| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 3053  [Dalších 2333 >>]
Baobab 107827
10.7.2013 18:40:18
Tatka me pred ca. dvema mesici vezl na sraz z gymplu. Ve dverich se pta: "Nepujdes jeste na zachod?"
Senedra 14756
10.7.2013 18:36:44
Terezo, ano rýžový šlem znám... S mladší jsem byla v nemocnci - podezření na zápal plic. Po přeložení z JIP na dětské chytla rotaviry - tak jsme zkoušely rýžový šlem, jinak do nemocnice jsem s ní nastupovala jako s plně kojenou. Vracela se na příkrmech, chudince jí mlíko ode mne fakt už tvrdě nestačilo. Při první zkoušce příkrmu - mrkvičce, do sebe nasoukala celou malou skleničkua tvářila se, že by si dala ještě.
Stárnoucí 94831
10.7.2013 18:36:23
Kapradí, ty přípravy mě taky "zvedají ze židle."
Málokdo končí v práci a čistým stolem, u spousty jiných zaměstnání člověk maká i doma.
Jinak, taky bych to nedělala ani za nic, jen to ohánění příravami mě štve.

A k tématu, nějak mě moc nic nevytáčí, jen kdysi otázky lidí, proč ještě nemáme dítě, když jsme s manželem tak dlouho spolu. Bylo to bolestné, nemohla jsem otěhotnět~Rv

NovákováM 120401
10.7.2013 18:33:41
šuplík... za mne a za vás a pro vaše děti je to prostě dobrá volba.
NovákováM 120401
10.7.2013 18:30:23
Jitu a mne uvrhli do příkrého rozporu...

v porodnici - kojit, kojit, kojit - zkoušet to - dvojčata, nedonošenci..

pediatra - kojte, kojte a přikrmujte - první na řadě byl rýžový šlem, kdo si vzpomene, co to je, má 100 bodů. A příkrm jasně vedl k odstavení.

No tak,je to 14 let... doufám, že je to dneska už naprosto jinde.
Jita111 47980
10.7.2013 18:26:30
Od pediatričky po 1.porodu: "Musíte za každou cenu kojit. To je teď nějaká móda, že se nikomu nechce. Pokud dáte malýmu jednou umělý mlíko, zaděláte mu na takové alergie, že se vám o nich ani nesnilo".
A já z toho nemohla spát, pořád jsem brečela, že malej umře hlady. Nechápu, jak tohle období manžel přežil~t~...
NovákováM 120401
10.7.2013 18:23:27
šuplík.. to je těžký.

Pro mne třeba moc nebyly, ale zase - moje vnímání. Přijata, ale rodiče neměli ani kousek radosti, ani já ne, prostě jsem vnímala blbě nedostatek financí a rodiče už taky asi - se modlili, abych se začala živit sama, i když dneska to popřou :-))

ale je fakt, že kdybych opravdu toužila, určitě by mne neštvalo, že jsem outsider.. asi bych nebyla jediná.

ale v té době mi to rozhodně nekazilo státní zřízení, rodiče nebyli třídní nepřátelé, takže ta možnost byla,

píši to proto, že třeba ta tvoje příbuzná to má takhle, že nemohla ... to jsou subjektivní důvody, takže zřejmě mohla, ale ... víc nechtěla než chtěla.
Mili+2 70470
10.7.2013 18:23:00
Pani v tramvaji, kdyz si vsimla ekzemu ktery se mi tenkrat hrozne zhorsil: Umejte si ruce medem a pak namazte vajecnym bilkem.
Manzel, kdyz jsem se chystala s detmi na vylet vlakem : Dej na ne bacha, deti nejvic padaji z vlaku.
NovákováM 120401
10.7.2013 18:19:15
proč je ztráta soudnosti, když se tlustý člověk nechá vyfotit?
Zničí foťák? Je ta fotka nechutná?

Proboha... je to minimálně vzpomínka pro jeho okolí, když už a ti ho rozhodně milovali i třeba 300 kilového... včera jsem koukala na pořad o Libíčkovi, milovala jsem Helenu Růžičkovou...
Mně připadají tlustí lidé šťastnější, než polovina štíhlých kyselých prdelí v tomhle státě.
Vendy a dve holky 109075
10.7.2013 18:17:57
Jasne, ze asi ne.Ma nejakou stredni, vzdy pracovala jako sekretarka nebo ucetni.Nic proti nim, ale ona si pripada nedocenena..Ona dostala nevyzadanou radu neb je silene obezni a stezovala si, ze ji boli zada a sla na akupunkturu.No a pani doktorka ji rekla..... vas je kousek, mate rada cokoladu, ne?To mi ji bylo trochu lito:-)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 3053  [Dalších 2333 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.