Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| fisperanda | 60761 |
|
|
10.7.2013 16:14:41
Moje babička: "Ty se o svýho manžela vůbec nestaráš, ani mu na tom balkoně nevysypeš popelník. Když nebude mít chlap vysypaný popelník, najde si jinou."
Babička znovu: "Ženská musí mít pořádný prsa, jinak to není ženská!" (babička ňadra č. 5, já lentilky pod kobercem). Bývalý kolega na firemním večírku: "Když máš děcko, nemůžeš chodit na večírky, zamysli se nad tím, kolik ti je a začni se chovat jako matka!" Prodavačka u kasy: "A vona je ta vaše holka hodně nemocná. Musíte jí koupit Marťánky, náš syn jí Marťánky a je zdravej." Ta samá prodavačka: "A vy nemáte tatínka? My jo. Dítě otce potřebuje, víte?" Kolega v práci: "Musíš si víc dělat pleťový masky, abys nevypadala tak strhaně." Babička: "Když tě práce nebaví, tak do ní nechoď, kašli na to, člověk by se měl v životě radovat." Matka: "Ani se nesnaž si najít chlapa, bude to ztráta času, stejně tě nikdo nebude chtít." ![]() |
| Moucha tse-tse | 90006 |
|
|
10.7.2013 16:12:10
..priste az budes popisovat mou tchyni tak se mě dovol..
![]() |
| el + 2 | 131755 |
|
|
10.7.2013 16:04:59
koukám, že les je tvým osudem
![]() |
| Hana36 | 81489 |
|
|
10.7.2013 16:03:21
A 2 eura je za kafe nehorázná cena? Já má pocit, že ve městě je normální cena kolem 50 Kč i u nás. Což mi přijde děsné a dám si kafe raděj doma
Na dovolené bych to neřešila a zhřešila bych. |
| L+2 ks | 119069 |
|
|
10.7.2013 16:00:23
Já jsem pravidelně opakovaně tázána od tchýně:
nebude jim zima? Máte s sebou svetr? Neměly by nosit košilku? Aspoň do školky, aby si učitelky nemyslely Ty bys tu košilku měla nosit taky, zánět ledvin není žádná sranda. Netáhne jí/mu na ledviny? On má pod tou bundou jen triko s krátkým? Nedáš jim pod helmu čepici? (včera odpo) Není už na nanuka zima? Vy se jdete koupat v tomhle počasí? Nesundáš jim plavky hned? Ať nenastydnou - dítě pomalu ještě ani nevylezlo z vody. Dle mě už trochu obscese, jinak vycházíme dobře. |
| Bberi | 40972 |
|
|
10.7.2013 15:58:28
Ukliď si tady...(Dítě průjem,teplotu,nespala jsem celou noc,dítě na mě přilepené i celý den, otec mi dovezl léky a nezapomněl mě poučit)
Nepráskej s dveřma, zavírej opatrně,ten barák je starej a měl by ještě dlouho vydržet... |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
10.7.2013 15:51:35
mno, o mně řekla známá na dovolené, že si nevážím svého muže, jelikož jsem si dala v restauraci kafe a dětem limošku a nepodívala jsem se, že kafe přijde na 2 Eura. Tudíž prý nejsem hodna toho, aby si mě vážila..
(Vůbec by mě nenapadlo sledovat v restauraci cenu pití, jelikož bylo 36 st a děti se stejně něčeho napít musely neb to v autě by nám na půl dne nevydrželo.. Jen to kafe jsem teda přehnala, jsem holt vyžírka a svýho chlapa, který na nás dře jen zneužívám )Rada zněla, že se mám chovat lépe ke svému živiteli ![]() A jak to dopadlo? Docela hustě jsme se tam zhádali, div jsme si čumáky nerozbili. Na dovolenou už pojedu jen sama ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
10.7.2013 15:49:41
Girli, moje matka mi naposledy o víkendu ukazovala, kde mám ještě na zemi drobky, i když jsem nad tím místem stála s koštětem v ruce. Naštěstí má takové úlety málokdy, stačilo koutkem pusy vypustit varovné :" Mami...." a obě jsme se zasmály.
Nevyžádané rady nebo spíš komntáře schytáváme od tchýně, děti udělají A a hned se dozvíme komplexní analýzu jejich chování jakoby tchýně byla dětský psycholog a trávila s nimi 24/7 - což není ani jedno. |
| Seyla+1 | 116169 |
|
10.7.2013 15:41:16
Nejvíc mě nakaká když VÍM, že mám něco udělat a plánuju to udělat a někdo si stejně neodpustí mi to připomenout. Viz přítel: vem si antibiotika miláčku ve 2, nezapomeň - jsem debil nebo co, abych si tohle nezapamatovala????
dokáže mě to vytočit jak nic jinýho. Nejvíc ale je: už na to zapomeň/přenes se přes to kolikrát si přijdu jako jediná na světě, která má emoce ![]() |
| Moucha tse-tse | 90006 |
|
|
10.7.2013 15:35:26
Potratila jsem proto ze mam psa. Psali to ve Vlaste, ze se od psa muze taky chytit toxoplazma( no muze, ale musela bych toho psa snit syrovyho, to uz jaksi nedodpsali),
pak jsem nebyla shcopna udrzet v sobe dite, protoze jsem se psama litala ve 4 rano po lese. No ale pak jsem donosila, porodila, pry proto, ze jak jsem mela pred tim dost pohybu, tak jsem vnitre zesilila. (tchyne) Drcanim v kocarku se diteti zauzluji streva a nemuze kakat( moje matka) Doktori ti rekli ze dite se nenauci psat a ty druhy den jedeš s postizenym ditetem do lesa, to je nevkusny( moje matka, tc je holce 12 let a normalne prospiva, teda je na zabiti, ale normalne) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.