Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| fisperanda | 60761 |
|
|
10.7.2013 17:37:12
![]() Moje babička, když sem byla malá: "Když budeš hodně pít, vylíhnou se ti v břichu žaby!" |
| Anna Veselá | 126368 |
|
10.7.2013 17:33:49
el, to si nevybereš, prostě vždycky to bude blbě... Jen nechápu, co je komu do toho
![]() |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 17:31:23
jo a výborná byla kamarádka, než otěhotněla
"tvoje děti jedí párek... ooooo, ty hrůzo" "my budeme hned od narození na dítě mluvit trojjazyčně" - podotýkám, ani jeden z rodičů neumí dobře ani jeden cizí jazyk. "aby si vyrobilo jazykovou vanu" :-D .. od té doby je "jazyková vana" náš rodinný fór :-D když měla dítě tak tříleté "no, dám mu párek, on ho prostě miluje". Jazykovou vanu nemá dosud :-D, je mu 13... |
| el + 2 | 131755 |
|
|
10.7.2013 17:30:46
vidíš, tebe pérovali za nekojení, a já zase slýchávala: proboha, ty JEŠTĚ kojíš? A to asi od roka věku dítěte...
|
| Tante Ema | 107184 |
|
|
10.7.2013 17:29:30
Moje máti o mých dětech:
"Oni mají rádi teplo." Což znamená, že ONA má ráda teplo. Nebo "Oblékni se/je", když jí je zima. Děti -a to i náctileté- musejí mít nátělníčky, punčocháčky, čepičky, rukavičky, svtérky a šálky, pokud k ní mají jet na víkend od začátku září do půli května. Jinak jsou "nedostatečně vybavené". Ještě že aspoň moje dcera už nemusí nosit kombiné. U mě se s tím - myslím- dodnes úplně nesmířila a občas mi "nenápadně" nadhodí jeho přednosti. |
| NovákováM | 120401 |
|
10.7.2013 17:28:51
fisperando... taky jedna babiččina:
"víš proč nosí správná ženská sukně? Aby schovala rodinné problémy" Správná ženská jsem začala být až po 40-tce, do té doby spíš kalhoty... a nosím sukně hlavně doma a krátké. Asi proto, že nemusím nic schovávat, naštěstí. Pak další: "Nejez ta zrníčka... pecky... ucpou se ti střeva". (je jedno, zda z vinné révy, melouna,... mandarinek, prostě preparovat!) |
| Tante Ema | 107184 |
|
|
10.7.2013 17:24:03
Taktak.
Podle mě člověk nakonec vždycky nejlíp pochodí se starou dobrou zdvořilostí. Ptát se ženy, jestli je/není těhotná, by mělo být tabu. A za otázky PROČ je/není těhotná snad rovnou do pekla a klidně do módního. |
| Anna Veselá | 126368 |
|
10.7.2013 17:03:26
"Nikdy nechoď sama potmě, aby tě někdo nepřepadnul." babička
"Děti musí jíst maso, jinak budou slabé a nemocné." tchyně "Hodně se oblékej, děti teple oblékej, dávej jim košilky, čepičky, dlouhé rukávy, víc vrstev..." taktéž tchyně "Měl by už dávno chodit na nočník, nosit plínky v 1,5 roce je ostuda." mamka "Hodně ho voď za ručičky, aby se naučil dřív chodit." tchyně No a pak klasika, rady ohledně kojení, ty přicházely snad ze všech stran... "Kojíš? Ne? Jak to, že už nekojíš? Vám to nejde? Nemáš mlíko? To musíš k laktační poradkyni, ona tě zase rozkojí, hlavně to nesmíš vzdát, kojení je pro dítě nejdůležitější..." Blablabla, do zblbnutí. A ještě víc na zblbnutí bylo všem vysvětlovat, že kojení nenávidím a že kojit nechci. Ale jak to tu čtu, je to všude (až na menší obměny) zhruba stejné ![]() |
| ronniev | 8556 |
|
|
10.7.2013 16:57:21
Moment, já se až doteď domnívala, že nemám bratra?
![]() |
| Anna Veselá | 126368 |
|
10.7.2013 16:55:46
Naprosto a do puntíku totéž moje tchyně.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.