Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Persepolis | 107413 |
|
|
10.7.2013 16:53:33
To dělá moje máma taky a já s naprostým zděšením pozoruji, že to začínám dělat svoji dceři
![]() |
| fisperanda | 60761 |
|
|
10.7.2013 16:45:34
Babičce by ses líbila
![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
10.7.2013 16:42:05
Rikala jsem segre, ze na Stodolni dobreho chlapa nepotka (byla leta sama s dcerou).
V srpnu ma svatbu - uzasny kluk, na rukou ji nosi, extremne finacne zajisteny - jsem moc rada ze jsem se mylila ![]() |
| Horama | 97202 |
|
|
10.7.2013 16:41:19
Na vysoké od babičky, když jsme se se ségrou chystaly do centra Prahy: Ani nikam s nikým nechoď, i kdyby říkal, že je to policajt.
V době, kdy jsem byla poprvé těhotná a hledali jsme s manželem nový podnájem. Měli jsme dané základní podmínky: maximální cena, minimální dispozice, bezbariérový přístup do bytu, ne plyn ve sporáku (hrozně se ho bojím a neuvařila bych ani čaj), přibližná lokalita; a ze společenských důvodů jsme na přímý dotaz "tak jak hledáte bydlení" vyprávěli o tom, kam nás realitky podle těchto kritérií taky pozvaly na prohlídku (např. byt, kde k výtahu vedlo 30 schodů, a kočárek se do něj nikdy nemohl narvat, nebo byt, kde majitel najednou nevěděl, jestli to vůbec chce pronajmout za inzerovanou cenu a začal zkoušet, kam až bychom jako mohli jít a jestli prý na to vůbec máme - co mně bylo do jeho nadstandardů ). Kvůli našim přestavám jsme hledali asi 3 měsíce, než to klaplo. Babička poradila: Jo, děvenko, to nemůžeš mít všechno. |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
10.7.2013 16:39:07
Vede můj otec a jeho "SEDNI SI K VOKNU a zhasni" (kdyz neco ctu a svitim si, abych na to videla).
Nasleduje naprosto kdokoliv s vecne platnou poznamkou "A ZKUSILI JSTE SI PROMLUVIT?" (obvykle v situaci, kdy si manzel bere jednu pujcku za druhou a utraci prachy za milenky, rada se taky hodi v pripade, kdy dite fetuje, pohazuje kolem strikacky, pravidelne vykrada sve rodice, davno ma zloutenku C a prave ho zabasli za ukradenej nakladak, vyznamne tez povzbudi zenu tyranou a pronasledovanou psychopatem, ktery na ni posila socialku ve 3 rano, protoze mu zrovna zacalo byt smutno). Uzaviram hlubokomyslnou poznamkou, ze "VZDYCKY ZA TO MUZOU OBA". Genialni veta, ktera bagatelizuje a legitimizuje jakoukoli formu nasili a hnusaren obecne. |
| Tante Ema | 107184 |
|
|
10.7.2013 16:37:30
Myšleno:"Nechtěla jsem se tě dotknout, ale moje vina to není, když máš vyvalený břicho a volný hadry. Kdybys "na sobě dělala", nestane se ti to."
|
| el + 2 | 131755 |
|
|
10.7.2013 16:33:55
![]() a s tou prací bych s babičkou souhlasila - jako bezdětná jsem odešla z práce a dva roky nikde nepracovala a žila z úspor. Sice teď nemam mateřskou a nemam se kam vracet, ale neměnila bych. |
| Tante Ema | 107184 |
|
|
10.7.2013 16:32:55
To je netaktní, i když to člověk udělá neúmyslně.
Proto dřív bylo za společenské dotazy tohohle typu neklást. Dneska je doba jinde. Ženský s vytahanými břichy holt musí vypít svůj kalich hořkosti do dna. Leccos, ale velké břicho odpustit nejde... |
| L+2 ks | 119069 |
|
|
10.7.2013 16:26:33
Taky ta tvoje razí teorii,že děti jsou tak hubené proto, že veškerá energie z metabolismu jde na to, aby se jejich těla ohřála a logicky tak nemůžou nikdy přibrat.
A to zděšení, když prvně viděla kočárek. Pro zimní dítě naprosto nevhodný a tenkostěnný ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
10.7.2013 16:21:58
Fisperando:
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.