| Rodinová | 140078 |
|
|
7.12.2015 18:38:05
Jsem jedina, komu vadi "Pres to nejede vlak"?
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
7.12.2015 18:37:32
Jako jo, ale uznej, že ta dovča je tom ještě to nejlepší. Mě zase vadí jiný věci. Úplně mě vyrazilo dech, když jsem přišla v práci o patro níž cosi řešit. Dva kolegové se tam o něčem bavili a uvítali mě slovy "To je ale náhodička, my o tom tady spolu zrovna KOMUNIKUJEME. Přitom bych na první pohled přísahala, že o tom úplně obyčejně mluvili nebo si spolu povídali. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
7.12.2015 18:37:13
A neni to spis neco jako urban legend?
Neznam nikoho, kdo by se ustne takhle vyjadroval. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
7.12.2015 18:32:39
...stejně jako třeba prostě a vlastně...
.Spolupracujeme s Poláky...a často slyším slovo "v ogule", "wogule" - vymýšlela jsem různé varianty slova či sousloví a zadala do překladače, přemýšlela, lapala souvislosti s mluveným slovem. Nic. Tak jsem se jednou zeptala. Je to přesně to podivné slovo - "příslovce" při nějakém vyprávění - používá ho asi každý Polák, ale žádný mi nedokázal vysvětit, CO znamená. |
| Tante Bante | 147015 |
|
|
7.12.2015 18:31:05
NA dovče jsme měli s přítelem dost času na tuleníčko, ale většinou jsme dělali jakoby análek, hold přítel to rád, úplně si přitom čvachtá, ale já bych už chtěla mimíska, kort když je mi už 39, tak jsem si doma hned udělala testík, koukejte, vypadá takhle, je to čárka? Může to být těhu?
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
7.12.2015 18:25:54
Na dovču mi nešahej. To se s análkem a jeho kamarádem tulením k prsíčku nedá srovnat.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
7.12.2015 18:24:33
Nesnáším nadužívaní slov jako a jakoby. Číslo xyz musí být menší než 27,4, jinak by to jakoby nefungovalo. Ono by to jakoby narazilo zase tady, kde musí být větší vůle, aby se to tam jekoby vešlo. Úplně mi to trhá uši a nikdy bych to nevypustila z pusy. Až když jsem se slyšela přednášet na videu, tak jsem napočítala, že jsem řekla slovo jakoby asi bambilionkrát za pět minut.
![]() |
| fisperanda | 60761 |
|
|
7.12.2015 18:23:17
Já nesnáším obrat "to mi hlava nebere".
Z filmů používám "nebyl čas ptát se, kdo je kdo" třeba když vyřizuju tel. vzkaz a nezachytím jméno. Taky používám slavný výrok "já bych ty internety zakázala!" Taky když mě někdo naštve "jmenuju se Uschi a ty seš až po uši v hovnech". Nesnáším "Napi sa, sedni si, napi sa, lehni si..." Byla to oblíbená hláška kamaráda, který tím zahajoval večírky, a několikrát to zopakoval během večera. |
| Tante Bante | 147015 |
|
|
7.12.2015 18:18:16
Jojo. Manža, tulení, mimísek, kójo, prsíčko (ve smyslu prs) atd.
Výrazy jazykového sklepa. A patří tam i mudra s pančelkou, nechte si čvachtat, páčko, análek, datumy, kort, dovča a další věci. Není to legrační. Je to strašidelné. |
| Marta |
| • |
7.12.2015 18:16:17
Aleno, tak "meníčko" to je pro mě taky nepochopitelné.
K tomu "specialní", tak já se setkávám s tím, že lidé říkají "specielní" nebo "specielně" |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.