Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
6.8.2008 23:25:39
Teda Eliška je už taky slečna, když koukám na ty fotky jak byla maličká a kouknu na fotky toho našeho kolohnáta tak se tu tiše usmívám.
Sraz už jsme chtěla navrhnout kolikrát, ale nějak jsem neměla odvahu. Jsem pro sraz i malý ![]() Dneska jsem šla klem barev laků a nějak sjem došla k názoru že máme hnusný dveře (což máme) a tak jsm eis koupila barvu... dveře opália, vytmelila, zabrousila a natřela základovkou.... zítra to dotřu.... já jsme na pěst místo abych si sedla a četla knihu tak blbnu! Jdu spát protože po dnešním spinningu mám zas polosmrt! Kač. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
6.8.2008 20:16:17
Kacenko, Madlenka je tak naaaaaadherna!!!!!
Tonko, rada te "vidim"... a vubec vsechny!!! U nas vse pri starem. Eliska roste. Za tyden ma prvni narozeniny!!! Patlam dort. Trochu kvuli Kacence...ty jeji dorty me inspirovaly. Trenuju uz tyden na necisto, v sobotu to vypukne na ostro. Jestli to klapne dam sem fotku. Nove fotky jsou na lumpik.estranky.cz kdo chce mrknout na Elsu. Jinak se mam dobre, netusila jsem ze je to s detmi tak hekticke. Muj jediny osobni volny cas je casto az od 11 hodin vecer a to jdu radsi spat. Tak napul mame rozjety projekt s jednou holkou - stranky o Equinovarech (www.achilleus.cz), ale jeste to zdaleka neni hotove. Tak i s tim je dost prace. Kacenko, diky ze diky tobe diskuse zije...Holky co zas nejaky ten srazik? Rada bych vas videla!!! |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
3.8.2008 15:34:29
Nejlepsi je "zmozen oslavou"
....plne ho chapu ![]() Super fotky!!! L. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
2.8.2008 20:53:08
![]() tak hurá na něj ![]() však já ho rozeberu ![]() je to mňam ![]() dárečky ![]() zmožen oslavou Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
2.8.2008 0:35:23
![]() ![]() tak asi tak zas hocím něco jak o zítra zdemoluje ![]() A fakt už jdu spát Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
31.7.2008 21:51:47
ahoj holky, zdravím je krátce, jsme u našich, Matýsek má nějakou střevní virozu a já to chytla od něj, tak si fakt užíváme...a já se tu na net dotanu jen večer a nějak jsem bez sil
zdravím Lesněnku a Kač má medaili za to, že to tu drží, jinka by už nás dávno smazali holky, kde jste všechny????????? |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
31.7.2008 9:23:52
NO je vidět žes mě nikdy neviděla (a že to teda konečně musíme napravit) já právě ženskou postavu vůbec nemám páč nemám žádný (skoro žádný) prsa tak výsledek je že mám jen velkou prdel. Mít větší prsa tak se to nějak vykompenzuje a nevypadám blbě.
Já jsme tak často myslela na sex (a nejen myslela) že jsem si s hrůzou po nechala předepats HA .... a je klid na sex ani myšlenkou nezavadím, nějak to nevyhledávám a ani mě to nějak výrazně nebaví.... takže dámy prominou je to pěkně na hov..o. A ještě z toho mám takové lehké depičky.... tak to zkusím vyměnit ale nějak si nedělám iluze že o bude lepší. A fakt mi dva rarášci stačí ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
31.7.2008 5:27:57
Kacko,
Cetla jsem v knize o evoluci, ze chlapy nejvic rajcuje rozdil mezi pasem a boky , cim vetsi rozdil tim lip.Vekem se ten pomer ztraci, tudiz ubyva na pritazlivosti. Jeee co ja bych za to dala kdybych mela zenskou postavu, tak se nenech otravit!!! Ale zase ty statistiky ne vzdycky odpovidaji pravde. Ja se treba na stara kolena citim sexy, mozna je to tim,ze na sex myslim pomerne casto az neustale ![]() L. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
30.7.2008 21:47:17
No klíďo nechám přejmenovat diskusi, jen když to tu nechcípne
![]() Jinak teď mám dole 9,4 po dnešním vážení, takže mám 68, 7 ale nějak si uvědomuju že mé spokojenosti alespoň ještě 5 kilo a pak tak 200tis na plastiky.Sice budu vážit níň, ale to ještě nezaručuje že budu dobře vypadat..... a to mě tak sere No můj váhově objemový sen je nosit velikost 42 v kalhotách....... no ale známe to přes stehna se do toho narvu a v pase bych si mohla pořídit nájemníka.... Tak asi tááák ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
30.7.2008 16:56:50
Ahoj Kacko!
Mozna by jsme mely prejmenovat diskuzi,clovek na ni jen klikne a uz ma pocit, ze je s nim neco spatne .Jinac tady u nas vse pri starem,jen je tu nejak vic teplo, ted uz mame treti tyden ctyricitky a neda se jit ani ven:-(. Co se tyce muzskych, mela jsem jednoho cca 8 mesicu, ted uz jsem bez nej asi pul roku,bylo to jeste moc brzy.Miminek si uzivam i tak, dve moje kamaradky zrovinka porodily . Porad ale jeste verim, ze budu mit svoje ….cas ukaze . Gratuluju ke zhubnuti!!!!! Je to boj, ale ty vyhrajes!!! .Drzim palce. Deti mas nadherne!!! Moc te zdravim! Lesnenka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.