| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 3053  [Dalších 2233 >>]
Seyla+1 116169
10.7.2013 12:29:04
Ale proč to neví? Přátelé to vědí. Říkat to ale každému známému na potkání? Proto nerozumím tomu, proč si podobné řeči neodpustí, když neví, co za tím vězí ~d~
Alraune 129596
10.7.2013 12:28:29
Ano, chodíci dítě v devíti měsících je děs. Prožila jsem to s Niki a sama se divím, že to přežila. Pud sebezáchovy nulový, ale akční rádius mnohem větší.
CPO 111394
10.7.2013 12:27:53
Já mám "ráda" rady typu "Neber si to tak./Neměla by ses s tím trápit." "Neměla bys s tím něco dělat?" (to mi hodně pomáhalo v době, kdy jsem se 6let trmácela po klinikách s neplodností, tam pak taky byla fajn věta typu "A kdy už konečně...Pořád nic? To je divný...Máňa už dávno..." atd.)
Fajn je taky "Už bys to měla mít hotový./S tím už bys měla být dávno srovnaná." (čím častěji mě někdo bude uhánět, tím mě to dřív napadne?, tím víc rukou mi naroste jen proto, že "už to potřebuje"???/tím dřív mě to přestane bolet???)

Vlastně všechny věty, které v sobě mají zárodek "To já na tvém místě..." (kde ten dotyčný ale samozřejmě NENÍ ~6~).
Seyla+1 116169
10.7.2013 12:27:15
To je matka za trest ~6~
Senedra 14756
10.7.2013 12:26:27
Adelinko, mě třeba až tak nevadilo, že se lidi vyptávali, kdy bude mimčo - ale to, že i lidé, kteří nám nebyli moc blízcí, chtěli vědět porobnosti o mém zdravotním stavu a měli "utěšující" komentáře, které ničemu nepomohly... Úplně stehně to vidím i s třeba s komentáři ohledně kojení, chození dítěte a podobně. Já se třeba dobré kamarádky zeptám, jetsli plánují druhé dítě, ale musí být nálada a když naznačí, že o daném tématu mluvit nechce, tak hodím zpátečku.
Katsue 134623
10.7.2013 12:24:49
Limai to vyjádřila trefně - vedeš podobný řeči, jaký odsuzuješ. A jestli je to teda výchovou, pak byla tvoje poznámka v tématu zcela lichá, ne?~;)
Vážně ale si myslím, že je to asi těma hormonama nebo kdoví čím - prostě přijde mi, že to příliš řešíš. Takovýhle řeči se vedou a voda teče.
Ale zjevně nejsi sama, jak to tu čtu, člověk aby se dnes fakt bál cokoli říct, hned se to bere tak tragicky a afektovaně... ~a~
Krásnej příklad s dětma 9 a 2 roky - dovolit se zeptat proč jsou tak daleko od sebe - no hrůza a tragédie ~8~ (a to taky preferuju děti daleko od sebe, neb si nemyslím, že je tak důležité, aby si "vyhrály").
"Uteče roku" jsem nikdy neslyšela.
susu. 129001
10.7.2013 12:23:21
"vytáčí mě, když se ségry po třech nepovedených těhotenstvích (vždy zamlklá) ptají, kdy konečně otěhotní, že malé už budou 4 a je nejvyšší čas na sourozence (aniž by věděli, co prožila) stejně jako, když se ptají mě, kdy si pořídíme nějaké to robě, aniž by věděli, že jsem nedávno o jedno přišla"

Seylo, ptají se právě prto, že to neví, Kdyby to věděli, tak se 99% z nich už nikdy na to nezeptá.
Kreaty 128225
10.7.2013 12:22:09
"kup jí tuhle mastičku" "ta nám atopiský exem vyléčila", "aha ty jí tuhle nechceš koupit, tak to se nediv, že ho má"
L+2 ks 119069
10.7.2013 12:21:57
že být zdravý je jen otázkou vůle a vlastního rozhodnutí
~8~~a~
to snad ne, takovou větu jsem naštěstí nikdy neslyšela.
Seyla+1 116169
10.7.2013 12:20:40
Píše, že holky její ségry jsou ukňourané - takže je zná. Nepíše to na všechny holky na světě, proboha! ~a~ Ani nic o tom, že je to automatické!
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 3053  [Dalších 2233 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.