| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 5293  [Dalších 4513 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
20.8.2008 13:22:40
Šmankote, to je teda novina. Potichoučku gratuluju!! A držíme tady všechno co máme i nohy od stolu. Tonka DRŽ SE i s mimínkem.
No já jsme úplně na měkko :-) A ni nevíš jak ti přeju aby to všechno dobře dopadlo!

Jo a mimochodem po dnešním vážení mám dole 9,9kg :-) MÁM 2/3 za sebou :-) ale teď už to jde blbě to mi věřte!

Kač.
Brendyy 40502
20.8.2008 13:18:25
Tonkooooo,
to je ta nejlepší novina posledních dní!!!Moc Ti to přeju a držím palečky.Je to úžasné:-))).

Srazík - jak už jsem psala,tak já bych nejlíp brala druhou půlku září:-)

Br.
Tonkaa 40428
20.8.2008 10:54:17
Ač tomu pořád nějak nemůžu věřit a mele se ve mně obrovská radost a stejně velké obavy, tak je to tak. Mám to potvrzené od mudry. JSEM TĚHOTNÁ!!!!!!!!! Je to teprve asi 6.tt, ale musela jsem naběhnout k doktorce hned. Pravděpodobně se přišlo na hematologii na příčnu špatného průtoku pupečníkem. Způsobila to asi moje vyšší srážlivost krve. Tak musím každý den píchat injekce na ředění krve. Snad to bude dobré. Prosím, držte všechno co máte, ať se v pondělí na utz objeví srdíčko. Včera tam ještě nebylo, ale podle mudry to bylo brzy a mám být klidná. No, to se lehce řekne...

Sraz určitě domluvte. Já jsem teď už pořád doma, takže termín je mi celkem putna.

Gratuluji Dašuli a Mátě k nástupu do práce a držím palce, ať je to baví.

Kačenko,
ha jsem měla jen jednou v životě a to letos na jaře. Jen jeden měsíc a už nikdy více. Měla jsem všechny možné i nemožné vedlejší účinky. Chápu, že ti bez ní je mnohem líp.

Berush,
vypadalo to u tebe na super léto - Londýn, moře. A zatím máš starosti s pubertou dětí, jestli jsem správně pochopila. To je škoda.

Margaret se nějak dlouho neozývá, třeba se dovolenkuje.

A víc si nepamatuji, co kdo psal :-)
Kač. ♀ + ♂ 11157
20.8.2008 10:26:26
NO se mnou zo už v říjnu bude blbý, no nevím.... Sáro, zkus dát do placu termín kdy bys mohla na tu hospodu :-)

Já na tu únavu používám bylinné tikntury, ono to přímo na únavu ( ikdyž některé ano) ale na celkové posílené organismu.... páč jsme jaksi byla dost zhuntovaná. Kombinaci mi "předepsala" kamarádka co dělá aromku a přírodní medicínu. A taky baštím vitamíny, nějaký pelmel co mají běžně v lékárně. NO po vysazení té HA (9 dní) se fakt cítím líp ve VŠECH! směrech i nejsem tak unavená ... otázka je jestli je to fakt tou HA nebo že si to moje hlava umanula :-) známe to že jo :-) Jak se tu někdo divil že mám takové potíže, tak ony te depky jsou prý dost časté jen se o to nikde nemluví... říkala cvokařka u které jsem minule skončila částěčně i vinou těch pilulí...

Sáro, hlavně že máš z dortu dobrý pocit to je důležitý a že se Elišce zamlouval a chutnal :-)

Návrat do práce tu řešíme tak 1x za dva měsíce... i když je to předčasný a mám tak 3 roky času (prostě jsme řekla že budu doma do Ondrových 4 let) a jsme z toho hrozně rozhozená z té nejistoty, ale to je na hodně dlouhý povídání.

Máto držím palce, na překonání krize ať už to bude jakýmikoli prostředky. Držím palce v práci i ve školičce :-)

Tak co nervyburcuje ten výbuch příspěvků Meduňku (která to tu stejně čte jako všichni, ale nepíš )

Tak jdu píct korpusy na ty dortíčky, tatín má dnes mateřskou. Ráno jsem vyřídila jednoho zákazníka, tak jdu řádit do kuchně.

Práci ( i odpočinku) čest.

Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
20.8.2008 9:14:36
Diskuse zije!...vsimate si? Ackoliv se neprispiva nijak pravidelne, tak nejspis je diskuse ctena semtam vsemi, protoze stacilo par dni a ozyvaji se holky i z opravdu vzdalenych mist. (kdo jeste chybi...Margaret? Medunka?...)
Stejne me to dodnes fascinuje, sila a moznosti internetu, vzdyt jsme se tu sesly zcela nahodou a presto ze se nijak pravidelne nestykame, na sraz slysime dodnes.

Ke srazu: me nevadi to doma udelat a prichystat, bavi me delat hostitelku (ale omlouvam se predem, pocitam, ze takove jako posledne to nebude, prece jen tu mam draka).
Ale zanikla tu informace, ze v zari nemuzu (respektive jedeme na dovolenou na Lastminut a nevim kdy, tak nemuzu nic slibit) a stale nevim jestli Honza dostane ty lazne, zatim se jeste vubec nedovolal k doktorovi. Takze nejdriv by je mel v rijnu a to kdovi jestli. Takze navrhuju: pojdme udelat sraz nekde v putice jako vzdycky a kdyz se mi podari zaridit volny dum na nektery vikendovy den (bud Honza nekam pojede nebo bude v laznich) tak to zopakujeme ve velkym a treba i s prespanim!!! To by urcite zlakalo i ty z daleka.

Kac, jeste jsem se nedostala k tomu stahnout fotky z fotaku. Povedlo se mi to tak na 50%, ale stejne jsem na sebe byla strasne hrda.
máta 14884
19.8.2008 23:23:10
Ahoj holky,
jsem ostuda, že opět po tak dlouhé době, ale jak zmerčím slovo sraz, hned se ozývám ;-) Tak napřed o srazu: taky bych se ráda sešla, rozhodně bez dětí, jsem pro restaurační zařízení, ať s tím nikdo nemá velké starosti.
A jinak co nového u nás: podobně jako Dáša chystám návrat do pracovního procesu. Pokud všechno klapne, měla bych se vrátit tam, kde jsem byla a snad! na poloviční úvazek. V horším případě na šest hodin. Potřebuju Aleše odvést do školky i vyzvednout, takže ten půl úvazek by byl nejlepší. Mám z toho docela strach, jak z té školky, tak z té práce, ale co už nadělám, že. Doufám, Dášo, že se podělíš o zážitky a zkušenosti!
Myšlenky na druhé mimi jsem se vzdala, manžel je zásadně proti a protože máme nějaké problémy, nebudu ho přesvědčovat. Celkem jsem se s tím už i vyrovnala - aspoň do té doby, než zas někde narazím na čerstvou těhulku nebo čerstvě narozené mimi :-) Tímto posílám Babulin opožděnou gratulaci k těhu a myslím, že po několika prvních perných letech to bude moc prima! Držím palce.
Zato máme nové kotě! heč, k naší tříleté kočičce Ciri přibyla zcela náhodou a nečekaně šestitýdenní Dominika, řečená Mína. Je to opět nalezenec, ovšem okamžitě převzala roli královny show :-) Je s ní veliká legrace, právě mi tu kouše kabely a mačká klávesy :-) a Ciri ji zdá se celkem přijala, hrajou si udatně.
Své manželské problémy jsem se pokoušela řešit několika způsoby, momentálně jsou u ledu a já na antidepresivách a celkem stabilizovaná. Není to poprvé v mém životě, nejsem z toho nejšťastnější, ale jsem smířená s tím, že je potřebuju a je mi s nimi líp.
Kačence patří velký obdiv nejen za všechny její aktivity, ale též za oživování diskuze. Mimochodem permanentně unavená jsem taky, prakticky jak si sednu, usínám, ale HA se nevzdám! Pomáhá mi s jiným zdravotními problémy a ani si nejsem jistá, že za tu únavu může. Ale uvítala bych nějaké tipy a triky, co s tím - třeba nějaké vitamíny? Bylinky? Studená sprcha? ;-)
Moc zdravím Lesněnku a moc ráda čtu, jak to s tebou vypadá! Drž se a měj se co nejlíp!
Tak závěrem: posílám pozdravy všem! Byla bych moc ráda, kdyby se nám to tu zase trochu rozjelo a za tím účelem slibuji, že se pokusím občas napsat. Napište taky!
Papa, máta
máta 14884
19.8.2008 22:57:09
Omluvte prosím malou zkoušku, děkuji.
Kač. ♀ + ♂ 11157
19.8.2008 20:33:22
Já se na to patlání docel atěším, já si tím kompenzuju absenci umělecké činnosti ... mě je fuk jestli dělám sochy (na což mám teď obří chuť, ale ne příležitost) a nebo dortíčky :-)

Lesněnko tak tos mě teda pobavila... abych vydělala 1000 dolarů tak bych při dnešním kurzu musela prodat tak 12-18 podle velikosti :-)
I když si říkám že obraz za 50§ by pro amíky asi vypadal směšně :-)

Já mám teď nějaké cukání dojít do jedné galerie a zkusit se tam nabídnout... ALE známe to výstava jsou obrovské náklady a zisk prd, ale člověk má pocit že se trošku zaprsí svým dílem a udělá si čárku do seznamu, což s etaky cení. Já bych potřebovala něakou šikovnou galerii někd eb Praze,kde by měli nějaké dobré podmínky... protože nemůžu si pronajmout galerii za 30tis na 14 dní a věřit že něco prodám.

No mě je ta kalifornie souzená.... Už jsme měla jeden výlet jistej a úplně zaplacenej a nakonec jsme ho vyměnila za klid v duši, neb jsme se těhotná bála letět.

Lesněnka, tak pokud seženeš tak 18 podobně smíšlejícíh šílenců, tak mě čekej :-)

Kač.

Lesněnka 14877
19.8.2008 19:56:04
Dasi,pisla jsem adresu do deniku.

Kacko, jestli prijedu pred Vanocemi, tak u tebe urcite neco zakoupim. Jednak se mi to libi,a taky chci mit dilo nejakeho ceskeho umelce tady v balikove:-).A pak uz se ti treba nabidky pohrnou...ukazu to tady vsem!
Letenka je cca $1000. Kolik obrazu musim koupit abys mohla prijet?:-)Jinak v Dallasu neni celkem nic moc k videni, ale treba Kalifornie, joooo tam by byl srazik!!!

Pozdravy Vsem!!!

L.
Brendyy 40502
19.8.2008 12:53:17
Ahoj holky,

Lesněnko to je super,že jsi se našla:-):-)

Dašule držím palce ať zdárně překonáč začátky prac.proc.,ale tu prac. dobu máš super,taky by mi něco takového móc vyhovovalo,páč by se vše lépe stíhalo.Jenže to mi asi nehro,práci mám,teda aspoň to zatím tak vypadá a jsem ráda,že mám hlídací babičku a dědu,bez nich nevím nevím…Jinak jak psala Kač,že Tě autem klíďo vezme,tak s tím určo počítej.My se zas domluvíme co a jak a pojedem všechny tři dohromady:-):-)

Berush Dallas bych též brala všemi deseti,ale nějak chybí sponzor….nechceš se toho ujmout?:-))))))) Co se týká moře,tak to už máme dávno za sebou a hnedle bych se tam vrátila,ani se mi nechtělo zpět do ČR.Těch 11 dní bylo móc málo.

Sáro mrkni do deníku,psala jsem tam několik článků a rad ohledně dovči u moře letadlem s prckem.Malé bylo tenkrát rok a tři měsíce.Pokud budeš mít jakýkoliv dotaz,sem s ním.I když to dle toho co píšu vypadá hrozivě,tak bych se toho nebála.Když se podívám na fotky co odtamtud máme,tak malá je na nich šťastná a spokojená.

Kač. to teda čumím,že hormo antiko může způsobovat takovéhle trable….no já vlastně ani nevím co to hormo antiko nejmíň 7 let.Co se týká Tvé únavy,tomu se nedivím,NAUČ SE ODPOČÍVAT=RELAXOVAT!!!Co se týká pidi dortíků,tak co kdybys napekla buchtu na plech,pokryla např. hustým pudinkem a ovocem,zalila želatinou a vykrajovátkem na cukroví(např. tím kulatým)vykrájela mini dortíky a pokud je budeš muset ještě zdobit marcošem,tak jen něco malého navrch.Já myslím,že účel by to splnilo.

SRAZ pokud tedy uděláme sraz o víkendu a nebo večer od út do pá,tak můžu kdykoliv od cca 15.9. do cca 5.10.,ale pokud se vám všem bude hodit jiný termín,tak na mě neberte ohledy.Já jen,že už by to chtělo vymyslet datum.

Pááá Br.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 5293  [Dalších 4513 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.