Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| susu. | 129001 |
|
10.7.2013 11:58:46
Kapradino, ale lidi se takto ptají. Neví, tak se ptají. O prázdninách tu mám mít holčičku z příbuzenstva a jsem připravená, že budu odpovídat na spostu otázek, kde jsem vzala najednou dítě, co je to za dítě, jestli to jsou sourozenci nebo ne, nebo co vlastně jsou. mně to přijde normální. A těším se, až se pochlubím malou příbuznou.
Mně prostě přijde zvláštní, že někdo se takovými bezvýznamnými větami tak užírá. |
| Liki + dcera 8/11 | 132398 |
|
10.7.2013 11:58:45
Ke druhému klukovi bych ti pogratulovala. Podle mě je lepší, když se to nemíchá (platí pro 2 děti). Mám mladšího bráchu a v dětství nic moc kombinace.
Chodí mě masírovat fyzioterapeutka, jejích syn začal chodit v 10 měsících. Byla z toho upřímně nešťastná, protože věděla, že je to brzo a co to může napáchat. A taky že jo. Nic dramatického, ale protože to má vystudováno, tak to vidí. Osobně říkám, že by se dětem měla chůze do minimálně 2 let zakázat. Pak by už mohly mít alespoň trošku rozum a nedělat kraviny ![]() Jinak s tou odebranou dělohou se to táhne asi od doby, kdy se od ženy očekávalo, že bude tvrdnout u dětí a její vážnost se odvíjela od počtu dětí. Stejně tak menopauza byla brána tak, že už nejsou ženami. Prostě se bralo: může mít děti - je to žena. |
| aky | 102722 |
|
|
10.7.2013 11:57:42
Ono totiz existuju ludia ( uz vopred nastvani na vsetko a vsetkych), ktorych ""spolehlive zvedne ze zidle"" aj pozdrav Dobre rano. A ako tak citam, je ich celkom dost.
![]() |
| susu. | 129001 |
|
10.7.2013 11:52:28
No, jestli se tu budou kritizovat nešikovné slovní projevy ještě pár let, tak potom ano.
![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
10.7.2013 11:51:23
Šešule,
u nás se už začínají ptát dětí, jestli jsou dvojčata - oni to do tý doby vůbec netušily, že takový slovo existuje ... prý "Mami, ta paní žíkala že sme dvojčata, jo?" Jako vidí stejně nebo hodně podobně oblečený děti, co si jsou i podobný, pohybujou se kolem jedný osoby na kterou volají mami, tak CO by to asi tak mohlo být, že. Ještě že jsou tak prudce inteligentní a dojde jim, že to jsou asi dvojčata a zeptají se tě nahlas ... to je jako by se tebe na každý vycházce lidi ptali. "To jsou sourozenci?" ![]() |
| Hana36 | 81489 |
|
|
10.7.2013 11:49:55
To je věta za 500 bodů. Tvá matka musí být fakt boží stvoření. Moje má taky blbý kecy o sousedech, ale takhle daleko to nikdy nedošlo.
|
| Monty | 129940 |
|
|
10.7.2013 11:49:09
Lído,
taky ne vždycky... mně strašila neuroložka přesně tímhle a nestalo se. Naopak, z mimina, kterého označila za hyperkinetické je líný, pohodlný a na sebe velmi opatrný mladý muž. ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
10.7.2013 11:48:56
Lído, my nakonec našich dvěma cácorám pořídili DVA pokoje a stejně spí zatím spolu
Jsem zvědavá, jestli je to v pubertě přejde. Včera starší odjela na prázdniny a mladší jsem pak našla v naší posteli v ložnici, prostě bez ségry nemohla zabrat. |
| Xantipa. | 34439 |
|
|
10.7.2013 11:47:19
- když zjistili, že čekáme třetí - a k čemu, párek už máte
- řeči o tom, že nezaměstnanost jsou kecy, protože kdo chce, práci si najde a kdo si ji nenajde, je líný lenoch, který práci ani nehledá a jen se vymlouvá - no jo, vám to jde všechno samo, máte štěstí - že být zdravý je jen otázkou vůle a vlastního rozhodnutí - když se ničí veřejný majetek, tak při upozornění - no a, vždyť je to přece ničí určitě mě napadne ještě něco dalšího |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
10.7.2013 11:46:07
Radus, ty děti co přeskočí nějakou fázi lezení, plazení a podobně...mají většinou DYS poruchy ve škole...takže si za pár let vzpomeň.....u těch sousedek.
JJ taky když jsem čekala druhé dítě, tak každý říkal škoda...nechápa jsem proč můžou být spolu v pokoji ty co amjí párečky a malý byt to nyní složitě řeší a mě závidí....přitom před tím litovali tak si říkám.....radši neřešit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.