| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 5293  [Dalších 4473 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
29.7.2008 19:55:08
Jé holky to jsme ráda že alespoň někdo se ozývá do této permanentě upadající diskuse.

Tonka jsem plna očekávání nějakých dobrých zpráv (teda jakýchkoli)

Lesněnko a co ty holka jedna zatoulaná, že ses alespoň ozvala že seš na živu :-)

Tak se zas ozvěte jak žijete a tááák.
Kač.
Lesněnka 14877
29.7.2008 1:49:14
Kacenko,
ona ta tvoje beruska je kouzelna!!!
Zdravim vespolek z texaskych tropu:-)
Lesnenka
Tonkaa 40428
28.7.2008 10:53:20
Kačenko,
ta tvoje princezna je tak krásná! Jsou to úžasné letní fotky.
Já sem nakukuji docela často. Ale nepíšu. Vetšinou tu šířím depresi. U nás není moc veselo. Onemocněl mi velmi vážně táta ;(( Dost času teď tedy trávíme u rodičů. Definitivné jsem opustila kancelář a ode dneška pracuji z domu. Ale minulý týden zahájil T. změnu a prý už budou chodit jen samé pozitivní zprávy. Tak vám tu napíšu brzy i snad něco optimistického :-)
Kač. ♀ + ♂ 11157
27.7.2008 20:50:47
a samotnou mě to fakt nebaví... tak kdyby nedej bože někdo nakouknul, tak se pokochejte naší princeznou.

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
16.7.2008 9:58:35
NO máme spací děti :-) a denně za to děkuju :-)

Tak si tu tak se slzou v oku vzpomínám jak se přesně před rokem Ondra dral na svět.... no touhle dobou jsme si lebedila ve vaně povídala s porodní bábou v pauzách mezi stále ještě snesitelnými kontrakcemi..... no a za hodinu a půl už byl kluk na světě.

Pro mě to s Ondrou bylo jako bazlám, jako zjevení ... po pár hodinách jsem byla fit :-) což po zkušenosti s Majdou je nesrovnatelné :-)

Kač.
Esthelle 26317
9.7.2008 22:02:21
Kač, gratulace k chůzi
já začala jásat, když sami vyšli a sešli schody, máme jich požehnaně, mezonet a výtah v mezipatře.
Teda Majda je dobrá,že ještě tolik spí, to bych si nechala taky líbit..
no Ondra nezůstává pozadu
na etudy koukám, už jsem viděla při premeře cca 2 roky zpět, ale je to zajímavý, tak čumím znovu.
A těhu...mno spící pane by mohlo být moje druhé jméno, no už se to lepší, ale ta energie,co slibujou na druhý trimestr se nějak pořád nedostavuje :(
Kač. ♀ + ♂ 11157
9.7.2008 9:31:30
Holky koukáte některá na Manželské etudy?
Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
8.7.2008 15:04:14
Tak náš klučík už chodí, teda zatím se pouští na kratší trasy ale každou chůzí se zlepšuje. Hurá. Kdo nemá 12 kilové dítě nepochopí moji radost :-) že ho nebudu muset vláčet:-)

Holky poradíte mi některá se strojkem na vlasy? Co kupit na co dát pozor.... POtřebuju na Ondráše. Má sice ňunánkovský kudrlinky ale tuhle se vyspal a mě je rovné a slušelo mu to 100x víc. A taky to má dlouhý. Máte někdo zkušenost ze stříhání ročního budulínka mašinkou? Nebo mám jít ke kadeřnici? Co? Já bych ho chtěla na nějakýho ježoura :-)

Babulin Madla jak nespí 3 hodiny po obědě je nesnesitelná !! A co jak těhulíš?

Kač.
Esthelle 26317
2.7.2008 22:11:37
Kač, přes den spí dobře, od cca 12-14 plus minus...no teď dva dny už je to zase večer ok, jen jsem musela začít dávat je o půl hodiny později spát a prostě už potřebují víc unavit, teda hl. Julie...delší procházky pěšmo...jenže v tomhle hice se to moc nedá, plácáme se na zahradě a to je moc neunaví:(
Kač. ♀ + ♂ 11157
2.7.2008 0:23:39
A jak spí přes den?

Ondra, že teď tady má klid tak dopoledne 8:30 - 11:00 a po obědě 13:15-15:00 a dneska už v 19:10 chrupal.
NO ale taky vstával (teda hulákal a hrál si v postýlce a dožadoval se mlíka) od 5:15
Ale mě to ohromě vyhovuje finišuju tu s jednou zakázkou tak se to dost hodí :-)
MAdulka je "na prázdninách u babičky" od neděle do čtvrtka... a se mi nějak stejská kór když zavolám dřív a slyším ji jak po koupání usedavě brečí že chce domů :-( Mámě se nějak nedaří odchytit jeji spací rytmus a buď ji nedá spát po obědě a nebo jí večer dá spát pozdě a pak je z toho takového brečení.

a já jdu spát ... teď hned :-)
Kač.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 5293  [Dalších 4473 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.