| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 3053  [Dalších 2303 >>]
Persepolis 107413
10.7.2013 16:53:33
To dělá moje máma taky a já s naprostým zděšením pozoruji, že to začínám dělat svoji dceři~:(
fisperanda 60761
10.7.2013 16:45:34
Babičce by ses líbila ~:-D
babiki 4116
10.7.2013 16:42:05
Rikala jsem segre, ze na Stodolni dobreho chlapa nepotka (byla leta sama s dcerou).

V srpnu ma svatbu - uzasny kluk, na rukou ji nosi, extremne finacne zajisteny - jsem moc rada ze jsem se mylila ~:-D
Horama 97202
10.7.2013 16:41:19
Na vysoké od babičky, když jsme se se ségrou chystaly do centra Prahy: Ani nikam s nikým nechoď, i kdyby říkal, že je to policajt.

V době, kdy jsem byla poprvé těhotná a hledali jsme s manželem nový podnájem. Měli jsme dané základní podmínky: maximální cena, minimální dispozice, bezbariérový přístup do bytu, ne plyn ve sporáku (hrozně se ho bojím a neuvařila bych ani čaj), přibližná lokalita; a ze společenských důvodů jsme na přímý dotaz "tak jak hledáte bydlení" vyprávěli o tom, kam nás realitky podle těchto kritérií taky pozvaly na prohlídku (např. byt, kde k výtahu vedlo 30 schodů, a kočárek se do něj nikdy nemohl narvat, nebo byt, kde majitel najednou nevěděl, jestli to vůbec chce pronajmout za inzerovanou cenu a začal zkoušet, kam až bychom jako mohli jít a jestli prý na to vůbec máme - co mně bylo do jeho nadstandardů ~t~). Kvůli našim přestavám jsme hledali asi 3 měsíce, než to klaplo. Babička poradila: Jo, děvenko, to nemůžeš mít všechno.
Vítr z hor 100046
10.7.2013 16:39:07
Vede můj otec a jeho "SEDNI SI K VOKNU a zhasni" (kdyz neco ctu a svitim si, abych na to videla).

Nasleduje naprosto kdokoliv s vecne platnou poznamkou "A ZKUSILI JSTE SI PROMLUVIT?" (obvykle v situaci, kdy si manzel bere jednu pujcku za druhou a utraci prachy za milenky, rada se taky hodi v pripade, kdy dite fetuje, pohazuje kolem strikacky, pravidelne vykrada sve rodice, davno ma zloutenku C a prave ho zabasli za ukradenej nakladak, vyznamne tez povzbudi zenu tyranou a pronasledovanou psychopatem, ktery na ni posila socialku ve 3 rano, protoze mu zrovna zacalo byt smutno).

Uzaviram hlubokomyslnou poznamkou, ze "VZDYCKY ZA TO MUZOU OBA".
Genialni veta, ktera bagatelizuje a legitimizuje jakoukoli formu nasili a hnusaren obecne.
Tante Ema 107184
10.7.2013 16:37:30
Myšleno:"Nechtěla jsem se tě dotknout, ale moje vina to není, když máš vyvalený břicho a volný hadry. Kdybys "na sobě dělala", nestane se ti to."
el + 2 131755
10.7.2013 16:33:55
~t~
a s tou prací bych s babičkou souhlasila - jako bezdětná jsem odešla z práce a dva roky nikde nepracovala a žila z úspor. Sice teď nemam mateřskou a nemam se kam vracet, ale neměnila bych.
Tante Ema 107184
10.7.2013 16:32:55
To je netaktní, i když to člověk udělá neúmyslně.
Proto dřív bylo za společenské dotazy tohohle typu neklást. Dneska je doba jinde.
Ženský s vytahanými břichy holt musí vypít svůj kalich hořkosti do dna. Leccos, ale velké břicho odpustit nejde...
L+2 ks 119069
10.7.2013 16:26:33
Taky ta tvoje razí teorii,že děti jsou tak hubené proto, že veškerá energie z metabolismu jde na to, aby se jejich těla ohřála a logicky tak nemůžou nikdy přibrat.
A to zděšení, když prvně viděla kočárek. Pro zimní dítě naprosto nevhodný a tenkostěnný ~a~
Bberi 40972
10.7.2013 16:21:58
Fisperando:~:-D~:-D~:-D
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 3053  [Dalších 2303 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.