. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
20.8.2008 13:37:04
Tonko?????!!!!!?????
)Ty to sem jen tak napises bez varovani ...to je zprava roku!!!Drzim pesti,palce a vubec vsechno. Gratuluji!!! Gratuluji!!! Gratuluji!!! Kacko do galerie bez, nemas co ztratit, maximalne te poslou domu, nic horsiho se stat nemuze. Me by zajimalo, jak by se tady tve obrazky libily.Skoda,ze je to tak daleko.Soucasti moji prace je pripravovat spolecenske akce...a casto pritom neco prodavame..tedy zkousime prodat... ..Mato,taky drzim palce, at se ti v praci libi, a Aleskovi ve skolce taky. Ty nemas potrebu lidi? Netesis se na zmenu? Promin, asi hloupa otazka,ale beru to podle sebe.Mam vylozenou fobii z toho zustat delsi cas doma bez prace a lidi. Jinak vam holky vsem dekuju za pozitivni ohlasy na moji novou situaci.Mam radost,ze mate radost .L. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.