| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fráze, které vám pijí krev

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 3053  [Dalších 2213 >>]
Adelinkaa 1 dítě. 75195
10.7.2013 12:08:37
Souhlas Šešule, podobné "zakázané věty", jsou i u těch, kteří nemohou mít děti a okolí se zajímá. Myslím, že v drtivé většině případů není úmyslem tázajícího někoho ranit, ale nenapadne ho to..Trochu mě to připadá jako našlapování v minovém poli..musí být šíleně opatrný aby to neschytal.Třebas nechápu, co je špatného zeptat se jestli kojím..k mimčům to prostě patří. Něco jiného pak začít dávat rozumy proč jo a ne..Taky bych byla připravená na plno otázek a počítala s tím, že odpovím..
Daniela už registrovaná 91266
10.7.2013 12:07:56
A možná ještě otázky typu "tak kdy budete mít další...to je škoda, jedináček...atp.". Po podobně kladených blbých otázkách pokládám podobně blbé odpovědi " a dáte nám na to? O víkendech bude jezdit od mimina k vám, navaříte, uklidíte, pohlídáte během pracovního procesu...?" Tak nějak to pak zpravidla velmi rychle utichne~t~
Monty 129940
10.7.2013 12:06:55
Kač,
ano - dobře míněné rady.
"Doufám, že je ti jasný, že tě má jen do postele a kopne tě do zadku hned, jak najde nějakou mladší. JÁ ti to říkám proto, že to s tebou myslím DOBŘE."
Jen tak namátkou. ~;)
Šešule 94264
10.7.2013 12:05:45
Mně to takový drama nepřijde. Tohle fakt ne~d~
Vadí mi kecání do výchovy, nejapný komentáře, ale kdybych se měla rozčilovat pokaždý, když se mě někdo (při pohledu na dceru) zeptá "jak se chlapeček jmenuje", nebo při pohledu na nejmladšího "tak se vám nakonec povedla holčička", musela bych vyletět z kůže.~:-D
Daniela už registrovaná 91266
10.7.2013 12:05:14
Obecně nevyžádané rady, resp. od určitého typu lidí. Ale ty se snažím ignorovat, prostě vypouštět, jedním uchem tam, druhým ven.

Citlivější jsem ale na věci kolem syna. Má ADHD a z toho důvodu spoustu věcí jinak, takže hlavně když byl menší, musela jsem některé lidi doslova poslat do řiti.
Liki + dcera 8/11 132398
10.7.2013 12:03:51
Já při dotazech na druhé dítko říkám: a kdo mi zaručí, že to bude druhá holka?
Nemám nic proti chlapečkům, ale myslím si, že u 2 dětí je lepší, když jsou stejného pohlaví. A když mix, tak by měl být první kluk. Vyrůstala jsem s mladším bratrem a nebylo to bůhví co.
Lída+2 28136
10.7.2013 12:01:40
Monty_, mě teda bohužel jo.....,ale rovnáme to...jde to.....sžívá se s tím.
Šešule 94264
10.7.2013 12:00:57
Je pravda, že moc nemusím řeči o tom, že lidi s víc dětma berou takový dávky, že nemusej makat~a~
Kač. ♀ + ♂ 11157
10.7.2013 12:00:47
Momentálně jsme ve stavu duše kdy mě ze židle spolehlivě zvedne i pozdrav.

Ale co je sázka na jistotu:
- Tak na to nemysli (kurva drát když má člověk něčeho plnou hlavu jak na to nemyslet)
- Kdy máš termín
- Vidím to tak za týden že porodíš
- Podle tavru břicha to bude kluk.

...a vešketé řeči týkající se mého těhotenství

a jak psala Monty rozhovor delší než 1 minuta s mojí matkou a její DOBŘE míněné rady. Že je zima ať děti dobře obleču (fakt vyopadám jako blbka co v mraze dá dětem sandále a kraťasy)

A pak me nemadzvedávají ale mrzí dotazy:
Seš těhotná? .... ne jen tlustá
Vypadáš blbě seš nemocná?

a ták...
Lída+2 28136
10.7.2013 11:59:47
Žubka, přitom chodící dítko v 9. měsích je na zabití, bere to všechno kam dostane, rozumově zaostává.....nejšílenější doba mého prvního dítka.... v 2 měsích se začal otáčet...a v 4měsících lezl...okolo 6. měsíce se mi postavil a mě začalo lítáním za tím třeštidlem......co se drželo a neustále padalo.....

Jak já si užívala mladšího co v 8měsích začal teprve lízt a ani to nepřeháněl....chodit v 15. to byl doma klid....pak pobral, že když řeknu NE tak ví, že ne......~t~

Copak to zapomněli ty rýpalové, že celý den strávili za pobíhajícím miminem....~a~
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 3053  [Dalších 2213 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.