| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 3053  [Dalších 2223 >>]
susu. 129001
10.7.2013 12:19:10
Možná prostě mají radost, že to poznali.:-) Pokud to nejsou zlí a protivní lidé, tak kvůli jedné jednoduché otázce to vůbec nestojí za to nějak nad tím přemýšlet.
Len 108740
10.7.2013 12:16:58
Jj, me se deti obe samy od sebe odstavily v deseti mesicich a to bylo v CR kecu~t~ A jeste vic kecu bylo, kdyz pak nedostaly UM. Respektive, dostaly, ale nechtely. A ony deti prece musi pit mleko. Je uplne jedno, ze denne maji nejakou mlecnou kasi a asi pul kila jogurtu, ale to UM nenahradi~t~ A radsi vubec nevzpominam na kecy o zpusobu porodu i od naprosto cizich lidi, kteri jen zaslechli konverzaci s blizkymi lidmi v autobuse~8~
Róza 26159
10.7.2013 12:16:40
Mě třeba zvedá ze židle věta v níž se objevuje "ukňourané holky" Copak mít holku (holky) znamená automaticky, že bude ukňouraná???
Zakladatelko chováš se úplně stejně.
Liki + dcera 8/11 132398
10.7.2013 12:16:24
Mě manželova babička přesvědčovala, že už by to kojení mohlo stačit, že jsem svému mateřství dostála a dcera má už 21m. A že podle Sama doma nemá kojení po roce věku žádný užitek.
Dcera bude mít 2 roky a neplánuji skončit s kojením.
susu. 129001
10.7.2013 12:16:01
Kač, ale ti lidi to neví. Netuší, že to vysvětluješ už po padesáté, prostě se jen ptají. Já pro takové případy měla nacvičenou jednoduchou vysvětlující odpověď a říkala jsem ji automatikcky. Většina normálních lidí to tak vzala a neotravovala víc.
Kapradina 34186
10.7.2013 12:15:18
Já se těma řečma vůbec neužírám, tohle jsou opravdu prkotiny, s kterýma nemá smysl si zatěžovat hlavu. ~;) Já jen dávala pohled z druhé strany - když se tě takto ptají každý den X krát, ono už to není ani vtipný, no. Na každým výletu potkáme minimálně jedny další dvojčata, ale nikdy by mě se nenapadlo se takto rodičů zeptat. ~;) Chápu, že je to trošku rarita, nebo se chtějí jen ujistit, že je jejich intuice správná ... já nevím, většinou už se nikdy nepotkáme, tak k čemu jim na informace je? ~d~
Monty 129940
10.7.2013 12:14:31
Val,
moje matka to možná taky myslí DOBŘE, nebo je o tom minimálně přesvědčená.
A že by její "pravda" a "upřímnost" mohly někoho bolet si vůbec neuvědomuje...
Kač. ♀ + ♂ 11157
10.7.2013 12:12:59
Špatnýho na tom nic není... ale sraly mě ty kecy a opvrhující pohledy když jsem místo prsa vytáhla flašku!...a furt dokola proč nekojíš to je přesi nejlepší! A když jsme po 50tý vysvětlovala že nejsem matka na houby jen že to nejde... tak mi to fakt šlo na nervy.

Já chtěla hrozně kojit a miminama i porodní bábou jsme se pomalu stavěly na hlavu ale nešlo to!
Seyla+1 116169
10.7.2013 12:12:41
"Ty tam máš ještě jedno schovaný?" - to fakt někdo řekne, jo? ~a~
Seyla+1 116169
10.7.2013 12:11:05
- že peníze se válej všude okolo, jen se pro ně sehnout
- že kdo chce pracovat, práci si prostě najde a kdo ne, ten parazituje na státu (parazit jak prase s podporou 4080,-/měsíc, kdy nájem je 9800,-Kč/měsíc)
- vytáčí mě, když se ségry po třech nepovedených těhotenstvích (vždy zamlklá) ptají, kdy konečně otěhotní, že malé už budou 4 a je nejvyšší čas na sourozence (aniž by věděli, co prožila) ~q~ ~o~ ~q~ stejně jako, když se ptají mě, kdy si pořídíme nějaké to robě, aniž by věděli, že jsem nedávno o jedno přišla ~n~ ~q~
- když mi někdo kdo zná bráchu řekne, že jsem beztak stejná jako on!!! ~o~
- když někdo řekne kor v dnešní době, že ženská patří k dětem a ke sporáku! Patří do práce, protože drahý nevydělá tolik, aby mohla být doma a dětem se věnovat! ~q~ Jasně, že je žena a tak nějak se předpokládá, že všechno zařídí a vyřídí, ale jenom proto, že je žena a nedělá třeba na stavbě nebo tak, tak nemá právo být po práci unavená? Má se furt smát, mít dobrou náladu a ještě měnit lahve od piva partnerovi v rukou? :-© /ne, není to má zkušenost/

Je toho víc, co by mě dokázalo naštvat, ale tohle jsou asi nejhlavnější body ~a~
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 3053  [Dalších 2223 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.