Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
29.7.2008 19:55:08
Jé holky to jsme ráda že alespoň někdo se ozývá do této permanentě upadající diskuse.
Tonka jsem plna očekávání nějakých dobrých zpráv (teda jakýchkoli) Lesněnko a co ty holka jedna zatoulaná, že ses alespoň ozvala že seš na živu ![]() Tak se zas ozvěte jak žijete a tááák. Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
29.7.2008 1:49:14
Kacenko,
ona ta tvoje beruska je kouzelna!!! Zdravim vespolek z texaskych tropu ![]() Lesnenka |
| Tonkaa | 40428 |
|
28.7.2008 10:53:20
Kačenko,
ta tvoje princezna je tak krásná! Jsou to úžasné letní fotky. Já sem nakukuji docela často. Ale nepíšu. Vetšinou tu šířím depresi. U nás není moc veselo. Onemocněl mi velmi vážně táta Dost času teď tedy trávíme u rodičů. Definitivné jsem opustila kancelář a ode dneška pracuji z domu. Ale minulý týden zahájil T. změnu a prý už budou chodit jen samé pozitivní zprávy. Tak vám tu napíšu brzy i snad něco optimistického ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
27.7.2008 20:50:47
a samotnou mě to fakt nebaví... tak kdyby nedej bože někdo nakouknul, tak se pokochejte naší princeznou.
![]() ![]() ![]() ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.7.2008 9:58:35
NO máme spací děti
a denně za to děkuju ![]() Tak si tu tak se slzou v oku vzpomínám jak se přesně před rokem Ondra dral na svět.... no touhle dobou jsme si lebedila ve vaně povídala s porodní bábou v pauzách mezi stále ještě snesitelnými kontrakcemi..... no a za hodinu a půl už byl kluk na světě. Pro mě to s Ondrou bylo jako bazlám, jako zjevení ... po pár hodinách jsem byla fit což po zkušenosti s Majdou je nesrovnatelné ![]() Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
9.7.2008 22:02:21
Kač, gratulace k chůzi
já začala jásat, když sami vyšli a sešli schody, máme jich požehnaně, mezonet a výtah v mezipatře. Teda Majda je dobrá,že ještě tolik spí, to bych si nechala taky líbit.. no Ondra nezůstává pozadu na etudy koukám, už jsem viděla při premeře cca 2 roky zpět, ale je to zajímavý, tak čumím znovu. A těhu...mno spící pane by mohlo být moje druhé jméno, no už se to lepší, ale ta energie,co slibujou na druhý trimestr se nějak pořád nedostavuje ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
9.7.2008 9:31:30
Holky koukáte některá na Manželské etudy?
Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
8.7.2008 15:04:14
Tak náš klučík už chodí, teda zatím se pouští na kratší trasy ale každou chůzí se zlepšuje. Hurá. Kdo nemá 12 kilové dítě nepochopí moji radost
že ho nebudu muset vláčet![]() Holky poradíte mi některá se strojkem na vlasy? Co kupit na co dát pozor.... POtřebuju na Ondráše. Má sice ňunánkovský kudrlinky ale tuhle se vyspal a mě je rovné a slušelo mu to 100x víc. A taky to má dlouhý. Máte někdo zkušenost ze stříhání ročního budulínka mašinkou? Nebo mám jít ke kadeřnici? Co? Já bych ho chtěla na nějakýho ježoura ![]() Babulin Madla jak nespí 3 hodiny po obědě je nesnesitelná !! A co jak těhulíš? Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
2.7.2008 22:11:37
Kač, přes den spí dobře, od cca 12-14 plus minus...no teď dva dny už je to zase večer ok, jen jsem musela začít dávat je o půl hodiny později spát a prostě už potřebují víc unavit, teda hl. Julie...delší procházky pěšmo...jenže v tomhle hice se to moc nedá, plácáme se na zahradě a to je moc neunaví
![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
2.7.2008 0:23:39
A jak spí přes den?
Ondra, že teď tady má klid tak dopoledne 8:30 - 11:00 a po obědě 13:15-15:00 a dneska už v 19:10 chrupal. NO ale taky vstával (teda hulákal a hrál si v postýlce a dožadoval se mlíka) od 5:15 Ale mě to ohromě vyhovuje finišuju tu s jednou zakázkou tak se to dost hodí ![]() MAdulka je "na prázdninách u babičky" od neděle do čtvrtka... a se mi nějak stejská kór když zavolám dřív a slyším ji jak po koupání usedavě brečí že chce domů :-( Mámě se nějak nedaří odchytit jeji spací rytmus a buď ji nedá spát po obědě a nebo jí večer dá spát pozdě a pak je z toho takového brečení. a já jdu spát ... teď hned ![]() Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.