Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| susu. | 129001 |
|
10.7.2013 12:19:10
Možná prostě mají radost, že to poznali.
Pokud to nejsou zlí a protivní lidé, tak kvůli jedné jednoduché otázce to vůbec nestojí za to nějak nad tím přemýšlet. |
| Len | 108740 |
|
|
10.7.2013 12:16:58
Jj, me se deti obe samy od sebe odstavily v deseti mesicich a to bylo v CR kecu
A jeste vic kecu bylo, kdyz pak nedostaly UM. Respektive, dostaly, ale nechtely. A ony deti prece musi pit mleko. Je uplne jedno, ze denne maji nejakou mlecnou kasi a asi pul kila jogurtu, ale to UM nenahradi A radsi vubec nevzpominam na kecy o zpusobu porodu i od naprosto cizich lidi, kteri jen zaslechli konverzaci s blizkymi lidmi v autobuse![]() |
| Róza | 26159 |
|
|
10.7.2013 12:16:40
Mě třeba zvedá ze židle věta v níž se objevuje "ukňourané holky" Copak mít holku (holky) znamená automaticky, že bude ukňouraná???
Zakladatelko chováš se úplně stejně. |
| Liki + dcera 8/11 | 132398 |
|
10.7.2013 12:16:24
Mě manželova babička přesvědčovala, že už by to kojení mohlo stačit, že jsem svému mateřství dostála a dcera má už 21m. A že podle Sama doma nemá kojení po roce věku žádný užitek.
Dcera bude mít 2 roky a neplánuji skončit s kojením. |
| susu. | 129001 |
|
10.7.2013 12:16:01
Kač, ale ti lidi to neví. Netuší, že to vysvětluješ už po padesáté, prostě se jen ptají. Já pro takové případy měla nacvičenou jednoduchou vysvětlující odpověď a říkala jsem ji automatikcky. Většina normálních lidí to tak vzala a neotravovala víc.
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
10.7.2013 12:15:18
Já se těma řečma vůbec neužírám, tohle jsou opravdu prkotiny, s kterýma nemá smysl si zatěžovat hlavu.
Já jen dávala pohled z druhé strany - když se tě takto ptají každý den X krát, ono už to není ani vtipný, no. Na každým výletu potkáme minimálně jedny další dvojčata, ale nikdy by mě se nenapadlo se takto rodičů zeptat. Chápu, že je to trošku rarita, nebo se chtějí jen ujistit, že je jejich intuice správná ... já nevím, většinou už se nikdy nepotkáme, tak k čemu jim na informace je? ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
10.7.2013 12:14:31
Val,
moje matka to možná taky myslí DOBŘE, nebo je o tom minimálně přesvědčená. A že by její "pravda" a "upřímnost" mohly někoho bolet si vůbec neuvědomuje... |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
10.7.2013 12:12:59
Špatnýho na tom nic není... ale sraly mě ty kecy a opvrhující pohledy když jsem místo prsa vytáhla flašku!...a furt dokola proč nekojíš to je přesi nejlepší! A když jsme po 50tý vysvětlovala že nejsem matka na houby jen že to nejde... tak mi to fakt šlo na nervy.
Já chtěla hrozně kojit a miminama i porodní bábou jsme se pomalu stavěly na hlavu ale nešlo to! |
| Seyla+1 | 116169 |
|
10.7.2013 12:12:41
"Ty tam máš ještě jedno schovaný?" - to fakt někdo řekne, jo?
|
| Seyla+1 | 116169 |
|
10.7.2013 12:11:05
- že peníze se válej všude okolo, jen se pro ně sehnout
- že kdo chce pracovat, práci si prostě najde a kdo ne, ten parazituje na státu (parazit jak prase s podporou 4080,-/měsíc, kdy nájem je 9800,-Kč/měsíc) - vytáčí mě, když se ségry po třech nepovedených těhotenstvích (vždy zamlklá) ptají, kdy konečně otěhotní, že malé už budou 4 a je nejvyšší čas na sourozence (aniž by věděli, co prožila) stejně jako, když se ptají mě, kdy si pořídíme nějaké to robě, aniž by věděli, že jsem nedávno o jedno přišla ![]() - když mi někdo kdo zná bráchu řekne, že jsem beztak stejná jako on!!! ![]() - když někdo řekne kor v dnešní době, že ženská patří k dětem a ke sporáku! Patří do práce, protože drahý nevydělá tolik, aby mohla být doma a dětem se věnovat! Jasně, že je žena a tak nějak se předpokládá, že všechno zařídí a vyřídí, ale jenom proto, že je žena a nedělá třeba na stavbě nebo tak, tak nemá právo být po práci unavená? Má se furt smát, mít dobrou náladu a ještě měnit lahve od piva partnerovi v rukou? /ne, není to má zkušenost/Je toho víc, co by mě dokázalo naštvat, ale tohle jsou asi nejhlavnější body ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.