Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
10.7.2013 19:12:49
Učitelům taky nezávidím.
A s tím,jak je kult dítěte už nikoliv. Ty příběhy, co nosí tchýně....zfackovala bych je okamžitě-ty rodiče samozřejmě. ty děti jsou ještě celkem nezkažené, teda většinou plus minus. Učitelů si nesmírně vážím, fakt ![]() ![]() |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 19:11:14
zachovej klid, o plácání psala šuplík...
jen jsem se ptala, zda naráží na tvůj příspěvek. Jinak, ono je to složitější i s těmi přípravami, protože studenti umějí googlit, i oni vyspívají, myslím, že být připraven na takové 6-9-tá třída - je docela terno... ne, že jedou učitelé dle osnov a už to všechno dávno vědí a mají to na 20 let dopředu. Mimoto se vyvíjí i výklad dějin, to asi víš.Pokud opravdu učí a fungují a diskutují se studenty, být připraven znamená nebýt zaskočen. A udržet ještě u tohohle davu kázeň a zájem, to je dle mého taky dost porce. Tak bych nebyla tak kritická jednoznačně. |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 19:07:35
boha jeho Limai...
dost dobré ![]() |
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
10.7.2013 19:06:52
Já se přiznám, jednou jsem se opila a na svou kamarádku jsem naléhala, že se má naučit masturbovat, že nebude v takový tenzi
![]() ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
10.7.2013 19:05:29
![]() ![]() ![]() ááááááá bolí mě břicho ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
|
10.7.2013 19:02:58
Terez, ale já psala, že bych to nedělala ani za nic.
Bych se zcvokla. Stačilo mi chodit pro dceru do družiny, řev, blázinec, šílenost. Mluvila jsem jen o tom, jak se pořád vyzdvihujou přípravy , že to není jediné povolání, kde se lidi připravujou .Ale tak už plácat nebudu ![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
10.7.2013 19:00:57
Nejvypečenější rada,kterou jsem kdy dostala,byla,že jestli se chci krásně,rychle,do zlatova opálit,tak se mám namazat sádlem.Tak jsem se namazala a lehla si na sluníčko.Dále snad ani pokračovat nemusím
. |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 18:54:30
Za mne ano.
Víš, u nás je to složitý, jsem z původní široké rodiny jediná, kdo vůbec asi odmaturoval, natož ty pokusy o vysokou. Dost mi chyběla ta podpora a že by na vzdělání záleželo, snažím se dětem implantovat, že studovat se má souvisle, dokud nemají závazky... a pak, když budou chtít, dělejte si, co chcete... , ale nabízím možnost a podporu. Vzdělání otevírá dveře a možnosti, za mne ano a je mi jedno, čím se budou jednou živit (v rámci morálního kodexu.. jakéhosi), ale ráda bych, aby byli šťastní a spokojení a měli ty možnosti. A věděli, že je podpoříme. |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 18:51:24
kdo plácal krom Bonníka a jen jednu větu, bylo toho víc?
Kapradí, ty přípravy mě taky "zvedají ze židle." Málokdo končí v práci a čistým stolem, u spousty jiných zaměstnání člověk maká i doma. Jinak, taky bych to nedělala ani za nic, jen to ohánění příravami mě štve. za mne... UČITELŮM, UČITELKÁM, všechna čest. Já bych tu sebranku nechtěla vidět 6-8 hodin denně, někdy i více, natož jim něco implantovat. Učitelům fakt nezávidím. |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 18:48:34
Jani... my jsme bydleli dost dlouho s rodiči, takže se ptal, přesně táta
"a kdy přijdete?" :-D Kdyby se ptala mamča, která hlídala děti, to by byla jiná, ale ta nemusela, ta věděla... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.